Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Viccrovat

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-02-09 10:14:10

LOGOUT.hu

Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15111) Eastman válasza wolfman (#15109) üzenetére


Eastman
őstag

Cég révén ahol dolgozom, szoktam járni ilyen munkavédelmi továbbképzésekre minden évben. 2 éve egy olyan cég képviselete jött, akik biztosítékok, kismegszakítók, stb. lezárási megoldásaival foglalkoznak zárakkal, burkolatokkal, stb. Elmondásuk alapján rettentő sok ember sérül vagy hal is meg olyan balesetben, hogy lenyomják az adott épületben, villamos körön az áramot, nekiesnek a szerelésnek, közben jön egy be nem avatott (vagy beavatott csak zárlatosagyú) és ő tölteni szeretné a telefonját, kávét akar főzni, stb, stb., visszanyomja az áramot, aztán a brigád meg hullik az emelvényről vagy markolják meg az adott munkadarabot véglegesen.

Olvasom, de nem nagyon értem a soraidat. Valszeg kereskedőkkel beszélgettél akik meg akartak győzni valami szükségtelen dologról. Ostoba az a villanyszerelő aki nem visz magával egy ilyen pár száz forintos táblát*. Első körben nem a pógár felelőssége, ha egy előle nem lezárt, nem tiltó-táblázott berendezést felkapcsol. Annyira a hétköznapi életünk része az elektromosság, hogy már szinte enni, székelni, gondolkodni sem tud a pógár nélküle. Szerintem Tanulmányaim szerint szakmailag nem ő baxa el. Más kérdés, hogy ha nem is az áram, de végül őt kxxják meg utána.

*Jaaa, hogy nincs rá applikáció az okosfonban? Hát, az élet nem majális, ha túl akarod élni, vinni kell a táblát magaddal...

Az Erdélyben túrázó pesti utolsó mondata:
- Ne haragudjon, maga mindig bundában szedi a málnát?

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Viccrovat
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.