Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
holloo
csendes tag
Sziasztok!
Van két régebbi szkennerem, azokat szeretném működésre bírni VBox alatt Windows XP-n vagy 7-en, de nem sikerül (igazából csak a probléma érdekel, mert nem tudom megoldani, és nem tudom mi az oka). A jelenség az, hogy mindkét szkennernél sikertelen a csatlakoztatás a VM-hez. Szerintem minden megvan ami kell, Integrációs szolgáltatások és Extension pack telepítve, látja is a VBox a szkennert, mint csatlakoztatható eszközt, de mégsem tudja csatlakoztatni. Az első próbálkozásnál egyszerűen csak nem történt semmi, amikor újra rákattintok, akkor már sikertelen lesz a kísérlet, az oka pedig az, hogy 'USB Device ........ is busy with a previous request'. A guest eszközkezelőjében egyáltalán nem látszik még csak hasonló sem (persze drivert is kellene installálni hozzá, de nincs mihez, mert ismeretlen eszköznek sem hozza fel). Az interneten megpróbáltam rákeresni a problémára, de az ott javasolt megoldások nem hoztak eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ford topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hardcore café
- Óra topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest