Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz blueMerle #1737 üzenetére
Naponta megkérdezi valaki.
Éjféltől reggel 10-ig, de folyton szar, vagy a cenzúra miatt - mint ahogy most is, vagy akad, vagy unalmas részt mutatnak.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz blueMerle #1755 üzenetére
Nem erről van szó!
Mivel most volt az kiszavazóshow (vagy mi a t.köm), így valószínűsíthető hogy történnek utána érdekes dolgok. Ha nem látod a neten ezeket az eseményeket, akkor holnap biztos h megnézed az összefoglalót, így nő a tv-s nézettség, nő a reklámok ára a műsor alatt.
Valamint ha annyira szar lenne a szerverük (nem azt mondom h nem, mert az!), akkor hang sem lenne folyamatosan! Egyszerűen nem akarják h a nagyközönség lássa az élő adást, marketing szempontból.
-
Magnum_
nagyúr
válasz blueMerle #2156 üzenetére
akkor lenne igazán só, de miből gondolod, hogy engedné alekoszt?
ezt az élőt nem szeretem, erre nincs türelmem, ez szar. elég nekem az esti összefoglaló.
Béci értelmes gyerek.
2159: Blu: de vannak erre jelek? milyen durva lenne amúgy
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Motion_Blur
félisten
válasz blueMerle #2378 üzenetére
nekem is bejön (a feje nem annyira)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
macikos
addikt
válasz blueMerle #2367 üzenetére
Az Ildi valami eszméletlen buta, de legalább nem is szép. Állítólag 28 éves, nem tudom, de én alsó hangon mondtam rá egy 40-et a beszavazás előtt. Az volt még szánalom, amikor a lányok bent voltak a titok szobában vagy mi a lóf*sz, aztán arról beszélgettek, hogy kinek melyik filmsztár férfi jön be, melyikre másznának rá. Brad Pitt, Vin Diesel, Marky Mark, oké eddig rendben is van, erre Ildi: Eddig Murphy Miféle b*szatlan ribanc az, amelyik Eddie Murphyre gerjed?
Jah, a Ginának meg tényleg van akkora kufferja, hogy fürdésnél egy flakon tusfürdő elmegy rá. Valami nem tetszik nekem abban a csajban, a szeméből sugárzik valami, valami sötét.
A múltkor láttam egy jobb képet Gináról, csak azt ugye itt nem szabad belinkelni Vagy igen?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz blueMerle #2421 üzenetére
ó te világ marhája
na találtam meztelen képet a hercegnőről is... mondom csak sötétben vállalható, vagy valami félhomályban, mert az arca kib.. szépnee hova lett a jó kis smiley?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz blueMerle #2427 üzenetére
na azt már cseszheted
Ijk... húúú a kis hugi tényleg aprítani való, na egye fene, jöhet a kis szöszi is egy gyenge pillanatomban
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tom70810865
csendes tag
válasz blueMerle #3256 üzenetére
Sztem ahhoz nem gyomor kellett hogy Szundit" benyálazza hanem (ez nem állná meg a helyét nagybetűkkel nyomtatott formában..így marad a kisbetű) pontosan az ő kifinomult pretty kurválkodós" múltja.
Egyébként igaz, hogy néha előbújik belőle ez az énje, vitatni sem lehetne - de ettől függetlenül nem hinném, hogy odatenné az anyagát a görög istennek, még akkor is ha ő talán szívesen betöltené" Kris(z)ti szerepét.
De vagány volt a srác tegnap - ezt nem hagyhatom ki: "én inkább elhitetem vele hogy otthon ő hordja a nadrágot." Ez mi már, nehezére esett volna azt mondani hogy papucs vagyok és akkor mi van? párbajon is a kezei a lábai között nagy terpeszben, lehajtott fejjel... majdnem megint fel sem tűnt hogy ott van. -
Tom70810865
csendes tag
Valószínűsíthető, hogy ugyan volt valami bunda a szavazásban és talán nem is kevés, de ha belegondolsz és sokan tényleg szavaztak:
Akkor Kris(z)ti táborához lehet adni nyugodtan a Gina (lelkes kis angyalkáinak) tömkelegét, illetve Zsuzska pártfogóiből néhányat..amiért OLI így kijátszotta szegény "belül érzékeny" - kívül ku*va - bájos lelki világát. -
trassher
addikt
K@rva volt a Ginácska szóval simán kinézem belőle hogy megkívánja a kanos görögöt
Szerintetek ebben a jól megírt forgatókönyvben nem volt az lefixálva esetleg hogy Gina a műsor kedvéért dugjon vkivel a villában a férjén kívül? Megnyugodhat mindenki, van az a pénz, legalábbis szerintem..
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
mephi666
nagyúr
válasz blueMerle #3732 üzenetére
pont erre gondoltam este beírni a szerződésbe egy 7-számjegyű összeget és slussz... egyszerűen nevetséges, hogy önszántukból bementek és most rinyálnak... laci jól megmondta: sokan vannak sokkal rosszabb helyzetben... pl aki hivatásos katona, simán behívhatják karácsony előtt 1 nappal is és olyan helyre vihetik, amit ezek még rémálmukban sem láttak... aztán vagy visszatér pár hónap múlva, vagy nem... ott durva a rizikó, de aki vállalja, általában csinálja is és nem rinyál
saját példa: nem vagyok kemény ember, de dolgoztam már pár hónapot úgy távol szüleimtől, hogy 1hónapig haza sem néztem... és ott nem volt ingyencigi/pia meg pezsgőfürdő... lényegében össze voltam zárva 20-30 vadidegennel egy nagyobb házba és kész... (elég vad körülmények voltak) amelyik szobában voltam, ott 5-6-an aludtunk... másik szobákban "laktak" 8-10-en is... 1szer nem álltam neki picsogni... rendben, hogy más a helyzet totál összecsukva 1 tucat emberrel, úgy, hogy nem hívhatja fel az ember, akit akar és teljesen meg van szakítva a kommunikáció, de ezt tudhatta minden jelentkező...
ui: aleszkosz meg a telivér szerintem jól fogja viselni, ha még pár hónapot együtt lesznek... szerintem ők kezelik nagyon jól a körülményeket... néha elgyengülnek, de nem kezdenek el úgy rinyálni, mint a (va)gina és a gombi... ők nevetségesek
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
keIdor
titán
válasz blueMerle #3732 üzenetére
Nem véletlen, hogy nálam Éva, Olivér, Alekosz a király... a többi nem csinál semmit, Szandikában meg csalódtam. Néha azért a Gombi, Jerzy, Béci-n még egyszer-egyszer lehet röhögni, meg látni őket, hogy még élnek, de ennyi...
Ez a haza akarok menni duma néhány embertől meg... ingyen kaja, pia, luxus van... ott v€rném a f@szom vigyorogva hónapokig, nem sírnék, hogy jajjj...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Motion_Blur
félisten
válasz blueMerle #3763 üzenetére
Az most teljesen mindegy hogy célt ér-e a pénz vagy nem.
Adott egy birka.
A: kismocsokra küldöm, hogy tovább lássam a TV-ben visítani
B: xy segélyvonalra küldöm mert 200 házat ledöntött a TiszaÉs az itt most mindegy hogy bárhova is küldi, valszeg nem éri el vele a célját (retek manipulál, segély szerveztek lopnak).
És igen, hülye aki 300Ft-okat kidob. A lottó is a hülyék adója, de ez még annál is rosszabb.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Boxer001
veterán
válasz blueMerle #3774 üzenetére
Én láttam miket írtál, annyit kihagytál még, hogy hajrá Szlovákia.
Egyébként igazad van...már csak viccelődni járok a ph-ra (itt még tudok ), szóval nehogy besértődj, rajtam nem kell. (Nah, kikapcsolom most már a nyaló funksönt. )
Szerk.: na örülök, hogy nem vettél komolyan.[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz blueMerle #4179 üzenetére
hát a műsorvezetőt én is...ahhoz nem kell indián
#4180) runner 125 ez kérlekszépen szavakkal kimondhatatlan és betűkkel leírhatatlan...
vicc az egész műsor. minimum 2 statisztát felismertem...de amit leműveltek...vicc.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz blueMerle #4284 üzenetére
itt Olinál abban bízva, h Krisnára másik ember szavazoi is szavaznak, még ugy gondolták, h megtehetik...de nem jött be...nem tudom ki hitte el ezt az arányt....
itt viszont most nem lesz miről beszélni
őszintén...jelentkezzen már nálam az, aki , nem is azt mondom, h Ildi rajongo..., de aki lát arra vmi esélyt, h ő kerül vissza...bárki ellen
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
kenwood3
addikt
válasz blueMerle #16946 üzenetére
én teljesen 1etértek ezzel , de sztem ha Olinak nem lett volna ez az Anikós projekt illetve ez a 3 napos büntetés akkor nem hiszem , hogy ennyi sokkal kapott volna ki...mert akkor is kikapott volna de nem ennyire
és a legrosszabb , hogy ezt én is tudtam , hogy ki fog kapni
többé nem kell figyelemre venni a VV méter és a hasonló online b.ziságokat[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest