Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
Sziasztok!
A munkamhoz szuksegem van az Adobe termekeire, pl. Premiere Pro, Photoshop, Audition, viszont semmi masra nem hasznalom a windowst, es nem is szeretem. Minden mast Linuxon vegzek, mert azt szeretem. A dual boot viszont nagyon megneheziti az eletemet, es szeretnem ha vegre tudnek egyszerre videot vagni es banki atutalast vegezni vagy jatszani kicsit (azt is Linuxon termeszetesen).Azt tervezem, hogy a Linuxomra telepitek egy VMware-t, es abban futtatom a windowst. Utanaolvastam kicsit, es ugy tudom, hogy van olyan hogy vga passthrough, amivel a virtualis gep nativan hozzafer a videokartyahoz. Igy akkor elvileg a gep minden potencialjat ki tudja hasznalni, igaz? Szoval siman menni fog minden gepigenyes feladat, nem fog belassulni a rendereles, az elokep stb., ugye? Mert a procit tudja maxon hajtani, a memoriabol tudok neki sokat adni, es ha a vga is megoldott, akkor nem lehet gond.
Menni fog ez igy? Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest