- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
10600 - 10501
11754 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
az 1. az még megy a tv-be...
amúgy se működhetne amikor a linkedben
player/s/ -van annak ott d kell lennieezért is kapsz kéken None-t
-
szkaroly
őstag
-
istil
csendes tag
keress üres mezővel akkor behozza a teljes adatbázist
majd a legfelső sorban lévő címre kattintva abc sorrendbe leszkijelölni valamit letöltésre az egér jobb gombjával tudsz
(amit látni is fogsz majd jobb szélén megjelenítve)a bal gombbal kattintva csak megnézni tudod az infókat hozzá és nem fogja hozzáadni a letöltési listához
Köszi tényleg megy mostmár, csak túl gyorsan akartam mindent. Csak az üres keresést nem próbáltam meg a jobb gombbal történő fájl-kijelölést, szóval minden kimaradt.
-
Hege1234
addikt
Köszi a linket, addig megvan, ami a képen is látszik. Olyan lehetőség elérhető benne, hogy kilistázza a fent lévő videókat végig abc sorban, mint a másik letöltőben volt? Ha a letöltés adatbázisra megyek, akkor egy üres ablakot nyit meg, ahol a lenti keresővel tudok konkrét címre keresni.
Illetve a letöltésben kérhetek még támpontot? Ha a kiválasztott epizódot tölteni szeretném, akkor a felugró ablak csupán ennyit ír ki, viszont nem moccan:választott kiterjesztés: mkv(Beállításokba módosítható)[INFO] minden kész.Az M3 Adatbázis Kereső ismét elérhető!keress üres mezővel akkor behozza a teljes adatbázist
majd a legfelső sorban lévő címre kattintva abc sorrendbe leszkijelölni valamit letöltésre az egér jobb gombjával tudsz
(amit látni is fogsz majd jobb szélén megjelenítve)a bal gombbal kattintva csak megnézni tudod az infókat hozzá és nem fogja hozzáadni a letöltési listához
-
istil
csendes tag
Köszi a linket, addig megvan, ami a képen is látszik. Olyan lehetőség elérhető benne, hogy kilistázza a fent lévő videókat végig abc sorban, mint a másik letöltőben volt? Ha a letöltés adatbázisra megyek, akkor egy üres ablakot nyit meg, ahol a lenti keresővel tudok konkrét címre keresni.
Illetve a letöltésben kérhetek még támpontot? Ha a kiválasztott epizódot tölteni szeretném, akkor a felugró ablak csupán ennyit ír ki, viszont nem moccan:választott kiterjesztés: mkv(Beállításokba módosítható)[INFO] minden kész.Az M3 Adatbázis Kereső ismét elérhető! -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ezt hogyan lehet letölteni felirattal együtt?
Nekem nem megy.
[link] -
Hege1234
addikt
-
istil
csendes tag
Sziasztok
Az M3-as műsorok letöltésére létezik jelenleg program? Ha igen, melyik ez? Volt a gépen egy M3 Letöltő nevű, de már elég rég nem használtam, viszont úgy látom hogy ez már nem is szedi le a műsorokat. -
jeremias83
újonc
Köszi, akkor jól sejtettem. De örülök, hogy te is tapasztaltad már, és beraktad ezt a figyelmeztetést.
Pont így szoktam én is játszadozni, ahogy leírtad, HD, SD, másik időpont, ha van.
Nekem eddig ha a HD Arena4-en előjött, akkor az SD-n is, csak később.
Pl. NFL-nél, a HD-n másfél óra után, az SD-n meg kb. 3 óránál. (így legalább csak az utolsó 2-3-4 perc marad le a meccsből
) -
Hege1234
addikt
TVGO-nál ez a hiba mit jelent?
[ERROR] "rejtett" pssh is található
emiatt a letöltés hibás lehet!
Még nem találkoztam ilyennel. Volt már többször, hogy hibás volt a letöltés (szétesett a kép, leginkább Arena4 NFL), gondolom akkor emiatt lehet. Lehet ez ellen tenni valamit?igen ez az error a zöld szétesett képet és hangot jelenti
egyelőre a megoldások ezek:
megpróbálni egy másik időpontban
vagy a nem HD csatorna változatával leszednimegoldást még nem találtam rá csak annyit, hogy az újabb verziókban ki lehet választani, hogy a hiba ellenére is letöltöd vagy inkább kilépsz..
-
jeremias83
újonc
TVGO-nál ez a hiba mit jelent?
[ERROR] "rejtett" pssh is található
emiatt a letöltés hibás lehet!
Még nem találkoztam ilyennel. Volt már többször, hogy hibás volt a letöltés (szétesett a kép, leginkább Arena4 NFL), gondolom akkor emiatt lehet. Lehet ez ellen tenni valamit? -
Hege1234
addikt
-
Aknow
csendes tag
Sziasztok, sajna nem megy a Spotify letöltés, ilyenkor mi a teendő? A legfrissebb verziót használom.

-
szaboi6512
addikt
-
jeremias83
újonc
Szuper vagy működik
-
Hege1234
addikt
LIVE részleg: v1-es
letöltőbe beleírtam, hogyan kell
mert nem volt egyértelmű..
Ezt hogy kell érteni?
Vagy erre gondolsz?ezt a linket add meg: https://player.telekomtvgo.hu/epg
01 a megnyíló epg oldalon a csatorna (kicsi) ikonját válaszd ki!
02 várd meg amíg a konozolon megjelennek az adatok a csatornáról
03 lépj vissza a "telekomos" < nyíllal
04 amelyik csatornát kiválasztottad onnan klikk arra amit letöltenél
05 másold ki a böngésző címsorából a linket és illeszd be a konzolbaigen, erre gondoltam.
azért is lett a v2 mert ott már nem kell ezekkel szórakozni..
-
szaboi6512
addikt
---új letöltő hozzáadva: Ctrl + 5
---Médiaklikk (rádió) > Médiatár (hanganyag)
---Netflix másolat > válogató
---új letöltő hozzáadva: Mux nélküli > MAX
-- válogató (mux nélkül)
---javítva: TelekomTVGO
-- vod/kölcsönzött vod tartalmak
-- LIVE részleg: v1-es
-- v2 3 oszlopba jelennek meg a csatornák
abc sorrendbe (+ kölyök klub, magyar mozi)
---újaknak akik nem akarnak szórakozni a
pythonnal csináltam egy .bat fájlt ami
letölti és feltelepíti a pythont majd
a szükséges modulokat is. (duplaklikk)
erre: install_python_3.9.bat
itt található:
drmfiles\programok\hianyzo-modulok\LIVE részleg: v1-es
Ezt hogy kell érteni?
Vagy erre gondolsz?ezt a linket add meg: https://player.telekomtvgo.hu/epg
01 a megnyíló epg oldalon a csatorna (kicsi) ikonját válaszd ki!
02 várd meg amíg a konozolon megjelennek az adatok a csatornáról
03 lépj vissza a "telekomos" < nyíllal
04 amelyik csatornát kiválasztottad onnan klikk arra amit letöltenél
05 másold ki a böngésző címsorából a linket és illeszd be a konzolba -
Hege1234
addikt
---új letöltő hozzáadva: Ctrl + 5
---Médiaklikk (rádió) > Médiatár (hanganyag)
---Netflix másolat > válogató
---új letöltő hozzáadva: Mux nélküli > MAX
-- válogató (mux nélkül)
---javítva: TelekomTVGO
-- vod/kölcsönzött vod tartalmak
-- LIVE részleg: v1-es
-- v2 3 oszlopba jelennek meg a csatornák
abc sorrendbe (+ kölyök klub, magyar mozi)
---újaknak akik nem akarnak szórakozni a
pythonnal csináltam egy .bat fájlt ami
letölti és feltelepíti a pythont majd
a szükséges modulokat is. (duplaklikk)
erre: install_python_3.9.bat
itt található:
drmfiles\programok\hianyzo-modulok\ -
szaboi6512
addikt
Másnál sem megy a TVGO élő adásból visszatöltés?
A v2-t indítva:
Exception in Tkinter callback
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "C:\Users\xxx\Downloads\drm_2_8_7\start_DRM_decrypt.py", line 82571, in live_telekom_v2
get_json = json.loads(get_json)
File "C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\json\__init__.py", line 346, in loads
return _default_decoder.decode(s)
File "C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\json\decoder.py", line 337, in decode
obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
File "C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\json\decoder.py", line 355, in raw_decode
raise JSONDecodeError("Expecting value", s, err.value) from None
json.decoder.JSONDecodeError: Expecting value: line 1 column 811976 (char 811975)A fix-et futtatva pedig:
Ehhez a C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39 verzióhoz a szükséges modulok hiányoznak: pillow
Kiválasztva: Python39
python_exe: C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\python.exe
pip_exe: C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\Scripts\pip.exe
Modulok telepítése/frissítése a kiválaszott verzióhoz: C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39...
WARNING: Ignoring invalid distribution -ip (c:\users\xxx\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages)
Requirement already satisfied: pip in c:\users\xxx\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages (24.2)
WARNING: Ignoring invalid distribution -ip (c:\users\xxx\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages)
WARNING: Ignoring invalid distribution -ip (c:\users\xxx\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages)Innentől már gond nélkül végigmegy a fix.
site-packages könyvtárban pedig van pillow: Pillow-10.1.0.dist-infoTegnap még gond nélkül ment minden

Nálam is ez a helyzet...
Amíg megjavul használd a v1 verziót, az működik. -
jeremias83
újonc
Másnál sem megy a TVGO élő adásból visszatöltés?
A v2-t indítva:
File "C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "C:\Users\xxx\Downloads\drm_2_8_7\start_DRM_decrypt.py", line 82571, in live_telekom_v2
get_json = json.loads(get_json)
File "C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\json\__init__.py", line 346, in loads
return _default_decoder.decode(s)
File "C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\json\decoder.py", line 337, in decode
obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
File "C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\json\decoder.py", line 355, in raw_decode
raise JSONDecodeError("Expecting value", s, err.value) from None
json.decoder.JSONDecodeError: Expecting value: line 1 column 811976 (char 811975)A fix-et futtatva pedig:
Ehhez a C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39 verzióhoz a szükséges modulok hiányoznak: pillow
Kiválasztva: Python39
python_exe: C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\python.exe
pip_exe: C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39\Scripts\pip.exe
Modulok telepítése/frissítése a kiválaszott verzióhoz: C:\Users\xxx\AppData\Local\Programs\Python\Python39...
Requirement already satisfied: pip in c:\users\xxx\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages (24.2)
WARNING: Ignoring invalid distribution -ip (c:\users\xxx\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages)Innentől már gond nélkül végigmegy a fix.
site-packages könyvtárban pedig van pillow: Pillow-10.1.0.dist-infoTegnap még gond nélkül ment minden

-
pinnacle
nagyúr
-
internetezoo
senior tag
Köszi! Bemásoltam, utána a fő oldalra is, szépen tartja a sebességet.

Azért lehet valamit a yt-dlg nem, tud leszedni. yt-dlp-t, hogy lehet a legegyszerűbben telepíteni Windowsra?
Egyébként ha egy oldalról letöltök, azt látják, hogy valami program éppen letölt, mert "bemutatkozik", hogy elindíthassa a folyamatot? -
nfsu17
veterán
Köszi! Bemásoltam, utána a fő oldalra is, szépen tartja a sebességet.

Azért lehet valamit a yt-dlg nem, tud leszedni. yt-dlp-t, hogy lehet a legegyszerűbben telepíteni Windowsra?
Egyébként ha egy oldalról letöltök, azt látják, hogy valami program éppen letölt, mert "bemutatkozik", hogy elindíthassa a folyamatot?yt-dlp-t, hogy lehet a legegyszerűbben telepíteni Windowsra?
-
pinnacle
nagyúr
oda elvileg mehet a rate-es parancs
-----------------
ez a kiegészítés a képen látható oldalakhoz kell?
nem, független tőlük
főoldalon a DRM nélküli vod menüben van az a részaz itt lévő menük mind yt-dlp -vel vannak megoldva
[kép]kivéve persze a 06 yt-dlp unsupported menü
(itt az összes olyan amit nem támogat a yt-dlp)Köszi! Bemásoltam, utána a fő oldalra is, szépen tartja a sebességet.

Egyébként ha egy oldalról letöltök, azt látják, hogy valami program éppen letölt, mert "bemutatkozik", hogy elindíthassa a folyamatot? -
Hege1234
addikt
yt-dlp-t, hogy kell telepíteni? Úgy emlékeztem, hogy a yt-dlg a yt-dlp grafikus felületű változata, de ezek szerint mégsem. Illetve van parancssoros része a yt-dlp-re ez sem jó? Látom te fejleszted, de ugye ez a kiegészítés a képen látható oldalakhoz kell?
oda elvileg mehet a rate-es parancs
-----------------
ez a kiegészítés a képen látható oldalakhoz kell?
nem, független tőlük
főoldalon a DRM nélküli vod menüben van az a részaz itt lévő menük mind yt-dlp -vel vannak megoldva
[kép]kivéve persze a 06 yt-dlp unsupported menü
(itt az összes olyan amit nem támogat a yt-dlp) -
pinnacle
nagyúr
yt-dlp-t, hogy kell telepíteni? Úgy emlékeztem, hogy a yt-dlg a yt-dlp grafikus felületű változata, de ezek szerint mégsem. Illetve van parancssoros része a yt-dlp-re ez sem jó? Látom te fejleszted, de ugye ez a kiegészítés a képen látható oldalakhoz kell?
-
Hege1234
addikt
-
pinnacle
nagyúr
a yt-dlp több ezer oldalt támogat:
https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/blob/master/supportedsites.mdAzt hittem, hogy a yt-dlg-re írtad a sebesség limites megoldást. Csodálkoztam, hogy nem működik.

yt-dlg-re nincs megoldás? -
Hege1234
addikt
a yt-dlp több ezer oldalt támogat:
https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/blob/master/supportedsites.md -
pinnacle
nagyúr
-
Hege1234
addikt
-
whiskeys
őstag
azok a "reklámozós" oldalak linkjei (ott tárolják a tartalmaikat)
waaw, filemoon, vidmoly, videa .....stbáltalában egyből korlátoznak
hiába lenne kényszerített sebesség korlátozás külső programmal
minden trükköt bevetnek, hogy ne tölthesd le csak úgy..
lekorlátozzák majd ők a sebességet a tartalomhoz úgy, ahogy ők akarják..Nem az a lényeg hanem hogy azt is látja szerinted a sorozatbarat ha onnan töltök? Nekem nincs korlát onnan, jön mint állat IDM-el.
-
Hege1234
addikt
azok a "reklámozós" oldalak linkjei (ott tárolják a tartalmaikat)
waaw, filemoon, vidmoly, videa .....stbáltalában egyből korlátoznak
hiába lenne kényszerített sebesség korlátozás külső programmal
minden trükköt bevetnek, hogy ne tölthesd le csak úgy..
lekorlátozzák majd ők a sebességet a tartalomhoz úgy, ahogy ők akarják.. -
whiskeys
őstag
-
Hege1234
addikt
-
whiskeys
őstag
-
whiskeys
őstag
-
Hege1234
addikt
Máshonnan is szeretnék letölteni. Van még ilyen VDH szerű letöltő program, ami lassítani is tud a letöltési sebességen? Most látom, hogy vízjelet tesz a felvételre. Már nem ingyenes.
amit az ilyen letöltők támogatnak azt 99% hogy a yt-dlp is támogatni fogja
yt-dlp --limit-rate "1.5M" "LINK"Maximum download rate in bytes per second, e.g. 50K or 4.2M
-
pinnacle
nagyúr
Máshonnan is szeretnék letölteni. Van még ilyen VDH szerű letöltő program, ami lassítani is tud a letöltési sebességen? Most látom, hogy vízjelet tesz a felvételre. Már nem ingyenes.
-
Hege1234
addikt
passz nem használom, ahogy nézem a youtube-ot lassítanád
azt felesleges..
amúgy a yt nem is szokott szándékosan belassítani akkor meg minek akarod? -
pinnacle
nagyúr
VDH is? Nem találtam a beállításokban. Ráadásul addig kattingattam, hogy a beállítások is eltűnt és a letöltést már nem az ikon mellett, hanem külön ablakban mutatja.
Ezt, hogy lehetne visszaállítani, illetve van jobb ajánlott program ennél?
-
Hege1234
addikt
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Azt lehet látni, hogy milyen sebességgel nézi valaki a videókat? Akkor valami lassító kellene, ami a nézéssel egy időben tölt le.

Telefonon van is ilyen. Persze az kérdés, hogy mindent fel tud venni.
-
Hege1234
addikt
a sebesség ami lebuktat
gyors nettel és letöltési sebesség csökkentése nélkül
tudni lehet, hogy mikor töltesz le vagy mikor nézel valamit egy oldalon -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ha egy videót letöltök egy oldalról, pl. Video Download Helperel, azt érzékeli az oldal tulajdonosa, van ennek valami jele? Vagy nem lehet megkülönböztetni a letöltést a nézéstől?
-
Hege1234
addikt
a hanganyagok külön ablakba nyílnak meg nem úgy pl. mint a videós tartalmak..
hozzáadtam egy ilyen menüt
(a következő verzióba már benne lesz)egy kereséssel így pl. az összes meglévő kabarét le lehet szedni..
-
Hege1234
addikt
NF másolatot most böngészem, szerintem patent. A hangsávokért főleg köszi.
Kérdésem az lenne, hogy a feliratok nem lesznek elérhetőek? Lehet, hogy már írtad, akkor sorry a figyelmetlenségemért.filmeknél néha van
olyankor le is lesz töltve
(csak angol felirat szokott lenni) -
Essence1985
kezdő
NF másolatot most böngészem, szerintem patent. A hangsávokért főleg köszi.
