Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
King Unique
titán
Csak most kapcsolódtam be,"nekem való" VV topicba...
Szerintem azért jó nő a "Rácz művésznő",a playboy-ba is egész jó,ízléses képek vannak róla,előben is láttam már,mit mondjak azért tetszett ,de ott volt a képén az a nagyravágyó,cinikus vigyorgás,mint a VV-ben...
Jerzy gyereket láttam még előben bulikban,azon lepődtem meg,h nem annyira magas,mint amilyennek TV-ben tűnt,max 180 lehet,akkor a többi vajon mekkora...
Amúgy minek megint VV,VV5? - legyen mit nézni a p*****nak,jön a Mónika Show pótló N.Való stb... Meg persze a többi tehetségkutató...
Meddig húzzák még ezt? VV5-5-6...16...azt lehet bemegy vki,lehet beég egy ország előtt,előhúznak róla minden szennyest,de akkor is híres lesz,dől a zsé egy ideig.
Aki meg rendesen dolgozik,elmehet a ****ba,nem élhet oly nagy lábon,mint a celebek.
Ha lesz VV6 lehet benevezek (úgyis majd benyögik,h lesz,sok a volt a bümtetés a 4 miatt),v majd az ember a gyerekét is inkább már valóságshoba,tehetségkutatóba adja a jövőben,az lesz a tuti ,v nem....[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz kenwood3 #44383 üzenetére
Igen sajna ettől tartok én is,de már kicsit nevetséges az egész. Amúgy az adó is nagy kalap sz@r,régi 10-15 éves filmeket ismételgetnek újra és ezekkel hűlyítik a magyart.
meg ugye sok volt a bűntetésük a "színvonal" miatt,gondolom a kiesett KP-t is akarják pótolni,de amit R.K. is mondott,h több több ármányt,szerelmet (szex inkább),balhét akar a VV5-be,szerintem megint fizethetnek majd... -
King Unique
titán
válasz kukinyo #44388 üzenetére
Ahogy előtted mondják, a többihez képest tűnt magasnak,ill.Olivérre írták,h 183-184,ez a Jerzy is volt TV-n keresztül akkora,v még még nagyobb is,ezért lepődtem meg én is mikor ott állt melettem fél méterre...
Bocs ez 2x ment.... ,k**rva Opera miatt...[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Kösz a modis tippet mkinek (sejtettem,h csak így lehet),csak véletlen volt,ezért inkább nem zaklatnám őket,legközelebb majd jobban figyelek.
-
King Unique
titán
válasz kukinyo #44401 üzenetére
Attól nem kell tartani,sajna,ahogy mondtam VV függő lettem az évek alatt. A másik magyar adón,meg indul a konkurencia,az az anyuka-kisfia-menyasszony jelölt házasulósdi,de szerintem az ilyen párkeresős sz@rok eleve nevetségesek,eddig egyikből se lett komoly dolog,meg ki menne az anyjával csajozni... ,bár,ha jól megfizetik...
-
King Unique
titán
válasz koshmar #44437 üzenetére
A "gyémánt Alexa" felnőttfilmes,korábban Müller Attis csaja...Jerzy gyerek kipróbálta,milyen a...
Ez a Verus meg,pénz,hírnév kell neki...VV5-be is be akarja szavaztatni magát. Azt ez is vmi "filmes" C.Capri,v kivel pózolt vmi akt fotósorozaton,netes "K hirdetésen",ki tudja lehet ő is csinálta...A "Böbe" akkor ezek szerint a Jerzy - akárhogy is,de huszánpár éves korára már jól belehúzott,ha így halad meglesz neki minden hazai celeb ribi...
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz DJ WOKKY #44442 üzenetére
Nem hiszem,h "azzal" lenne a gond ,akármennyire is jó dolog savazni. Amúgy ki akarna hosszú távon ilyen "P"-s luvnyákkal izélni,olyan mint az idősebb nő,párszor ki kell próbálni,de hosszútávon nem az igazi...Jerzy is kipróbálta,ennyi.
De lehet helyében én is végigpróbálgatnam a hazai celeb-(esetleg 1-2 p) felhozatalt... -
King Unique
titán
válasz Motion_Blur #44460 üzenetére
Most látom 43 új hsz ...
Amúgy felháborító tényleg,korábban nem azt mondták,h a baleset miatt egyik lába rövidebb lett,mint a másik,meg egyéb sérülések stb...Biztos betömték kp-val a száját,jelentésseé is ki tudja mit csináltak...
Ha vki komolyabban megsérül,netán ottmarad,akkor is kimosdatták volna...
Hiába,ha híres és gazdag az ember,szinte akármit megtehet,szomorú,de így van. -
King Unique
titán
válasz Motion_Blur #44468 üzenetére
Irritáló ez a Böbe,a VV-ben meg nem tudott élesben egy értelmes mondatot kinyögni,most h kinyílt a csipája.... Ahogy látom,vmelyik Hajógyáris klubba lehetett,akad ott pár kevésbé védett rész,dekorálták volna ki a képét... (v akár én is megtehettem volna idén... )
-
King Unique
titán
válasz kukinyo #44508 üzenetére
Hát...mki fikázza itt micsoda dolog,h megússza,meg ezáltal vhogy unszimpi(bb) lett,de műsorvezetőnek meg szívesen látnád... Igaz lehet jobb,Lilut nem csípem én se ,Balázs még elmegy úgy-ahogy. Szerintem sanszos lehet,ezért is tolhatták el a kezdést,nem biztos,mert annyira kerestek még pár karakternek valót...
-
King Unique
titán
válasz kukinyo #44623 üzenetére
Ezt most "csak úgy" mondod,mert akkor jó,v ennyire csúnya,nem jó csaj szerinted, akkor egy kis ízlésdefekted van,már ne is haragudj ,v amúgy ki volt akkor a szép jó csaj,he se ez,se Gigi,akkor ki Tordas,kicsi új szilikonos Zsófi,netán SZANDIIIIIII.... álmaid nője.
-
King Unique
titán
válasz Motion_Blur #44628 üzenetére
Ja vagy úgy, mondjuk az se rossz,de én inkább barátnőjét a Cecíliát fogadnám el,másik csatornán,a ő lesz állítólag az egyik menyasszonyjelölt.
De most komolyan az Ani az jó nő ennyi,sok csaj ismerősöm,húgom mki mondta,még női szemmel is ő volt a legjobb csaj a VV (4)-ben,dehát ki mi-ki tetszik ugye...
Ha már itt tartunk,neked melyik? -
King Unique
titán
válasz kukinyo #44631 üzenetére
Lattam... katasztrófa az azért erős ,segge szerintem azért jó,mellei is ott vannak,lába az lehet "o",de annyi baj legyen. Nem rossz Évike tényleg,CKM-ben is mikor voltak,az ő képei is jók,jó kis segge van,de nem mondanám azért annyira fullosnak a csajt,gyenge pontok akadnak rajta is...
Arcára alakítás tepsivel...hát Évié-re is ráférne akkor,főleg miután beiszik,már pár múlva jól meglátszik rajta,hiába pakol magára 2 kg sminket.[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz kukinyo #44636 üzenetére
Na jólvan, ezt inkább hagyjuk...szerintem feje azért annyira nem gáz,a nyuszisban elég jó,ízléses képek készültek róla,de ocsmány ugye.
Mkinek más tetszik,más az ideál,ezen oknál fogva kár vitatkozni,leállok én is,de én Évát nem fikáztam,attól,h nem tetszik Ani,másnak még tetszhet és mondhatja rá,h jó csaj....meg annyira ronda csak nem lehet,ha hazai nívósabb szépségversenyen is indult (Királynő,2009),ahol nem csak a fejét nézték...
Mondok 1-et.pl.ha már Anikó,egy Angelina J,szerintem jó nő (fiatalabban jobb volt,most is elmegy),v nálad melyik külföldi számít jó nőnek?[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Motion_Blur #44633 üzenetére
Na,akkor nem vagyok egyedül,hát Gigi segge az tényleg pazar.
A 2-ből kéne összegyúrni 1-et,majd a jövőben esetleg milyen frankó lenne,ha DNS mintát véve,mki megcsináltathatná magának a megfelelőt . lenne... -
King Unique
titán
A SZANDI vkinek esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz tolts.hu #44670 üzenetére
Ja,hát igen AZ.... Sőt elmondása szerint fiatal kora ellenére 5-600 partnere volt már,meg ugye hivatásos "útszéli brácsa dokkolóként" is dolgozott...
Az 1. kép,amit még én is linkeltem,na az is ...Amúgy "Ármester" rang,h is van,mer EZ alapján nem értem,v azóta frissült a lista.
-
King Unique
titán
válasz kukinyo #44719 üzenetére
Ennyi pimaszság még remélem belefér.
Inkább hajts rá Évire,szabad a pálya ,bár vsz az is amilyen karrerista,számító,nagyravágyó p**** lehet,vmi celeb,v jó tehetős pasi kéne neki,de ha egyik-másiknak megfelesz,v "kicselezed" a nagy dumáddal,akkor hajrá...[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Ja lehet,azért én se mhol vagyok csupasz,sőt pont abból a szőrös Chuck Norris fajtából származom...
-
King Unique
titán
Hát ja...akkor mondták is a sérültek,h flegma,lekezelő bunkó volt velük ott a helyszínen,de azért cigit kérni volt pofája...
Holnapival kapcsolatban meg...úgyis megússza,felfüggesztett,a vmi.Bár ahogy emlékszem korábban ahová került volna,mhatni "egész jó hely",ott volt S.Józsi bács is...
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest