- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez az egész katyvasz ilyen történelmi termékfejlődés következménye
Ezt én is végigéltem, szóval tudom, értem, hogy miért van köze hozzá 2014-ben maguknak a termékeknek. De a vizsgákból ettől még kb. seperc alatt lehetne száműzni a dolgot

Amúgy a vMA-t erősen használnám, ha nem lenne elérhető a perl sdk külön. Mivel elérhető, ezért inkább a megszokott ubntumra telepítem, aztán onnét bűvészkedek.
Igen, a flash is egy külön gyönyör, még érthetetlenebb mint a powercli

A windows vcenter bírja amúgy még megadni a kegyelemdöfést a koncepciónak, mert hogy az is egy tomcat+apache, windows környezetre erőszakolva
(tudom, van még benne azért más is).Szerencsére maga a hypervisor ettől az egész katyvasztól eltér, valószínűleg vagy egy gyökeresen más csapat fejleszti, vagy beszívás/bebaszás előtt nyúlnak ahhoz, és csak utána a körítéshez

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest