Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
jelenleg nem tudsz ilyet csinálni mert nincsen a tegnap vagy a holnap lekövetve
csakis aznapi időpontot adhatsz meg
és a biztonság kedvéért így is figyelsz a 3-4 óra lejárati időre mert kb. addig él a link
(bár ezt nem teszteltem mostanába)átvariálva se lesz jó
firefoxod nyitva maradt már bukó
firefoxod majd úgy nyílik, hogy több lap is meg van benne nyitva így is bukóés gépközelbe se leszel, hogy lásd működött vagy sem...
szóval ez a menü marad ahogy van...
LIVE 2-be egyszerűbben beteszek egy m4sport-ot mint az összesítőbe ami minden live-ra érvényes...
-
Hege1234
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
azok a menük a linket megadva nem letöltődnek, hanem egy listába kerülnek
ahonnan később le lehet tölteni egybe őket vagy külön a számukat megadva..---------
sose próbáltam, de ha ennyire nem számít, hogy a több órás felvételből valamelyik kuka lesz...
akkor próbáld úgy, hogy elszeparáltan külön mappákból indítod a két programot
(ugyan abból a mappából úgyse indíthatod el mégegyszer..) -
Hege1234
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
elsősorban ments ki mindent onnan ahol megvannak a fájlok
egy elkülönített mappába a drm programon kívülre..addig el ne indítsd megint a programot mivel hiba keletkezett így egyből ki fog törölni mindent!
MKVToolNix Gui (win x64 direkt letöltés portable)
MKVToolNix-be csak bedobod a .ts fájlt és összeteszi mkv-ba
-
Hege1234
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
M4 Sport-ot rögzít ffmpeg-el
(alapból az elérhető legjobb felbontással)itt amikor bejön a konzol akkor ne kattints bele mert azt kijelölésnek fogja venni ami megakassza a folyamatot

a mappaelnevezést a dátum adja, a fájlt (másodpercig) így nem probléma, ha egyszerre kettő rögzítés lenne
vagy 4..
[kép]lesz egy felvetel_hossza.txt fájl amibe
alapból 1,5 órát állítottam be, de annyit adsz meg benne amennyit akarsz
(de azért inkább hagyj rá a reklámok miatt..)feladatütemezőnél inkább az alapfeladat létrehozását válaszd
erről tettem be képeket, ha nem hoztál még létre feladatot akkor azokat nézd mega feladatütemező nagyon érzékeny az elérési útra így, ha lehet kerüld az ékezetes útvonalat
-
cof
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
Nem is én fogom megoldani, csak adtam egy ötletet Hegének hátha.

Amúgy ez annyiból jobb megoldás, hogy saját listád van, nem vagy külső forrásokra rászorulva.
De talán még a sweet.tv is integrálható TVHeadend alá, csak az a gond hogy elég rövid a trial időszak.
Neked az lenne jó ha Yettel kiegészítővel megoldható lenne a felvétel. Még sose próbáltam így nem tudom az hogy működik.
Mert ugye hiába van számtalan forrás ha csak nézni lehet és felvenni nem.
-
cof
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
Olyan állandó m3u link kéne hozzá amit megeszik a TVHeadend. Nem tudom, hogy másik kiegészítővel megoldható-e a rögzítés. IPTV Simple Client-el biztosan nem, bár ha jól rémlik van felvétel funkció képes verziója.
Igazából a Hege1234 mediaklikk_élő scriptjét kellene továbbgondolni úgy, hogy generál egy listát amit be lehet tenni TVH alá és redirect-tel megoldani, hogy mindig naprakész legyen a token mert van egy lejárata. Szóval a generált m3u hivatkozhatna mindig a script által generált aktuális tokennel ellátott linkre. Frissítést meg beállítani token lejáratától függően, de 1-2 óra ha jól rémlik biztos van amíg nézhető. Persze így kell hozzá egy külön PC amin futhat a script a BOX mellett.
Valahogy így:
# Az első futtatás azonnal
run_code(first_run=True)
# Időzített futtatás beállítása (1 percenként)
schedule.every(1).minutes.do(run_code)
# Végtelen ciklus az időzítés kezeléséhez
while True:
schedule.run_pending()
time.sleep(1) -
cof
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
Amúgy ha csak az M4-ről vennél fel akkor én inkább más irányba kacsintgatnék mert több alternatíva is van ami kényelmesebb.
MindigTV-vel ha tudsz antennát használni akkor csak szerzel egy boxot hozzá amire csatlakoztatható pendrive/SSD és kényelmesen beállítod a felvétel időzítést EPG-ből.
USB-s DVB-T tuner szintén valami programmal EPG-ből mehet a felvétel.
Kodi alá is van pár M4 alternatíva amivel megoldható a felvétel szintén.
-
Hege1234
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
én csak a biztos megoldást írtam..
ezt most is meg tudod tenni mert az opció ott van hozzá
csak nem teszteltem több órát késleltetve..hány perc múlva kezdődjön el a felvétel?
(lehet 0 is)
írd ide a percet: 600
és tesztelgeted pár órával aztán a 10 órával..ez akkor lesz szívás, ha letelik a perc és megnyitva felejtetted a firefox böngészőt
vagy megnyitásra nem csak az üres lappal fog kezdeni, hanem az előzőleg benne maradt tabokkal is
ha figyelsz ezekre akkor nem lesz gondtöbb felvételi időpont egyenlőre nincs tervben
ez az egy is épp eléggé katyvasz tud lenni -
Hege1234
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
ez az error a firefox-ra vezethető vissza
ezeket csekkold le:firefox-ba be kell lenned jelentkezve a yettel oldalán
nem lehet megnyitva a firefox azt a program megnyitja és bezárja amikor szükséges
amikor a drm program megnyitja a firefox-ot
csak az a tab lehet nyitva amit a drm program megnyitott -
cof
veterán
A linket innen vettem: www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=27710
Most mar sejtem, hogy cocka miert irta par kommentel feljebb mikor irtam valakinek a rogzites funkciorol, hogy miert nem latom az elo kepet mikor ezek szerint megoldhato. Bevallom nekem 3-szor volt szuksegem a rogzites funkciora elsore igy sikerult nem masztam bele melyebben a dologba. A te modszered lenyegesen egyszerubb szoval megjegyzem es koszi a tippet.
-
cof
veterán
Ezt probald meg, hogy lejatsza-e: http://212.40.98.166/intstreams/mtva/dunalive.smil/chunklist.m3u8
Ha igen fel is tudod venni, nyomj egy ctrl+r kombot kivalasztod a halozat reszt, nyers bemenetet pipald be videonal hangnal is mentes helyet fajlnevet is adj meg pl. akarmi.ts aztan mentes. Elo kepet nem latsz kozben sajna. En masik eszkozon szoktam megnezni vege van-e mar a musornak amit venni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest