Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
Aktív témák
-
zH.
senior tag
Huh ,ilyen topic is van? Szóval nem csak én nézem..
just be
-
zH.
senior tag
-
zH.
senior tag
Hány órátol lehet az oldalon élőben nézni?
just be
-
zH.
senior tag
ideje élőben nézni. én mindjárt elrothadok itt ,ezek meg még igen elemében vannak..
just be
-
zH.
senior tag
Most nézem az összefoglalót ,mert ma sajnos nem volt alkalmam. A zsuzsit még mindig qrvára utálom ,pedig még nem is szerepelt. 12,5percnél járok ,ez a táncpróba qrvanagy. Ez a béci hatalmas nagy forma.
[ Szerkesztve ]
just be
-
zH.
senior tag
Hopsz ,kiesett.
just be
-
zH.
senior tag
Most volt időm csak megnézni a párbajt. Nekem a Leonidasz teljesen szimpatikus ,mondjuk érthető ,hogy miért Éva jutott vissza.. Most 1 hét védettség ,remélem a következőben viszont kiküldik. Gombi is teljesen jó arc ,félreismertem az elején. Zsuzsival sincs már semmi bajom ,csak az a narancs és ásványvíz dobálás nagyon felidegesített - engem .
Na mindjárt folytatom..just be
-
zH.
senior tag
Pár perc és nézhetjük élőben. Egyébként sikerült lemaradnom a mai összefoglalóról is.
just be
-
zH.
senior tag
Ez az Éva kurvagyorsan kitakarodhatna onnan. Meg már az Alekosz is. Utóbbi egy féltékeny szarkeverő lúzer . Az elején még jó volt röhögni rajta ,de mostmár egyszerűen irritál. Éva meg nem is lehetne unszimpatikusabb ,remélem a következőben kiszavazzák.
[ Szerkesztve ]
just be
-
zH.
senior tag
válasz Boxer001 #2225 üzenetére
Én , én arra gondolok ,hogy egy pancser. Mindenkinél csak bepróbálkozik ,egyébként pedig messze lerí róla ,hogy féltékeny ,mint a dög.
Olivért meg egyre jobban utálom. Ez van. Ráadásul amikor összeül a két szarkeverő ( Olivér és Éva ) ,miközben 'utálják' egymást.. annál szebb nincs. Remélem kiesik ,bár az esélyesek közül szinte biztos ,hogy Oli megy vissza.
just be
-
zH.
senior tag
ah ,ezek ilyen hamar lefeküdtek? gigi ( ha jól láttam ) meg mossa a padlót. izgalmas ,hogy 2perce ezt kell nézni ,nem hogy visszaváltanának a hálóba.
just be
-
zH.
senior tag
just be
-
zH.
senior tag
giginek vajon mi baja lehet ? nem hiszem ,hogy annyira komoly ,azt szerintem balázs említette volna.. mondjuk kíváncsi vagyok.
just be
-
zH.
senior tag
válasz Magnum_ #2559 üzenetére
az előzetesben volt ,hogy anikó és gigi emelnek a fejük fölött egy labort ,tele valami szarral és ,hogy ki bírja tovább. egy ideje foghatták ,mert anikó fején már elég sok trutyi volt. annak volt a végén ,hogy gigi ledobta ,majd még annyit vágtak be ,hogy nem jól érzi magát és ül a fürdőben.
[ Szerkesztve ]
just be
-
zH.
senior tag
basszus ,már ennyi az idő? látszik ,hogy 3kor keltem..
na ideje kuksolni.just be
-
zH.
senior tag
ülök a hídon ,verem a gyíkom lenéznek rám az ős faszok
amíg élek addig kefélek de ha meghalok nem baszok
csinibaba szégyeld magad láttalak a bokor alatt lehúztad a sz*ros bugyid ,kilátszott a pudvás p*nid. arra ment egy foxi elővette löncsös fa*át ,jol meg>ta csini babát ,csinibaba szégyellte magát.ezt akarta énekelni szandika szerintem.
just be
-
zH.
senior tag
ezt linkelte már valaki?
just be
-
zH.
senior tag
remélem olivér esik ki ,egyedül gina miatt lenne izgalmas ,ha bent maradna. viszont ha kiesne teljesen átrendeződne az egész. nagyobb szerepet töltene be a többi villalakó ,nem csak olivér ,éva és alekosz csinálná a fesztivált állandóan.
egyébként igen ,ez az alekosz nekem egyre unszimpatikusabb.
just be
-
zH.
senior tag
amíg bent van olivér biztos. így elég egysíkú ,csak ők keverik a szart. igaz ,ő legalább taktikázik ,látszik ,hogy meg akarja nyerni. alekosz viszont egy hihetetlen nagy pancser. éva pedig nem véletlenül volt az első párbajozó ,ha nem lett volna védett szerintem másodszor is ő ment volna.
szerk.: folytatódik.
[ Szerkesztve ]
just be
-
zH.
senior tag
bentmaradt a g**ciláda.
lászló azért nagyon kemény szöveget letolt.[ Szerkesztve ]
just be
-
zH.
senior tag
szerintem gusztustalan amit ildivel csinálnak. nem szolgált rá ,próbálkozik ,nem keveri a szart ,mindenkivel korrekt. az egy dolog ,hogy kiszavazásnál valószínűleg kiesik ,de ha nem fogadják be nem tud beilleszkedni, érvényesülni.
just be
-
zH.
senior tag
remélem még nemvolt
just be
-
zH.
senior tag
hogy ezt sose lehet online nézni.. de már azt is lusták kiírni ,hogy nincs közvetítés.
link rarararararara
just be
-
zH.
senior tag
Ildi össze fog esni ,ha megtudja ,hogy elhagyták.. Remélem Éva végre kiesik.. nagyon jó lenne már..
just be
-
zH.
senior tag
Sajnálnám ,ha Ildi esne ki. Kezd teljesen beilleszkedni ,bár azzal a cirkusszal nekem sem volt szimpatikus. Ha Éva megy vissza ,és nem csak hang,akkor 2hét múlva kihívja Gigit vagy Bécit ,de ellenük szinte semmi esélye nem lesz.
just be
-
zH.
senior tag
-
zH.
senior tag
évába ma nagyon pozitívat csalódtam.. mondjuk lehet ,hogy a végén lévő tánc is hozzájárult.
just be
-
zH.
senior tag
mit mondtak a beszédbe ildinél? kultúra? művészet?
"mikor léptünk be a 2. vh-ba? 1918-ban talán.."éva tánca egyébként.. jóvolt.
[ Szerkesztve ]
just be
-
zH.
senior tag
mi bajotok ennyire a gigivel?
just be
-
zH.
senior tag
Balázs kb. fél percig nem bírta abbahagyni a röhögést. Hatalmas beszólásai vannak..
just be
-
zH.
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest