Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
a d-fiban lévő deezer arl már nem él, de ha valakinek szüksége van rá, itt egy működő: 182ab70719505af33115965aac9916609ebe89eb251e060d4d6fc10af75eec8733eecfd9b4e794438c7252aabfd85af76b7a6f9bc24ed31d57cb41fffe8099c2d3eb2840e9c6431410dbf4a4d61cf216353dce2330767491b16a7acb3744954c
(a d-fi.config.jsonban kell lecserélni a meglévőt erre) -
istil
csendes tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Köszönöm, ez akkor valóban le is szedte szépen. Olyan esetben is sikerült, amiből csak egy 1 perces részletet enged a böngészőben.
Ma viszont újból megpróbáltam, de sajnos valamiért nem engedi. Szerinte szalagon van a keresett adás, miközben alig 1 hetes a videó.
[ERROR] A kért műsorszám jelenleg szalagon található...
böngészőbe kell a linket megnyitni és visszatölteniHa például ez érdekelne, akkor is a 3-as pontra van szükségem? (Aznapi vágott) Vagy valamelyik másik pontra?
https://nava.hu/id/4343341/ -
pycur
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Igazad van, a teljes naván fél millió műsor érhető el.

De komolyan, az m3devsen listázzák a műsorokat idvel, azt le tudom töletni, most próbáltam egy gusztáv részt, műxik. De van a híres m3 letöltő is ami listázza a tartalmat, na az valóban már csak listázásra jó, de arra nagyon.
-
pycur
tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Spotihoz ezt használtam tegnapelőtt:
https://spotifydown.com
Egész albumot 1 zipbe le tud tölteni, de nem számozza meg a fájlokat csak a címeket írja bele, 320kbit mp3at csinál. -
pycur
tag
Így igaz az előre kiírt műsort nem lehet letölteni, csak premier után, várj pár napot a letöltéssel. Furcsa hogy utána viszont bármikor, visszamenőleg 16000 adás elérhető, de csak így, sajnálják attól a pár embertől aki megnézné, így nincs más lehetőségünk mint letölteni és úgy megnézni...
-
Bozek
nagyúr
válasz
maddionmax
üzenetére
Ami már ezerszer le lett írva, például ITT is. Ha a weboldalon nem elérhető, akkor letölteni se lehet. A weboldal pedig a következőt írja: "Ez a műsor jelenleg nem elérhető!".
-
maddionmax
senior tag
M3 Letöltés adatbázisból
választott kiterjesztés: mkv
(Beállításokba módosítható)
cím: Életképek - Életképek - 66. rész (66⁄114)
Év: 2006
Response ==> 1:
mpd: https://stream8.nava.hu/archivum_open_bdrm/_definst_/amlst:M3-858A16299668/manifest_w498343916_qc2Vzc2lkPVRFaDRpM25CZW5uMUI1SXh4dlNyZW82UnJWVUJVVTk2czQ3UVh4cTJZTnl1eXhWVGRYOWFIempFN3lVTVpweTkmbWg9MjE2MCZsYj00MzRMRHZmZTR6VU5xdU10TE5hNjBFbkkxaDNzNiUyRiUyRm9QZFpOUyUyRk5wRFZpbFIlMkJ6R0MlMkIyeThnMjA1RUE5JTJCc20wVyUyQmMyZHFSeFQ3Z3olMEQlMEFGb2Z4NlRzbzIySWw5UUVsJTJGcTQyUCUyQm5odjM0ekJuJTJCWUZGM1Jlbzc3YlhxMmlJMTFWcUNnJTBEJTBB.mpd
mpd-ben a cím: no_right.mp4
Response ==> 2:
mpd: mpd link nem található!
mpd-ben a cím: nincs cím az mpd-ben
Response ==> 3:
mpd: https://stream11.nava.hu/archivum_m3_VOD_bdrm/_definst_/amlst:M3-858A16299668/manifest_w1382559734_qc2Vzc2lkPVRFaDRpM25CZW5uMUI1SXh4dlNyZW82UnJWVUJVVTk2czQ3UVh4cTJZTnl1eXhWVGRYOWFIempFN3lVTVpweTkmbWg9MjE2MCZsYj1rRkNrVCUyRmhWUUlaUUslMkZJSDBJSXp3ZW42OGNadEV3M2poUXAwcmwzMnJUdzFYOEx0VWFPRThWR0pyYjRWQ21neVdQd0FQZk1OQXpTZyUwRCUwQW81ZU84amVsQmdRVGNVanJPSFlTcXVhJTJGVktoQUJlMFBoa3dQbEhPJTJCa0Z6bWpZQXRVWGsyJTBEJTBB.mpd
mpd-ben a cím: no_right.mp4
url: https://nemzetiarchivum.hu/m3/M3-858A16299668
[ERROR] Ez nem letölthető!Ez mit jelent?
-
szaboi6512
addikt
Spotify off lett ismét....
-
boozoo
tag
Köszi szépen!
-
boozoo
tag
Helló.
Nem tudom, hogy szokás e itt jelezni, de kijött egy hiba letöltés közben:
Ezidáig a többi részt simán leszedte (1-11-ig), illetve ha nem a "2. legjobb + dual audio"-t választom, akkor is leszedi, de valamiért fele akkora a file hossza, mint a többi epizódnak (pedig végig van + dual audios + feliratok).
Mi lehet a baj?
-
totron
addikt
Az asztali médium játékos nem viszi az av1-et, így h264-ben szeretném a mozgóképet, viszont a manualban megadott kapcsolót nem fogadja el vagy nem jól írom be, mi a megoldás?
-
Hege1234
addikt
válasz
Petyuska111
üzenetére
ez egy nyílt fórum.. nem lustaságból pontozom ki a fájlok nevét, hanem hogy a külföldiek ne tévedjenek ide a kulcsszavak alapján...
mint ahogy az (install#OlvassEl)...txt fájlban is benne van:
win 8 > win 11win7-re ráerőltetni mindig lutri..
írj pm-et a hibával
itt egy videó, hogy az error-t, hogyan tudod elkapni:
[link] -
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, megy mindkét módon
Sehol máshol meg nem található videókról van szó, számomra fontos témában, amit persze akármikor megnézhetnék az Fb-n,csak kissé para, hogyha valamiért eltűnne onnan, akkor soha az életben nem lesz többé, szóval az a biztos ha megvannak offline
-
Hege1234
addikt
válasz
Petyuska111
üzenetére
kerestem egy régi mkvmerge-t, ami még megy win 7-en, de nem működött..
pár perce frissítettem a mappádból duplaklikk erre:
!update_...pyfőmenübe jobb fent van a beállítások
abba az mkv-t írd át mp4-re
majd mentés és kilépésfirefoxba kell bejelentkezned a filmio oldalára
majd a tabokat zárd is be és az utolsó bezárja a firefox-ot isezután indíthatod a programot..
elérhető legjobb menüvel működik:
[kép] -
Hege1234
addikt
válasz
Petyuska111
üzenetére
ha win7 32 bit (x86) akkor hagyd.. nem fog működni
ha win7 64bit akkor:
igen, kelleni fog valamelyik python 3.8.x verzió
+az mkvmerge.exe -t le kell cserélned arra a verzióra ami még működik win7-en
ezt kell itt lecserélned:drmfiles\programok\bin\mkvmerge.exe
+ a 64 bites firefox is kelleni fog -
Petyuska111
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Szia, a Megáról leszedtem a dolgokat, de már a Python telepítésénél elakadt a dolog. A gépen Win7 fut, így gondolom ezért. Ha leszedek egy régebbi Win7 kompatibilis Python verziót (3.8.12 az, ami talán jó lesz Win7-re), akkor utána menni fog? Illetve a többi cucc, amit futtatni kell (start_DRM_decrypt.py) kompatibilis Win7 rendszerrel? Vagy esélytelen? Sajnos ez egy régi gép, nem lehet rá újabb oprendszert tenni... Filmio oldalhoz kellene...
-
Hege1234
addikt
válasz
internetezoo
üzenetére
pár perce javítottam
mappádból duplaklikk erre:
!update_...py -
internetezoo
senior tag
Nava letöltés másnak se megy? mpd hibát ír ki.
-
Hege1234
addikt
válasz
Red_Bull
üzenetére
nem tudom, hogy miből gondoltad, hogy ne működne a programba?
simán megy..
(csak akkor nem tud működni, ha egy hozzászólásba tették bele a videót
onnan kézzel is szívás kiszedni a linket..)vízszintes 3 pötty a poszton > hivatkozás másolása
a jobb oldali boxba ezt tedd be:
--cookies-from-browser firefoxpersze kell, hogy a firefoxban be legyél jelentkezve a face-be
(más böngészőt kb. felesleges megadnod ide, mert azok nem tudnak úgy működni, hogy közbe futhat az adott böngésző
folyton bezárogatni meg elég macerás..) -
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Manapság mivel lehet letölteni Facebook zárt csoportból videót? Régebben ment valami Firefox kiegészítővel, mostmár semelyikkel, Chrome kiegészítőket is próbáltam azokkal se megy. A topicban linkelt DRM-decrypt nevű programban ahogy olvasom régebben volt ilyen funkció, az új verzióban én nem találtam. Nyilván az még működne hogy elindítom a lejátszást, és valami programmal felveszem a képernyő tartalmát de vagy 100 ilyen videó van, úgyhogy iszonyat sok idő lenne..Jól megvan ez nehezítve, nem gondoltam volna, hogy ez ennyire macerás lesz, gondolom a Facebook minden eszközt bevet, hogy megnehezítse az ilyen videók letöltését.
Szóval van valami ötletetek,hogy töltsem le az ilyen videókat, azon kívül, hogy felveszem a képernyő tartalmát?
-
patroly61
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Köszi, lejátszóba meg tudom oldani a késést (powerdvd) tudja csak akkor van baj ha a videó előrehaladtával változik a csúszás mértéke. Az operett gála tegnap volt a tévében és a végén kiírták, hogy visszanézhető a médiaklikken onnan van a link. A verzió gondolom a legújabb ma szedtem le ez volt az első videó amit letöltöttem ezúton is köszi a munkádat jó kis progi.
-
Hege1234
addikt
válasz
patroly61
üzenetére
azt gondoltam, hogy te illesztetted be
én csak arra gondoltam, hogy honnan találtál rá arra linkre?
mert a "böngészőben" a főoldalon nem volt és egyéb almenübe se..
gondolom akkor google vagy valamelyik cikkben találtál rá..nálam az M3 MTVA 05 -el is egyből leszedte
és a drm nélküli vod is
(gondolom még valamelyik régebbi verzió van meg neked)minden lejátszóban van ilyen beállítási lehetőség
szerintem kb. minden hdmi-vel szerelt tv-n is lehet ezt korrigálnimkvtoolnixgui-ban, ha már tudod, hogy pontosan mennyit késik akkor azt megadhatod benne és akkor úgy is muxolja végig..
-
patroly61
tag
válasz
Hege1234
üzenetére
A linket én illesztettem be. Először az M3 MTVA 05 menüből próbáltam ott el sem indult utána drm nélküli vod 06 onnan töltöttem 1080 mkv utána 01-ben 720 mp4. Erre a csúszásra nincs valami szoftveres megoldás némelyik videómagnókban és a tv kártyákban volt szinkronizáló funkció.
-
Hege1234
addikt
-
patroly61
tag
Sziasztok! Médiaklikkről letöltött videónál nincs teljesen szinkronban a kép/hang nem vészesen, de zavaró koncert felvételnél. mkv1080, mp4 720-ban letöltve is. Több videólejátszóval is próbáltam.
-
szaboi6512
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Sorry, tévedés. Működik.
-
Hege1234
addikt
(frissítettem) aki spoty/deezer-ről szedne
az most tegye.. pár órán át még biztos menni fog..meguntam a folytonos arl cserét..
ezután flac, 320 helyett csak a 128 lesz.. -
Helló!
Ma vettem észre, hogy a youtube-ról elvileg letöltött videóim nincsenek sehol
, pedig úgy látszódott, hogy tölti le őket. A legutolsó letöltő ablakban ezt látni:
-
Abu74
csendes tag
Hello. Meg csináltam a frissítést most reggel, de már kampec volt a Spotynak és a Deezernek is.
-
Hege1234
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
frissítve
-
Hege1234
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
majdnem egy napra a csere után simán lehet, hogy már nem működik
van, hogy 2 órával a csere után már kampec..most nem találtam működőt
(talán majd este..) -
Hege1234
addikt
válasz
Mikemend
üzenetére
a menüknél ahol nem kell pl. felbontást választani
ilyet tudsz csinálnia linkeket kimásolod egymás alá egy szövegszerkesztőbe
az utolsó sorba teszel egy space-t
majd mindent kijelölve amikor kéri a linket
oda beadod ezt az egészetaz utolsó sorban lévő space miatt végigmegy az összes linken különben megállna az utolsónál
-
Mikemend
senior tag
Hege, jól sejtem, hogy M3 sorozatot nem tudok egyben letölteni? Például.
-
Hege1234
addikt
válasz
PeetR1977
üzenetére
nem, annak nincs köze hozzá
a link jónak tűnik a filmhez
főoldalon valamelyik disney menünek mennie kell vele..várni kell talán betéved valaki akinek még van
aktív disney+ és az többet tud mondaniez amúgy úgyis megvolt:
firefoxba bejelentkezés a disney+ oldalra
majd az összes tab bezárása és az utolsó bezárja a firefoxot is
ezután indítod a programot -
PeetR1977
újonc
válasz
Hege1234
üzenetére
https://www.disneyplus.com/hu-hu/play/c3883166-7a8e-4a55-96be-ebc8fc25161a
Ezt próbáltam, de most néztem, hogy a "Pazu" féle letöltő is csak 10 %-ig megy, utána hibával leáll. Esetleg az okozhat ilyet (bár gondolom nincs köze hozzá) , hogy jelenleg felmondás alatt van az előfizu? Dec. 12.-ig még aktív.
Az általad küldött linkkel is ugyanaz.. bejön az általad küldött kép, "kiválasztottak letöltése" gombra klikkleve böngészőben elindítja a filmet,megy amíg be nem zárom, azután csak villog a kurzor.. semmi hibaüzi..
-
Hege1234
addikt
válasz
PeetR1977
üzenetére
nem tudom mit próbálsz, de
erről kaptam visszajelzést nem régen, hogy még mindig működik:csak sorozatokhoz > disney > évad választó:
ide mehet be ez a link pl:
https://www.disneyplus.com/hu-hu/series/star-wars-andor/3xsQKWG00GL5ennél jobban én már nem látok rá, hogy működik-e:

-
Danecay
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
CTRL+C -> CTRL+V ugyanabból a jelszókezelő programból amivel a webes felületen bejelentkeztem. Az asszonyé a hozzáférés ls az óta őt is megkérdeztem arról, hogy biztos, hogy ez e az, es a szeme láttára másoltam ki és illesztettem be, meg vagy 3x tőröltem az rtl_plusz_login.txt fájlt, hogy újra rákérdezzen a progi, és legalább 2x írtam át a txt-ben is.
Viszont közben rájöttem, hogy sajnos a google bejelentkezést nem lehet kiváltani az email cím / jelszóval a webes felületen sem, mert hiába adom meg a google-s email címet és jelszót, azt nem ugyanúgy kezeli, így valahogy email címmel kellene átregisztrálni, vagy valami ilyesmi. Viszont mivel már a Yettel TV-s promó kód, a gmail-es hozzáféréshez lett regisztrálva, így azt már nem lehet újra, más módú regisztrációra felhasználni.
-
Danecay
addikt
Hali!
A DRM_d-el az RTL+ról tényleg csak úgy lehet letölteni ha megadom a privát email címemet és a hozzá tartozó jelszót? Ez különösképpen kényes ha az ember pl. a google fiókjával van regisztrálva, főleg ha nem is a sajátjával
Vagy én értem rosszul a dolgot? -
Hege1234
addikt
válasz
rrrolanddd
üzenetére
kb. igen
minden ami epg, archív arra jó a LIVE1filmpremier, filmklub
ezekhez való a vod vagyis a főmenüben lévő menük
(kölcsönzött tartalom is ide tartozik) -
rrrolanddd
csendes tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Értem, köszi a választ. Bocs a kezdő kérdésért, de nem tudom, mi az epg és a vod. vod=Video On Demand talán? (viszont megtaláltam a LIVE1-nél, igen)
Kicsit furcsa nekem, hogy így rakják fel, mert élőben azért ennél jóval szebb a képe.
De ez abszolút nem a program kritikája, inkább a TVGO-é (vagy csak nem értek hozzá). -
Hege1234
addikt
válasz
rrrolanddd
üzenetére
szaboi6512 jól írja
az a legjobb:
[kép]az epg cuccokhoz a LIVE 1 > Telekom menük közül kell valamelyik
ami a főmenüben van elérhető legjobb a tvgo-hoz az a vod részleg
és az nem fog működni a "live-ból visszatöltés" tartalmakkal.. -
szaboi6512
addikt
válasz
rrrolanddd
üzenetére
Igen, az a legjobb.
-
rrrolanddd
csendes tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nálad is 5,06 GB, 2541 kb/s, 1280x720 a legjobb minőség? A 04-es gombbal neked működik? Mondjuk gondolom nem szedted le most csak ezért, de abban nem voltam biztos, hogy ez az elérhető legjobb minőség.
-
szaboi6512
addikt
válasz
rrrolanddd
üzenetére
720 P-ben tudja leszedni...
-
rrrolanddd
csendes tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen, play gomb megvolt. Az alap Telekom TVGO gombbal nem sikerül (elérhető legjobb minőséget szeretném), az élő adásból visszatöltés amúgy működik, most néztem, de a minőség sokkal rosszabb.
Darts Players Championship Finals (1. nap_1 - péntek-nov 22) - Sport1
Ezt szeretném. -
szaboi6512
addikt
válasz
rrrolanddd
üzenetére
Mit töltenél rá?
Megpróbálom hogy nálam mi a szitu..
Firefoxban play gomb megvolt? -
rrrolanddd
csendes tag
Sziasztok!
Telekom GO-ról nem sikerül leszedni semmit. Beírom a linket, megnyitja a Firefox-ban, de utána látszólag nem történik semmi. Másnak is van ilyen? -
Hege1234
addikt
@istil
amit megadtál:
https://nava.hu/id/4299627használd hozzá a 03-as menüt
aznapi adás (vágott)ezek a "különleges" cuccok a navánál
(az 1080p felvételük) alapból a teljes napot tartalmazzák
ami több mint 16 órás@PeetR1977
lehet az a gond, hogy azt az entity-s linket írod be
az úgy nem lesz jó.. -
Bozek
nagyúr
válasz
liszi70
üzenetére
Az AI azért már túllépett azon a szinten, amit a sima felskálázás nyújt. Persze lehetne jobb eredményt is elérni a lentebb látható képeknél, csak meg kell találni a tökéletes beállításokat. Alapból az Iris MQ automatikus beállításokkal ezt hozza ki belőle a 2,25x-os átméretezés után.
Ez az 1 óra 25 perces videó amúgy olyan 5-6 órát vesz igénybe egy 3060 Ti-vel, ami nem egy 4-500 ezres kártya. Egy 4090-el azért lényegesen gyorsabb lenne. Szóval az, hogy napokig kell futtatni, az se teljesen igaz már. Régen lassabb volt, ez tény, de ezen a téren is sokat fejlődött.
PS-el felskálázott kép: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Topaz Video AI-val felskálázott kép: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
-
Sz.Vicky
tag
válasz
liszi70
üzenetére
Amint látom, annyira mégsem beszélünk el egymás mellett!
Nálam a felskálázás automatikusan képminőségjavítást IS jelent, mert önmagában képminőségjavítás nélkül szerintem sincs semmi értelme a műveletnek (egyik haverom szokott olyat csinálni, a kép pont ugyanolyan fos, csak a videófájl mérete ötszöröse lesz az eredetinek és nem 640*480p-s, hanem mondjuk 1920*1080p. Na bumm. Ő meg örül, hogy Full HD-s videót csinált az SD-sből. Az ilyennek tényleg semmi értelme...
Így visszaolvasva nem voltam kellően konkrét a fogalmazásban, ezért bocsi!
-
Essence1985
kezdő
Szóval úgy gondoltad, hogy mi majd megcsináljuk az adott fájlt és elküldjük neked?
Ès ha az a fájl teszem azt 50gb?
Vidd el profikhoz és jatt fejében megcsinálják.
Kész. -
válasz
Sz.Vicky
üzenetére
Nem cáfoltál, mivel én nem erről beszéltem, és nem is ez szerepelt a kérésedben, olvasd el, mit írtál először.
Felskálázást kértél, nagyobb felbontásra! Erre írtam azt, amit. A felbontás növelése önmagában semmit nem old meg, bár sokan azt hiszik. Ha te különböző szoftveres képmanipuláló eljárásokat szeretnél, így "javítva" a képminőséget, az egy más kérdés, és más szoftver/szoftverek. (Mondjuk én ezekben is kételkedek némiképp, és kissé valószínűtlen a hihetetlen javulás, amit írtál. A mi szintünkön kompromisszumos minden "képjavító" eljárás. Például a szemcsézettség megszüntetése óhatatlanul részletek elvesztéséhez is vezet, az elmosás mesterséges képet eredményezhet, stb. Lehet, hogy amit te "éles, szemcsézettségmentes, igazi, élvezhető minőség"-nek írsz le, az szakértő szemmel egy kilúgozott műanyag fosch. Tetszik sokaknak az lcd-k max fényerejűre, szappanoperaeffektesre, műanyagra "képjavítózott" képe is, az attól még nem lesz valódi minőség.
)"Hogy ti mit hisztek, mit nem hisztek, mit tapasztaltatok, mit nem tapasztaltatok, az a ti dolgotok, őszintén szólva engem ez nem is érdekel..."
Ja, OK, szerintem megértettük, és kicsit meg is ismertünk a stílusod alapján.
Szerintem pont ez az egyik mozgatórugója a fórumnak, hogy meghallgassuk egymás tapasztalatait. Amiben persze lehet kételkedni, én is szoktam, de ha téged ez "nem is érdekel", akkor nem ide kell jönni hülyeségeket kérni, miközben még azzal sem vagy tisztában, hogy mit kértél. 
-
Sz.Vicky
tag
válasz
Essence1985
üzenetére
Valóban vannak olyan progik, főleg a FREEWARE-ek közt, amik csak megnövelik a képméretet de a minőségen semmit nem javítanak - és ezek a progik ezt nem is ígérik, csak a felskálázást, de pl. a Topaz AI video ENHANCER (NEM UPSCALER!) nem csak képnagyságot növel, hanem ténylegesen javítja a minőséget, élesít, szemcsézettséget csökkenti, szellemképet eltűntet, stb és nem is muszáj növelni a méretét a videónak, hagyhatod eredeti méretben is, hogy csak képminőségen javítson.
Én ezzel be is fejeztem, nem vitatkozni akartam, hanem segítséget kértem egy videó feljavításában. Hogy ti mit hisztek, mit nem hisztek, mit tapasztaltatok, mit nem tapasztaltatok, az a ti dolgotok, őszintén szólva engem ez nem is érdekel... -
Sz.Vicky
tag
válasz
Essence1985
üzenetére
Ti szkeptikusok hiába győzködtök annak az ellenkezőjéről, amit én a gyakorlatban többször megtapasztaltam, vagyis ahogy azt meg én írtam már meg:
"Volt egy barátom, (sajnos meghalt), aki - pont, mint ahogy Zoz is írta - az ócska, nézhetetlen 288p-s NAVA-s videóból a Topaz Video AI progival olyan 720p-s videót csinált, ami szinte teljesen HD minőségű lett: éles, szemcsézettségmentes, igazi, élvezhető minőség!" -
Essence1985
kezdő
Mint azt már többen is írták, semmi értelme az upconvertnek. Ez olyan, mint ha a 2.0 hangot beraknád egy freeware progiba ès 5.1-et csinálna. Attól, hogy 6 csatorna van, még nem lesz 5.1 csak szétdobja a 2 sávot .
-
PeetR1977
újonc
Üdv!
A Disney+-al mókoltak valamit, vagy csupán nálam változott?
Legújabb 2.9.3 verzió van fent.Belinkelem a film URL-jét, megnyitja és elindítja a böngészőben a filmet, nem zárja be automatikusan a böngészőt, kb 1 percet várok, manuálisan kell bezárnom, de a progiban csak villog a kurzor, semmi hibaüzi..
A frissítés előtt még jól működött, múlt héten is használtam. -
Sz.Vicky
tag
válasz
internetezoo
üzenetére
Köszi, progikat én is ismerek, de mint írtam, a gépem procija és videokártyája totálisan alkalmatlan ezek használatára...
-
Sz.Vicky
tag
válasz
liszi70
üzenetére
Cáfolok és cáfolok...
Volt egy barátom, (sajnos meghalt), aki - pont, mint ahogy Zoz is írta - az ócska, nézhetetlen 288p-s NAVA-s videóból a Topaz Video AI progival olyan 720p-s videót csinált, ami szinte teljesen HD minőségű lett: éles, szemcsézettségmentes, igazi, élvezhető minőség!
Nekem nem a felbontás növelése az elsődleges vágyam, hanem a minőség feljavítása: minél élesebb, szemcsézettségmentes, élénk, magas dinamikájú videó. Akkor is, ha csak placebó. Nem érdekel, ha csak placebóból látom a képminőséget 10-szer vagy 20-szor jobbnak, az érdekel, hogy jobbnak látom és ezáltal jobban tudom élvezni.
Úgyhogy ha Te (vagy bárki más) fel tudod javítani ezt a videót sokkal élesebb, szemcsézettségmentes, magas dinamikájú videóra, akkor nagy örömmel veszem akár az eredeti méretében is! -
válasz
liszi70
üzenetére
(Még egy gondolat, off az offban.
Tévhit, hogy a felbontás határozza meg a képminőséget. Ebből a tévhitből alakult ki az a marketing-háború, hogy legyen minél nagyobb a megapixel, meg 4K, 8K, 16K , mer' arra buknak a népek. Persze, hogy arra buknak, ez lett beléjük marketingelve. Felbontást könnyebb növelni a gyártóknak, mint például felhősödést, betekintési szöget, mozgásmegjelenítést, kontrasztot stb. javítani. A felbontás lett a hívószó, a növelése újabb és újabb eladásokat generál. Veszik mint a cukrot a leggagyibb ledtévét is, csak mer' négyká.
Természetesen nagyon fontos a felbontás egy szint felett, de az csak 1, a sok, képminőséget befolyásoló tényező közül.) -
Lehet, hogy van olyan szoftver, ami be tudja csapni szemet, és a "jobb minőség" látszatát kelti...
De a semmiből nem lehet valamit csinálni. Ha nincs ott képtartalom, akkor ha sokkal több részre osztjuk azt a keveset, akkor sem lesz több/jobb, max kicsit más. Önmagában a felbontás növelése NEM oldja meg a minőségi problémát, ahhoz más is kell a szoftverben. Szoktak régi, alacsony felbontású filmeknél valós minőségi javulást elérni, dollárezrekből, tízezrekből. A mi szokásos progijaink erre szerintem nem alkalmasak.#10702Sz.Vicky
"Azért szeretném feljavíttatni a minőségét, hogy jobb legyen....
"
Én ezt értem, de szerintem ez hiú ábránd. Arról nem is beszélve, hogy a tévé az alacsony felbontású anyagot is felskálázza a saját felbontására, akár full hd, akár 4k. Úgyhogy ugyanazt látod majd, mintha át lenne konvertálva magasabb felbontásra. Tartom, hogy nem lesz jobb a minőséged, csak több helyet foglal. Sok progival lehet magasabb felbontásra konvertálni, én is megcsinálom neked ha gondolod (és nem sürgős), de tapasztalatom szerint ez totál értelmetlen. De ahogy gondolod... Végülis a placebo működhet. 
-
internetezoo
senior tag
-
Sz.Vicky
tag
Viszont az én kérdésem/kérésem továbbra is aktuális, ha valaki - akinek megvannak a technikai adottságai hozzá - lenne olyan jófej és segítene nekem...
Ez az alkalmazás sajnos még csak el sem indul a gépemen, annyira nem felel meg a gépem a minimális hardverkövetelményeknek sem, amik a program futásához szükségesek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, pedig úgy látszódott, hogy tölti le őket. A legutolsó letöltő ablakban ezt látni: