- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
hdanesz
őstag
Szerintem ő csak szimplán élvezi a taktikázást, meg az okoskodást.
Ez a csapat dolog meg akkor baromság. Ez egyéni játék...mit kell itt csapatban taktikázni?
Főleg már az elején.
Fecó normális volt, ami a szívén az a száján. Nem akar itt taktikázni. Meg Gergő is megmondta,h. attól,h. ők mint csapat összetartanak az nem azt jelenti,h. mindig azt kell tenni amit a többiek. -
Ja, én is arra kaptam fel a fejem és váltottam rögtön taszkot.
Bár utóbb nem tartom kizártnak, hogy csak húzza ezzel a hirtelen letámadással és ezzel esélyt sem ad Péternek. Csupa olyanokat mond, amitől elakad Pétrer beszélőkéje. Pl: amikor a közelében van, akkor olyan érzéseket vált ki belőle, hogy alig bírja visszafogni magát.
Péternek szemmel láthatóan nem tetszik a dolog, nem esete Annamari és így borultak az előzetes tervei is az irányításával kapcsolatban. Hasonlatként felhozta, hogy milyen felborult ez a világ, mert egy malacot tanítanak gombot nyomni és ez ráadásul természetes is nekik...
-
BÁ Nutrition
addikt
már gyerekkorában ő kérte hogy vegyék állami gondozásba, 16 évesen gyerek, aki szintén állami gondozásba került stb.. nem csodálom hogy "fura"
de legalábbis nagyon unszimpi.viszont a Fecó nagyon király csávó. legjobb fej a villában
mondom ezt annak ellenére hogy nem állok túl messze a kuklux klántól érzelmileg néha
úgyhogy engem abszolút meggyőzött
Hajrá Fecó -
moma
őstag
egyébként szerintem pl az előzőben volt egy pont, amikor alekosznak esetleg lehetett volna esélye komolyan évánál, de aztán szépen visszajátszották nekik alek monológját ott a teraszon, meg egyebeket, meg kiment éva párbajozni és találkozott a külvilággal, meg a barátjával és onnantól vége is volt.
szerintem jobb lenne a műsor, ha nem engednék ki őket a studióba, meg nem játszanának be nekik bent történt dolgokat(ahol pl nem is voltak ők maguk jelen) és nem lennének smsek. (meg az is jó lehetne talán, ha nem tudnák ki kire rakja a jelet) -
hdanesz
őstag
A legértelmesebb lakó a villában Zizi.
Ez a Bandi gyerek elég érdekes szűz létére. Egy napja sincs bent, ahhoz képest nagyon próbálkozik. Ha ennyire lapátolt kint is...akkor miért szűz még?
Mondjuk az tény, hogy elég balf*sz módjára csinálja...lehet pont ez a magyarázat. -
King Unique
titán
Na,már a hasát is engedné
,azért bevállalós a csaj,gondolom kamerának játszik,azért többi nem engedné pl. Seher,Kinga...
Dya az emberek belsejére kíváncsi,esköszöm vazzeg ez a gyökér végén még +csinálja,amúgy feltűnően magabiztos,laza ez a Bandy,abszolúz nincs zavarban,biztos szűz ez még... :U
-
-
runner 125
nagyúr
Áh, Erzsinek az agykapacitása ehhez kevés.
Nem beszélve arról, h engem is irritálna - pláne Alekot -, ha egy ilyen személlyel kellene barátkoznom. Folytonos fáziskésésben van, a szavakat ismételi agyba-főbe, egy-egy összetettebb mondatra nem képes, borzasztó na.
mod.
Jah és igen, annó hangoztatta mindkét fél (Laci és Alek is) , h majd kiviszik egymást párbajozni... úgyhogy szerintem ennyire nem biztos Alek további nyugodt villaléte.
-
ep75w
csendes tag
ebben is van valami. de alapvetően én úgy gondolom, korai még tippelni hogy ki nyer. voltak már váratlan dolgok, pl. olivér, álmomban nem hittem volna hogy kiesik. és lehet pont azért, mert minek küldjek smst egy ilyen erős személynek. :-)
alek szerintem nem sokat iszik, csak sokat sétáltatja a poharat :-) -
kenwood3
addikt
és ez csak a vetkőzés a chippendale showért még többet kap
pont ma lesz itt a helyi discoba az első fellépése a kiszavazása óta , lehet indulni annak akit érdekel[link]
Szandi-Éva párbaj 30-70 vagy 40-60ra saccolom Éva javára
most nézem az online szavazáson a kultúrcsürhe vezet
de majd szépen megcsinálja a retek , hogy Béci ge...i nyerjen -
zH.
senior tag
-
Sub_zero
csendes tag
Milyen szokásos formára gondolsz? Tippelgettek a %-ra ennyi történt semmi más. Nem kell minden hülyeséget bemagyarázni csak azé mer utálod az Évát. A tegnapi összefoglalóban Alek és Éva vitték a műsort. Végre 2 hét után lehetett valamin röhögni. A többiek csak mellékszereplők. Alek beszólogatási a kis szöszinek meg az a tánc ahol Éva meglepően energetikus volt az nagyon ott volt.
-
-
kenwood3
addikt
500vagy 600ezret
(#17902) blueMerleigen igazad van ez a 2 meleg táncos fiú elég irritáló állapotba mentek át
hát ez az Alek készmit le vágott a telefonnal
(#17908) blunt Jerzy meleg társkereső oldalon vant fent a Gigivel való kapcsolat sztünk színészkedés , Gombi meg ha bent marad lassan beleszeret Bécibe -
blueMerle
veterán
Egyetértek veled. Vitatkozik, holott süt róla hogy fogalma sincs arról miről, hogy mivel érveljen, mert a helyzet amiben épp van vagy amibe belekeveredik sem tiszta és világos neki. Sajnos az ilyen emberek teszik ki a társadalom nagyon nagy részét.
Aki mondhatni okos az az Éva, csak sajnos eszeveszettül mocskos a szája és alkoholista. Alekinnyó csak úgy tesz mintha okos lenne de pl. egy konfliktus helyzetet sem tud kezelni csak nagy körmondatokban beszélni.
A többiek mondhatni középszinten vannak, a Gombi és a Jerzy viszont valóban síkhülyék, a szó szoros értelmében debilek. (Laci csak agresszív de nem olyan hülye mint amilyennek kinéz).
(Egyébként engem összehozott a sors egy olimpiai aranyérmes! sportolóval akivel lett volna egy közös bizniszünk. Az ipse amilyen komoly sportoló olyan extrém hülye, gyerekek, el sem tudnátok képzelni, én meg vagyok róla győződve hogy segget se tud egyedül törölni, egyszerüen rémbuta, extrahülye. És akkor olimpiai aranyérmes, nem pedig mindenféle celebecske.)
kenwood3: bár rühellem a Bélát, de szvsz nem is annyira az övé, mintsem a két IQ Fighter (Jerzy és Gombi) csipája nyílt ki. Kiváncsi lettem volna hogy Gombár úr ugyanúgy mert volna-e ordibálni a nyugi szobában Olivérrel? Eddig észre sem vettem hogy bent vannak most mindketten a legellenszenvesebbek lettek a szememben.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged