- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
@rglaaf #28031 üzenetére
Van még ilyen agresszív kismalac a villába például laci ha béci kimegy lesz még konfligtus bőven laci vs éva laci vs alek meg laci vs anikó közt. Nekem kurvára nem fog hiányozni bréla ha kiesik és a nézőknek sem az szerintem tuti. Ha az rtl hagyja hogy béci továbbra is bent legyen a villába előbb utóbb neki áll aleknak és megagyalja mert elpattan az agya a mai adásba is mikor mintha recskázott volna mikor a falnak meg aleknak beszélt folyt a víz a fejéről nagyon komolyan megreccsent már így is. Go home BRÉLA!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
@rglaaf #23550 üzenetére
aztmondod taktikábol megint rárakják magukra?
ami a nézők szerint is gáz?
és Béláék meg a nézők visszajelzései alapján színészekdnek....szal' nemhiszem.
23552) blunt sztm őt. szépen csinálja a műsort. ez kell a népnek...bár Olinál ez meg lett kicsit cáfolva...igaz ő szvsz megoszto személyiség volt. bár ez megint igaz Évára...
23556) Sanya595 sztm még nagyon nem telt le az 1 hét...
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
@rglaaf #22819 üzenetére
Te meg fáradj át az "itt küldözgess másokat más topicra" topicba!
PRO! A testvére mesélte pl. a Belevalóban és azt mondta,hogy ezt mindenhol elmondják,de nemigen akarják leadni!
Most komolyan.
Szerinted hirtelen kitalálta az RTL,hogy jaj ez nem volt fair és beküld +1 embert egy előre kitalált,limitált létszámú showba?
Nemtom,én nemhiszem. -
pro70
senior tag
válasz
@rglaaf #22705 üzenetére
Menjmá, itt még fullosan néz ki...
(#22704) darál0w Fészbukos alkalmazás...
-
Bubu79
addikt
Tudom sajnálni őket, szegény meg nem értett ''előadóművészeket'', akik csak úgy hónapokra ott tudják hagyni a munkájukat holmi tóksók miatt. Az átlag magyar meg belegebed, hogy megtartsa az állását, miközben idióta módon tömködi a pénzt a tisztelt játéküzemeltetők zsebébe; mert megérdemlik, ha már ilyen sikeresen építik le az ország egyszerűbb lakóinak tudatát..
Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest