- Fórumok
- Lokál
- Való Világ (csak kulturáltan!) - Archívum 1.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
hát nem én csináltam...te voltál?

-
darál0w
Jómunkásember
magas labda...írjunk neki SMSt...vagy szkápoljunk Olival...

-
DJ WOKKY
addikt
gergő módra 
-
SzlobiG
félisten
Egy igazi kötsögggg.

-
vikvuk
senior tag
ez most nagyon erőltetett

volt szamárröhögés

-
darál0w
Jómunkásember

-
darál0w
Jómunkásember
de itt ilyen nem történhet meg, mert a napidoktor figyel rájuk....

-
kukinyo
addikt
Az más kategória.Nem legyilkolászták őket.Itt viszont a cikk szerint fennáll ez a lehetőség,bár tudjuk hogy a média szeret nagyítani.
Egyébként az a véleményem hogy ezt a műsort tényleg abba kellene hagyni. -
DJ WOKKY
addikt
igen, az eddigi műsort ők alakították ez biztos. De nekem nem is jönnek be mint karakterek
eddig Ati még úgy el is volt, de amióta leöntötte meg széttépte a Kinga haját/melltartóját. Gyűlölöm -
jegenye77
addikt
+ 1
Az igaz,hogy a mûsort õk csinálják. -
jegenye77
addikt
Attila a férfiak szégyene.Minek hajt egy olyan csajra,aki hányingert kap tõle?Amit meg is értek.Szerencsétlen,hogy néz már ki.
+ minden este elaludta a nyakát,vagy miért ilyen terminátoros a mozgása? -
amanoba
őstag
de ma volt, csak gondolom a tegnap esti randiról ma kérdezték, és ezért figyelt ott a csuklón a lila kendő..kerestem, melyik csajon lehetett a másik, de nem láttam azt.
-
jozsi252
veterán
A fejforma meg amilyen pofákat szokott vágni...
-
Dyrtyho
őstag
Engem csak a Kinga irritál,Melinda annyira nem,én személy szerint elfogadnám mint barátnőt

-
vikvuk
senior tag
jó meglátás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stafni
aktív tag
Veronika
Dyrtyho: az a flegmaság elviselhetetlen! Egy retyódeszkát el tudnék törni a fején. Nekem se kellene egyik sem. Egyik ember sincs bent rendben. Ez egy állatkert!
-
runner 125
nagyúr
Jah, tényleg röhej vazz.
Pont ők ketten.. -
CHIPman
nagyúr
Link?
-
kenwood3
addikt

A maiba volt így benne kb 30 másodpercre -
pohár
félisten
höhö

-
mdraco
őstag

Meg se lehet ismerni
-
darál0w
Jómunkásember
ilyenkor jön ki belőle az igazi énje...nameg a traktor a szájába beparkol.
-
kukinyo
addikt
Én már mióta erről magyarázok.De ez eddig süket fülekre talált.

-
GegeWarrior
senior tag
Szombaton kiválasztás, majd gondolom szerdán kihívás és jövő szombaton párbaj!
Buzulnak hát, military hét van
Gondolhatod, hogy a sok puha, hogy örült
Mondjuk én is utálnám
-
tifarmester
csendes tag
Mester taníts

-
Smile8822
senior tag
Ennyi !
Igaz!
Ott a Piros!
-
kenwood3
addikt
hát sztem nagyon nagy esély van rá nagyobb mint Aleknak
és ha disszidálni akarsz akkor szóljál megyek én is 
miért nem írtad ki , hogy kö..sög ?
Kimennek a Villalakók
Szegény Alek pedig már többet nem akart kijönni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#30758) Boxer001 remélem beér hamar
(#30761) Rubbi Alek legalább láthatja Olivért
-
darál0w
Jómunkásember
én már kezdtem hinni nekik...szal' jok lennének

-
darál0w
Jómunkásember
politikusnak már jok lennének...

-
runner 125
nagyúr
2009 július 1-étől 25% az Áfa.
Jó reggelt.
-
darál0w
Jómunkásember
Valaki azt gondolja, hagy nekiállnak a konyhakertben Farm Frenzy-zni?

-
Stafni
aktív tag
Jaj de komolyan vetted! Ne viseljen meg ennyire a média képmutatása. Én mostanság politikai dolgokkal nem szeretek foglalkozni, a nélkül is ideges az ember.
Itt a szavazás közjegyző nélkül megy, Rubin Kristóf jelöli ki a győztest. Ez pedig attól függ, hogy ki mennyi bevétel tud hozni. Ez egy kereskedelmi csatorna, aminek nem kevés profitot kell termelnie, mert a tulajdonosok ezt várják el, ha már befektettek egy vállalkozásba!
Nekem Lilu szereplése is hiteltelen!
Amúgy meg a szívtelen hozzáállásod miatt egy könnycseppet elmorzsoltam! -
Inception
tag
Van benne igazság
-
koshmar
veterán
Igen, pl. magamat.
-
kpal
nagyúr
Az tuti

Gig meg fosik hogy kint marad a bátyó
és egyedül marad szivni fog -
kpal
nagyúr
Szandinak meg ilyen fos pali kéne ...hát szép.

-
tomcsi23
veterán
Hol van Hombi?
Gigi már megválaszolta neki szerintem, hogy: még fent repül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#23856) Motion_Blur : legközelebb Éva kiviszi.

-
tomcsi23
veterán
Hát ha mind akkora, mint Laci...simán.

-
runner 125
nagyúr
Ugyanezt akartam írni.
..nem zsírleszívás kell, hanem neki kellene állni mozogni! Ilyen qrva egyszerű az egész, csak, h erre is lusta a mi kis bojlerünk.
S, egyébként is, mit sem ér a műtét, ha utána csont ugyanezt az életmódot folytatja.Tibii91
Nyugi, nem sokáig lesz az.
-
pro70
senior tag
mennyit...? Lehet Alek kapott keveset...akkor viszont reális...

Amúgy meg homi, nem homi...emelt fővel viselte a vereséget...nem úgy mint Olivér...

-
Lauda
titán
Igen, ez foleg ertekelendo.

-
kenwood3
addikt
sztem ő még a II. világháborúba érzi magát
Anikó hisztiroham
-
darál0w
Jómunkásember

#23039) Ijk én már ezt mondtam az elején is...volt már rá többször példa, h egymást kellett büntetni, és azt betartatni...nem jött össze nekik tul sokszor...

-
darál0w
Jómunkásember
Oli kieséséig komolyabb gond nem volt vele....de már akkor is kétes érzéseket váltott ki az emberekből...de szerethető karakter volt...és amikor kiesett ,onnantol kezdve teljesen átesett a lo tulso oldalára...kicsit hamarabb is, de az ugye nem képletesen értendő

#22779) hajtömeg sikerült a lényeget megragadnod az egészből. gratulálok.

-
Eagl3
veterán
Onnantól fogva, hogy Alekosz kiesik (már ha ez megtörténhet egyáltalán), számomra az egész műsor teljesen érdemtelenné válik és egy részt nem nézek meg a továbbiakban.
-
blunt
aktív tag
nagyon jól látod

És itt sokan vagyunk Alekínyó fanok. jó helyen jársz! -
darál0w
Jómunkásember
üdv a táborban

-
koshmar
veterán
Mondhattam volna azt is, hogy rakd be, de egyrészt úgyis kiszedetik, másrészt még lehet te kapsz érte.

-
koshmar
veterán

Többször is.
Sok, már többször kiszedették.
Napiszaron jó helyt van.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pont ők ketten..

és ha disszidálni akarsz akkor szóljál megyek én is