Kérdésem az lenne, hogy a feliratok nem lesznek elérhetőek? Lehet, hogy már írtad, akkor sorry a figyelmetlenségemért. -
Tomi_78
aktív tag
-
w751230
tag
Sziasztok!
A média klikk oldalról szeretném letölteni, rádió kabaré műsort, nem mindig van net elérhető...
Operát használok, hallgatni lehet, leszedni nem.
Van erre valami egyszerű kis program?
Köszi előre is.
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
Egy idei év eleji ATV Fórum adásból szeretnék vagy 6 percnyi videót leszedni, de úgy látszik, csak NAVA ponton érhető el. El is mentem egy ilyenbe, megtaláltam a videót, felvettem egy online képernyő rögzítő programmal ( [link] ), amit ugye telepíteni sem kell, de nem tudtam lementeni, mert az adott számítógépre az informatikus valami letöltési tiltást állított be és nem lehet sem belépni a Letöltések mappába, sem oda helyezni semmit. Szívás...
Minden NAVA pont ilyen szigorúan őrzött objektum letöltés szempontjából? Nem lehet valahogy egyből pendrive-ra menteni valamit Windows 10-ben?
Aztán próbálgatom most ezt a videót a saját gépemről megnyitni és letölteni NAVA felület nélkül, s például az ummy.net/en86zv/ oldalon ki is írja, hogy a "Fórum" található azon a hivatkozási címen, amit beírok neki, de ezen kívül semmi letöltési gomb vagy hasonló nem jelenik meg. Meg van ez: [link] ami szintén felismeri, de sehol a letöltési lehetőség.
Akkor ezek átverések lennének?ilyenekkel nem megoldható..
ezt tudod használni !otthonról!
be ne vidd a navához..
[link](install#OlvassEl)....txt fájlban benne van minden infó
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Egy idei év eleji ATV Fórum adásból szeretnék vagy 6 percnyi videót leszedni, de úgy látszik, csak NAVA ponton érhető el. El is mentem egy ilyenbe, megtaláltam a videót, felvettem egy online képernyő rögzítő programmal ( [link] ), amit ugye telepíteni sem kell, de nem tudtam lementeni, mert az adott számítógépre az informatikus valami letöltési tiltást állított be és nem lehet sem belépni a Letöltések mappába, sem oda helyezni semmit. Szívás...
Minden NAVA pont ilyen szigorúan őrzött objektum letöltés szempontjából? Nem lehet valahogy egyből pendrive-ra menteni valamit Windows 10-ben?
Aztán próbálgatom most ezt a videót a saját gépemről megnyitni és letölteni NAVA felület nélkül, s például az ummy.net/en86zv/ oldalon ki is írja, hogy a "Fórum" található azon a hivatkozási címen, amit beírok neki, de ezen kívül semmi letöltési gomb vagy hasonló nem jelenik meg. Meg van ez: [link] ami szintén felismeri, de sehol a letöltési lehetőség.
Akkor ezek átverések lennének? -
szita.erno
senior tag
Bocs véletlenül írtam!
-
HercGabo
csendes tag
Én ezt haszálom az ok.ru -ra és nagyon jol működik, yt-dlp és ffmpeg használ , érdemes fissíteni. Várni kell vele még le ellenőrzi a linket de ez a internet sebességétől függ. Probáltam azt a linket nálam működik.
-
Hege1234
addikt
kb. feleslegesen van neki válaszolva
pedig urgoz még leírta neki a streamlink parancsot is hozzá..
de csak azért is máshogy használja -
Bruschi85
újonc
Az ffmpeg-ből ismert
streamlink -o D:\Temp\savior.flv "https://vd414.mycdn.me/video.m3u8?html5ui&showtitle=false" best
letöltéssel próbálkoztam, de valami szintaktikai hiba miatt valahol elakadt.
Szia!
Ahogy korábban is jelezte Szaboi6512 fórumtárs, Hege DRM progijával le tudod tölteni DRM nélküli vod résznél, de olvasd el előtte a leírást, használati útmutatót.
-
lj510126
tag
Az ffmpeg-ből ismert
streamlink -o D:\Temp\savior.flv "https://vd414.mycdn.me/video.m3u8?html5ui&showtitle=false" best
letöltéssel próbálkoztam, de valami szintaktikai hiba miatt valahol elakadt.
-
Hege1234
addikt
hls és nem az amit amúgy meg tudnál taláni..
engedd el..yt-dlp meg amiket előtted linkeltek azokkal megoldható a letöltés
-
lj510126
tag
Köszönöm!
De minden ismert módszerrel próbáltam kivadászni a letöltésre alkalmas mp4, flv vagy akármilyen kiterjesztésű file-et a
https://ok.ru/video/2649868864211
linkről, de továbbra sem jártam sikerrel. -
HercGabo
csendes tag
-
nviktor.05
újonc
Köszönöm, így működik!
-
szaboi6512
addikt
Sziasztok! Próbáltam már több Telekom TV GO-s felvétellel is, de mindig ugyanaz a hiba áll fenn. Hogyan lehet ezt megoldani?
"a kulcs lekérése nem sikerült!"
Segítségetek előre is köszönöm! -
nviktor.05
újonc
Sziasztok! Próbáltam már több Telekom TV GO-s felvétellel is, de mindig ugyanaz a hiba áll fenn. Hogyan lehet ezt megoldani?
"a kulcs lekérése nem sikerült!"
Segítségetek előre is köszönöm! -
urgoz
aktív tag
-
lj510126
tag
Eggyel feljebb a megoldás.
Azaz?
-
szaboi6512
addikt
Sziasztok!
Kérhetek segítséget ahttps://ok.ru/video/2649868864211ez?
linken látható video letöltéséhez?
Köszönöm előre is!Eggyel feljebb a megoldás.
-
lj510126
tag
Sziasztok!
Kérhetek segítséget ahttps://ok.ru/video/2649868864211ez?
linken látható video letöltéséhez?
Köszönöm előre is! -
Hege1234
addikt
---új letöltő hozzáadva: Ctrl + 1
-- AMC Micro lecserélve > SELEKT
(talán csak a Light verziója?)
-- mivel egyelőre csak a telekomnál elérhető
a teljes csomag...
---új letöltő hozzáadva: DRM nélküli vod >
---06 yt-dlp Unsupported URL
-- indaplay.hu
---Javítva: DRM nélküli vod >
-- sorozatbarat
---új letöltő hozzáadva: Csak Sorozatokhoz!
---RTL+
-- folyamatos letöltés (új)
választható, hogy csak pár darab legyen
letöltve a listából vagy pl. 1-350
-- új menü hozzáadva: RTL+ Eszköz törlése
lehet egyszerre több eszközt is törölni
majd újra választani a menük közül -
wwenigma
Jómunkásember
Teljes évadhoz van hunsub
Köszi! Viszont nem voltam konkrét, a 2. évad a kérdés tárgya amit most adnak. Ugy nez ki a 4. részre készült el a gyári forditas, visszamenoleg berakták első 3-ba?
-
Essence1985
kezdő
-
wwenigma
Jómunkásember
Tudnátok segíteni abban hogy Disney+ -on elérhető a Tell me lies c. sorozat (Hazudj!), az első 3 epizódjához magyar felirat elérhető már? A 4. és 5.-hez tudom hogy igen.
Ha van esetleg van aki le tudja kapni?
-
Hege1234
addikt
Köszönöm szépen,összejött,és a magyarázat hozzá még mindig kiváló!
Egyből megértettem!szívesen!
-
Kezdő vagyok
őstag
-
Hege1234
addikt
Telepítőt tudsz küldeni?
-
Kezdő vagyok
őstag
-
Hege1234
addikt
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Eddig az yt-dlp-vel töltöttem le a médiaklikk műsorait,most nem megy.
Ezzel nem bírok:
[link]
Le tudnátok esetleg tölteni?
Előre is köszönöm szépen! -
Hege1234
addikt
---M3 archívum MTVA
-- 04 Letöltés adatbázisból
bal alulra megjelenítve, hogy a
jobb egérgombbal lehet kijelölni valamit
az adatbázisból
---új letöltő hozzáadva: DRM nélküli vod >
-- millionairehoy.vhx.tv
-- bemoved.vhx.tv
---új letöltő hozzáadva: NAVA
-- szalagon lévő adások (!várakozással)
(amíg el nem készül..)
-- aznapi adás (vágott)
(16 órás felvételnél, ez a menü csak a
ténylegesen megadott részt fogja tartalmazni)
-- dátum hozzáadása a címhez, ha elérhető
---Ctrl + 5: Médiaklikk (rádió)
-- 05 Csukás Meserádió (adásrészletek letöltése)
---Tv2 Play
-- magyar info tag beleírva a hanghoz
---javítva:
-- di-fi arl -
Hege1234
addikt
-
LógaGéza
veterán
-
Hege1234
addikt
-
luikay
aktív tag
Sziasztok,
Spoti letöltés megint meghalt.

✖ error NEED_USER_AUTH_REQUIRED,Require user authLefrissítettem a legújabb verzióra.
-
nokia3650365
aktív tag
-
moondeer
csendes tag
-
Hege1234
addikt
-
moondeer
csendes tag
Bocs a "g" lemaradt
-
moondeer
csendes tag
-
Hege1234
addikt
Ez a hibakód:
C:\letoltes>yt-dlp -N "16" -S "res:1080" --cookies-from-browser "firefox" -o "%(title)s.mp4" https://www.youtube.com/watch?v=***"
[Cookies] Extracting cookies from firefox
[Cookies] Extracted 0 cookies from firefox
[youtube] Extracting URL: https://www.youtube.com/watch?v=***
[youtube] UbVuDQ5VJnw: Downloading webpage
[youtube] UbVuDQ5VJnw: Downloading android player API JSON
WARNING: [youtube] YouTube said: ERROR - Precondition check failed.
WARNING: [youtube] HTTP Error 400: Bad Request. Retrying (1/3)...
WARNING: [youtube] HTTP Error 400: Bad Request. Retrying (2/3)...
WARNING: [youtube] HTTP Error 400: Bad Request. Retrying (3/3)...
WARNING: [youtube] Unable to download API page: HTTP Error 400: Bad Request (caused by <HTTPError 400: 'Bad Request'>); please report this issue on https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/issues?q= , filling out the appropriate issue template. Confirm you are on the latest version using yt-dlp -U
ERROR: [youtube] UbVuDQ5VJnw: Private video. Sign in if you've been granted access to this video
'ab_channel' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.Extracted 0 cookies from firefox
a privát videóhoz nem jelentkeztél be a firefoxban
-
nokia3650365
aktív tag
Ez a hibakód:
C:\letoltes>yt-dlp -N "16" -S "res:1080" --cookies-from-browser "firefox" -o "%(title)s.mp4" https://www.youtube.com/watch?v=***"
[Cookies] Extracting cookies from firefox
[Cookies] Extracted 0 cookies from firefox
[youtube] Extracting URL: https://www.youtube.com/watch?v=***
[youtube] UbVuDQ5VJnw: Downloading webpage
WARNING: [youtube] HTTP Error 400: Bad Request. Retrying (1/3)...
WARNING: [youtube] HTTP Error 400: Bad Request. Retrying (2/3)...
WARNING: [youtube] HTTP Error 400: Bad Request. Retrying (3/3)...
WARNING: [youtube] Unable to download API page: HTTP Error 400: Bad Request (caused by <HTTPError 400: 'Bad Request'>); please report this issue on https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/issues?q= , filling out the appropriate issue template. Confirm you are on the latest version using yt-dlp -U
ERROR: [youtube] UbVuDQ5VJnw: Private video. Sign in if you've been granted access to this video
'ab_channel' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
Valamiért nem megy a youtube letöltés, privát hozzáférésem van a videóhoz, korábban ment ezzel a parancssorral amit adtál Hege!
Köszönöm szépen előre is.
yt-dlp -N "16" -S "res:1080" --cookies-from-browser "chrome" -o "%(title)s.mp4" " https://youtu.be/*******"
hiba:
[Cookies] Loading cookie 2898/ 4220WARNING: failed to decrypt with DPAPI
File "yt_dlp\__main__.py", line 17, in <module>
File "yt_dlp\__init__.py", line 967, in main
File "yt_dlp\__init__.py", line 927, in _real_main
File "yt_dlp\YoutubeDL.py", line 740, in __init__
File "yt_dlp\YoutubeDL.py", line 3871, in _setup_opener
File "yt_dlp\cookies.py", line 99, in load_cookies
File "yt_dlp\cookies.py", line 120, in extract_cookies_from_browser
File "yt_dlp\cookies.py", line 302, in _extract_chrome_cookies
File "yt_dlp\cookies.py", line 331, in _process_chrome_cookie
File "yt_dlp\cookies.py", line 482, in decrypt
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'decode'
[19804] Failed to execute script '__main__' due to unhandled exception!--cookies-from-browser "chrome"chrome nem ajánlott mert az csak úgy tud működni, ha teljesen bezárod a chrome-ot
firefoxot használd inkább--cookies-from-browser "firefox"
az tud úgy is működni, ha közbe fut -
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok!
Valamiért nem megy a youtube letöltés, privát hozzáférésem van a videóhoz, korábban ment ezzel a parancssorral amit adtál Hege!
Köszönöm szépen előre is.
yt-dlp -N "16" -S "res:1080" --cookies-from-browser "chrome" -o "%(title)s.mp4" " https://youtu.be/*******"
hiba:
[Cookies] Loading cookie 2898/ 4220WARNING: failed to decrypt with DPAPI
File "yt_dlp\__main__.py", line 17, in <module>
File "yt_dlp\__init__.py", line 967, in main
File "yt_dlp\__init__.py", line 927, in _real_main
File "yt_dlp\YoutubeDL.py", line 740, in __init__
File "yt_dlp\YoutubeDL.py", line 3871, in _setup_opener
File "yt_dlp\cookies.py", line 99, in load_cookies
File "yt_dlp\cookies.py", line 120, in extract_cookies_from_browser
File "yt_dlp\cookies.py", line 302, in _extract_chrome_cookies
File "yt_dlp\cookies.py", line 331, in _process_chrome_cookie
File "yt_dlp\cookies.py", line 482, in decrypt
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'decode'
[19804] Failed to execute script '__main__' due to unhandled exception! -
divan
őstag
EXT_DL menüben lévőt használd
(elfelejtettem törölni a "sima" menüből..)
ez is kelleni fog hozzá:
ext_dl_v2.4_fix.7z-- ext_dl telepítése:
01.
a teljes meglévő ext_dl mappa törlése:
Downloads\info\ext_dl
02.
kicsomagolva a ext_dl_v2.4_fix.7z -t
ide kell tenni: (így is van mappázva)
Downloads\info\ext_dl
03.
install: install_ext_dl.py
drmfiles\programok\hianyzo-modulokKöszönöm, így már működik.
-
Hege1234
addikt
Prime-ról szeretnék letölteni. Belefutottam 1-2 problémába (pl 2 különböző verziójú Firefox volt a gépemen), de eljutottam oda, ahol működnie kellene. De ezt a hibaüzenetet kapom:
link: https://www.primevideo.com/region/eu/detail/0QSSCF4VFZV8VXIPR6FSFJRZZ2/ref=atv_sr_fle_c_Tn74RA_1_1_1?sr=1-1&pageTypeIdSource=ASIN&pageTypeId=B01LX5DONI&qid=1726219113133
File "C:\Users\Home\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "D:\Film\Sorozat\ Sub\Video letöltés\DRM-decrypt python\DRM-decrypt v2.8.0\start_DRM_decrypt.py", line 52976, in amzn_Series_05
grab_json = re.findall(r'<script type=\"text/template\">(.*asin.*titleID.*?})</script>', response)[1].strip()
IndexError: list index out of range
Sajnos nem tudom értelmezni, mi lehet a baj.
EXT_DL menüben lévőt használd
(elfelejtettem törölni a "sima" menüből..)
ez is kelleni fog hozzá:
ext_dl_v2.4_fix.7z-- ext_dl telepítése:
01.
a teljes meglévő ext_dl mappa törlése:
Downloads\info\ext_dl
02.
kicsomagolva a ext_dl_v2.4_fix.7z -t
ide kell tenni: (így is van mappázva)
Downloads\info\ext_dl
03.
install: install_ext_dl.py
drmfiles\programok\hianyzo-modulok -
divan
őstag
Prime-ról szeretnék letölteni. Belefutottam 1-2 problémába (pl 2 különböző verziójú Firefox volt a gépemen), de eljutottam oda, ahol működnie kellene. De ezt a hibaüzenetet kapom:
link: https://www.primevideo.com/region/eu/detail/0QSSCF4VFZV8VXIPR6FSFJRZZ2/ref=atv_sr_fle_c_Tn74RA_1_1_1?sr=1-1&pageTypeIdSource=ASIN&pageTypeId=B01LX5DONI&qid=1726219113133
File "C:\Users\Home\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "D:\Film\Sorozat\ Sub\Video letöltés\DRM-decrypt python\DRM-decrypt v2.8.0\start_DRM_decrypt.py", line 52976, in amzn_Series_05
grab_json = re.findall(r'<script type=\"text/template\">(.*asin.*titleID.*?})</script>', response)[1].strip()
IndexError: list index out of range
Sajnos nem tudom értelmezni, mi lehet a baj.
-
Lauda
titán
-
Hege1234
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
10600 - 10501
11754 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 45.000 ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 17 256GB Mist Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5621, 100% AKKSI
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Ezt, hogy lehetne visszaállítani, illetve van jobb ajánlott program ennél?

Segítségetek előre is köszönöm!