Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
Topikgazda
Ma segítettem egy esküvőn egy fotós barátomnak és elvittem a BMPCC-t kis tesztelésre.
Monopodon használtam Andycine A6 monitorral, ami a tápot is adta a kamerának. Egy NPF550-es aksiról ment a field monitor és a BMPCC is, a 20 perces ceremónia végére 50%ra estünk töltöttségben. Döbbenetes.
Az audio részt most használtam először, valamit elállíthattam, mert egy Rode Stereo Videomic Pro volt bedugva a pocketbe, 85%-ra volt emelve a line in hangerő a kamerán, (+20dB bekapcsolva a mikin) és alig hallani valamit. Ez még tesztelést kíván.
A polgári ceremóniát vettem fel BMDFILM Film LOG-ban ProRes 422 és ProRes LT-ben.
Obinak a Canon 10-18-cat és a Takumar 50 1.4-et használtam. Többnyire F4 tájékán mentek az obik. A felvételek felénél van egy ugrás DOF-ban, akkor csavartam fel az ND szűrűt az 50esre és tudtam nyitni a rekeszt.
Az expót úgy lőttem be hogy a beltér "korrektül" van expózva a kültérnek viszont mindig kiég egy kis része. Gradenél könnyen összehozható.
Ha valakinek van kedve játszhat kicsit az original fileokkal és igen, hallottam a gdpr-ról
A tapasztalatom az, hogy a pocket nem alkalmas ilyen jellegű videózásra. Mindenhol kábelek lógtak, egyfolytában fókuszt kellett ellenőriznem, feleslegesen nagyok a fileok dokumentációs filmezéshez, gradelni kell (ami most szuper) amire ilyen esetben abszolút nem lenne szükség.
Még persze futok 1-2 kört a pockettel a köv. pár hétben, de ez a teszt most abba az irányba lökött hogy IBIS és patent AF kell ahhoz a jellegű használathoz ami az én munkáimra jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest