Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Virtualboxban kérnék segítséget.
Van egy pc, rajta 7 starter, hozzácsapva, egy HP Deskjet nyomtató paralell2usb átalakítóval. Olyan régi a printer, hogy 7hez már nincs driver, ezért VBoxban feltelepítettem egy XP-t, szépen felismertettem vele, tesztoldal nyomtatás pass.
Viszont nem tudok nyomtatni a gazda gépről. Hiába telepítettem az integrációs segédprogit az XPre, látja, és eléri a szükséges meghajtót, de folyton leállítja a nyomtatást hibaüzenettel. Nem működik a két gép közt sem a drag&drop, sem a másol/beilleszt, pedig mindkettő kétirányúra van állítva.(próbáltam gazda/vendégre is, de az sem működött.)
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kompakt vízhűtés
- Elfelejtettem a film címét
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest