Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Akkor te profi vagy! Áldozatul esett a munkád a szerkesztőnél, lényeg hogy fizessenek Mint tudjuk, tapasztaljuk, hogy a rádiók is stílusuktól, napszaktól, ogény/igénytelenségüktől függően tekergetik az equalizert. Közben az adott zenedarab megszólalásában rengeteg munka van.
Csak hómó júzer vagyok, de vegasszal azt az egyszerű dolgot sem tudom elérni, hogy egy 4k-t beleküldve fhd-ba simán renderelve ugyan azt kapjam mint az eredetit fhd-ban játszva. Kodektől függően picit belenyúl a színekbe, kontrasztba, világosságba. Az élesség se az igazi. Olyan nem lesz mint mikor az Mpchc-val játszom le a 4k-t fhd-ban. Lehet hogy mindez kodek probléma, de azzal nem tudok már mit kezdeni. Viszont a Resolve-al első blikre seggreülősen pont ugyan azt kapom, mint az eredeti, mint a fent leírt lejátszásnál. Még azért jobban megskubizom, de biztató.
taranis: Köszi, tegnap nem találtam, megnézem megint.
Következő lépés testreszabni, meg valami proxy dolgot beindítani (vagy minek hívják). Aztán lehet tanulni, kiismerni. Milyen fontosabb korlátozás van a lite verziónak? Szoktam stabilizálni, feliratozni, szín, kontraszt, világosságot állítgatni, szelektív szín izélés, meg ugyan ezt csak egy képterületen, nem az egészen maszkolással ami manuálisan vagy ha lehet automatikusan trackingel... csak ennyi az igényem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 1 / 2