Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Szomorú, még jó hogy nem futottam bele. Sajnos hiába hangoztatom mindig, hogy ne telepítsen senki SD kártyára ESXi-t, ennek ellenére tömegével jönnek szembe az ilyen hostok (oké, tegyük hozzá, hogy valamelyest érthető okokból).
Nekem a fő bajom vele az, hogy a kártyákon nincs SMART, vagy egyéb hasonló diagnosztikai megoldás, vagy legalábbis semmi olyan, ami közel járna ahhoz, hogy úgy lehessen használni/monitorozni mint egy hdd-t vagy ssd-t. Ahol van mirror (szerencsére már sok vasban alap), ott valamelyest jobb a helyzet, de szerintem ez még nem ad megnyugvást.
Évekig is képes szunnyadni egy ilyen disk hiba, gondolom mindenki látott már olyan kártyát, ami vígan eszi a write requesteket, aztán reboot után nincs rajta a kiiírt adat... És mikor derül ez ki? Igen, amikor crashel a host, vagy amikor az éjszaka közepén rebootolna az ember egy upgrade miatt, szóval csupa olyan esetben amikor van bajunk bőven, és akkor még kapunk mellé egy kövér maflást is
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest