Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi. Sajnos ezeken már túl vagyok. Néztem UEFI-ben, nem találtam TPM-re utaló semmilyen kapcsolót.
A TPM.msc-vel kezdtem, ez az i7 még a tpm előtti időkből származik.Köszönöm a többi info-t. Eredeti W10-ről van szó, fontos hogy az is maradjon ez a fajta upgrade után. Ha így megy, az nagyon jó.
A 2025-ös dátumot én is magam emeltem be a hsz.-emben, tudom hogy addig támogatott lesz a W10. Hogy utána mit csinál a user az már az ő dolga. Egy workstation (de semmilyen notinál) nincs lehetőség fejlesztésre, úgy mint csak CPU csere. Ezért lesz fájdalmas ez a kényszer. Mintha az autósoknak bejelentenék hogy 2025-től csak euro 5+-os autók használhatják a magyar közutakat. Nagy lenne a sírás azt hiszem.
#8063 Csorbi:
Nekem meg ez az értetlenség az "uncsi". Sajnálom hogy nem érted nem látod a hátteret. Van autód? Ne adj isten egy viszonylag drága? Ha bevezetnék hogy 2025-től csak az euro 6+ -os motorral szerelt autók használhatják a magyar közutat, nem csak sírnának a emberek hanem kitörne a polgárháború. De szerintem azt se értenéd csak "uncsinak" neveznéd a sok embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Autós topik
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- darkFlash Shadow Pro
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest