Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
VDI környezettel lenne problémám, Horizon klienssel nem tudnak a felhasználók csatlakozni, azt írja, hogy nem elérhető az erőforrás. Ez igaz is, vCenter-en azt látom, hogy 169.254.x.x IP-t kapott a VM. Kiderült azért, mert DHCP-n elfogyott a kiadható IP, megnöveltem a pool-t, VM-et újraindítottam, kapott szép IP-t, viszont a Horizon még mindig Error státuszt mond a gépre
Újraindítottam, próbáltam, hogy adtam neki másik hálókártyát, de nem segített. A recompose után viszont megjavul. Csak nem tudom, hogy a felhasználóknak vannak-e doksik a gépükön, mert ha igen, akkor az elveszik. (elvileg a szerverre kell dolgozniuk, de mindig találok 1-2 Excel-t lokálban)
Van valakinek ötleten, hogy ez mitől lehet?Köszi!

Ilyen IP-je volt, de most már kapott normálisat, a Horizon webes felületén mégis error van. Tegnap még működött ez a gép rendes IP-vel, amik mára nem kaptak a pool-ból azok a gépek romlottak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Újraindítottam, próbáltam, hogy adtam neki másik hálókártyát, de nem segített. A recompose után viszont megjavul. Csak nem tudom, hogy a felhasználóknak vannak-e doksik a gépükön, mert ha igen, akkor az elveszik. (elvileg a szerverre kell dolgozniuk, de mindig találok 1-2 Excel-t lokálban)