Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
holloo
csendes tag
Sziasztok!
Van két régebbi szkennerem, azokat szeretném működésre bírni VBox alatt Windows XP-n vagy 7-en, de nem sikerül (igazából csak a probléma érdekel, mert nem tudom megoldani, és nem tudom mi az oka). A jelenség az, hogy mindkét szkennernél sikertelen a csatlakoztatás a VM-hez. Szerintem minden megvan ami kell, Integrációs szolgáltatások és Extension pack telepítve, látja is a VBox a szkennert, mint csatlakoztatható eszközt, de mégsem tudja csatlakoztatni. Az első próbálkozásnál egyszerűen csak nem történt semmi, amikor újra rákattintok, akkor már sikertelen lesz a kísérlet, az oka pedig az, hogy 'USB Device ........ is busy with a previous request'. A guest eszközkezelőjében egyáltalán nem látszik még csak hasonló sem (persze drivert is kellene installálni hozzá, de nincs mihez, mert ismeretlen eszköznek sem hozza fel). Az interneten megpróbáltam rákeresni a problémára, de az ott javasolt megoldások nem hoztak eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest