- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- thesound: Segítőkészség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Hali!
köszi a választ, tegnap vagy 2x végignéztem az összes hálókártyát és igen, jól van beállítva, ma még nem ellenőriztem ezt, de előbb utóbb eljutok oda, hogy 3.-szorra is megnézem.
Mint írtam, az a ledúrvább, hogy bár az ESXi-k egymást semmilyen if-en keresztül nem tudják pingelni, de a vCS-vel a ping oda-vissza megy a megfelelő interfészeken...
most megpróbálok egy újraindítást, utánna pedig egy az összes default route beállítást törlöm:
Itt gyakorlatilag ugyanaz volt a hiba mint nálam, és a fickónak ez oldotta meg:
http://www.experts-exchange.com/Software/Virtualization/Q_26690913.htmlA default route egyébként az összes if-en a management hálózat első IP-címe (10.0.1.1) és nincs mögötte router. nem értem, hogy miért okozhatna ez problémát, de jelenleg az öteleteimet már szinte kimerítettem...
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Miért tűntek el a buta tévék?
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Filmvilág
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest