Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
hdanesz
üzenetére
nekem az a benyomásom, hogy tejesen színvak szociálisan. fogalma sincs, hogy hogyan viselkedik valaki emberek között. ezért ment bele abba is, hogy szanaszét tapperolta diát(amit ráadásul ajándéknak szánt neki
), mert egyszerűen nem is érti, hogy mit csinál. mint egy kisgyerek, aki megfogja néni mellét. és a dia is pont ezért nem zavarta el egyből szerintem. vagy még inkább mint egy ufo és dia meg nem tudja mit kell az ilyenekkel másfajta lényekkel csinálni, konfliktust nem akart ezért inkább hagyta magát 
ami még szerintem nagyon látszik, hogy akarata nem nagyon van. folyton jóváhagyást kér bármire amit csinál. ha meg mégiscsak kezdeményez valamit abból egy ilyen tök oda nem illő dolog lesz, minthogy letolja a gatyáját a verával a fürdőben. és azt se viccesen, hanem egy kínos helyeztet generálva.
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), mert egyszerűen nem is érti, hogy mit csinál. mint egy kisgyerek, aki megfogja néni mellét. és a dia is pont ezért nem zavarta el egyből szerintem. vagy még inkább mint egy ufo és dia meg nem tudja mit kell az ilyenekkel másfajta lényekkel csinálni, konfliktust nem akart ezért inkább hagyta magát