- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacob71
újonc
köszönöm szépen, így már minden oké!
Máskor megjelent a felirat ha új verzió állt rendelkezésre, lehet hogy csak nem vettem észre most.
-
jacob71
újonc
Üdv!
A Canalplus.hu oldalról hogy lehet letölteni, a letöltő progiban még a Direct One menü pont van?! Még nem próbáltam de gondolom avval nem működik. -
jacob71
újonc
Köszönet mindenkinek, végül nfsu17 hozzászólása segített!
Rákerestem Smithy-re (THX) és találtam tényleg egy letöltős progit:
[link]
Bemásoltam az m3letöltő mappájába, futattam a bat fájlt - bemásoltam egy m3azonosítót a cmd ablakba és enter.
Elkezdett dolgozni és elindult kis idő múlva a letöltés, a letöltődött videót még átkellett futtatnom egy mp4konverteren mert nem indult el a VLC-ben.
Kb 1 perc alatt végzett vele a konverter és azután játszotta szépen a lejátszó.
Tudom nem tökéletes megoldás de működik.
Üdv. -
jacob71
újonc
Köszi a tippeket mindenkinek!
Próbáltam amit Hege1234 ajánlott- a letöltő mappájában nyitottam egy cmd ablakot és ott megadtam egy youtube linket, amit símán letöltött.
Azt is próbáltam amit internetezoo ajánlott bemásoltam a letöltő aljáról a hosszú parancssort és ugyanazt a hibát dobta: ERROR: [generic] " is not a valid URL. Set --default-search "ytsearch" (or run yt-dlp "ytsearch:" ) to search YouTube
Próbáltam azt is hogy feltelepített youtube-dlg mappájába bemásoltam a letöltő mappájából a fájlokat és onnan indítottam az m3letöltőt de ua. a hibaüzenet.
Különben már régóta használom a Tvdownloader nevű progit ami szintén youtube-dl-t és ffmpeg-et használ és tökéletesen működik még mindig.
Azért köszönöm a segítségeket, le kell cserélnem a számítógépemet egy korszerűbbre amint tudom. -
jacob71
újonc
Köszi, kipróbáltam és ugyanaz a szitu.
Felugrik egy pillanatra egy szöveg, valami ilyesmi:
ERROR generic is not a valid URL, set default-search "ytsearch" (or run yt-dlp "ytsearch: to search youtube
Valami ötlet? -
jacob71
újonc
Igen azt, akkor ez az oka.
Köszönöm!
-
jacob71
újonc
Egy kis segítséget kérnék a szakiktól M3huletöltő ügyben:
Az előző verzió hiba nélkül működött 32 bites windows 7-en , de amióta váltani kellett az új verzióra (0.2.28) továbbra is a "valami nem jó" hiba üzenetet kapom ha le akarok tölteni.
Lehet hogy már 64 bitre van az új verzió készítve?
Valakinek hasonló problémája talán volt-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest