- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
Aktív témák
-
-
tunci125
csendes tag
Ha Valaki annyira utálja a VV-t, akkor hogy a francba keveredik ide és hogy tud hozzászólni a dolgokhoz ha sohasem nézi???????????????
Nem egyszer olvastam már ilyet itt.
-
macikos
addikt
válasz
kenwood3 #19689 üzenetére
Nekem azért se szimpatikus egyik se, mert nem csinálnak semmit. Szoktak ezek egyáltalán főzni valamit? Én bent lennék, állandóan csinálnék valami jó kaját. Ők meg pizzát esznek, meg isznak, ennyi. A másik meg, hogy az egész napjuk nem áll másból, mint hogy: "te kit viszel ki", "Éva de szemét vagy" stb. Egyszer nem láttam még, hogy kimentek volna focizni, dekázgatni, stb. dartsozni, kártyázni, ilyenek.
-
macikos
addikt
válasz
kenwood3 #19683 üzenetére
Miért, te fiútestvérednek fogadnád Alekoszt vagy mi?
Még jó hogy utálom mindet. Az elején még kevésbé voltam rosszul, de már akkor is utáltam mindenkit, de most pláne, egyre jobban.
Nem szoktam nézni, csak néha amikor action van. Meg mindig a képembe tolódik valami cikk, aztán abban átfutom a videókat.Tehát, mivel bizonyította Jerzy, hogy retardált?
-
runner 125
nagyúr
-
kenwood3
addikt
legalább végre csinálna odabent vmit , a tegnapelőtti kiabáláson és a rinyáláson kívűl nem sokat nyújtott még a nézőknek
(#19681) macikos ne vedd személyeskedésnek , de ha te mindenkit utálsz akkor minek nézed ? Illetve nincs olyan akire azt mondanád ,hogy miatta nézed?
(#19684) pro70 nyugi haver -
macikos
addikt
válasz
Boxer001 #19309 üzenetére
Jóvanmá, csak azért, mert örültem, amikor Olivér kiesett?
Attól még Bélát is ugyanúgy utálom, na meg az összes többit
Azt mondja már meg valaki, hogy most akkor a villában a többiek miért mondogatják állandóan, hogy Jerzy retardált? Tényleg az! Na de ők honnan tudják?
-
kpal
nagyúr
a mai összefoglaló szuper lesz Alek végre megmondja azt amiröl a többi azt hitte hogy nem fog megtörténni
-
whitezo88
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
ez a retek rubint kristof milyen dumát levág...hihetetlen
-miért kell kivenni az elemet?
-mert a riportszobában van külön mikrofon, és összegerjednének...
minek van? miért nem jo ha ott is portban beszél? élőben miért nem gerjednek?
és ez csak 1 a sok válasz közül, ami kamuszagu.
-
zH.
senior tag
Egyébként nem tudom mitől lett ilyen Béci, párbaj előtt és közben teljesen szimpatikus volt. A megszólalásain és a stílusán mindig nagyon jókat röhögtünk, plusz alapból korrektül állt hozzá a dolgokhoz. A párbaj óta tényleg fent hordja az orrát, bár sokszor igaza van.
-
SzlobiG
félisten
Béci fiatalon.
-
Zin
őstag
VV4 02.17. Alekosz kiosztja Bécit << 52 ezer nezo kevesebb mint 24 ora alatt!EZ EGEN!!EZ EGGEENNNN
-
Markgx10
őstag
válasz
jegenye77 #19639 üzenetére
Alekosz a KSI-ben bokszolt korábban (nem túl szar hely volt az akkor) és bár alkatra szörnyű, ahogy a zsákot ütötte abban szinte semmi kivetnivaló nincs. Persze lehet csapkodni, hogy nagyot szóljon, mert a laikusoknak az tűnik durvának, de neki eszében sem volt nagyot ütni ahogy látom. Nem is okos dolog bemelegítés nélkül, egy jól megtömött zsákot, bandázs nélkül tiszta erőből ütni, de mondom, láthatóan nem ez volt a célja. Szakmai szemmel milyen komolyabb gondot láttál az ütéseknél?
Mert ugye ha nagyon leng a zsák, akkor csak tologatod, nem pattan, kéz az állhoz jött vissza mindig (igaz kicsit klasszikus bokszolós magasságba), fejét nem emelte ki, szóval annyira nem értem az ilyen szintű kritikát.
Mod: most néztem a bővebbent, a lába tényleg vicces, de a kezével tartom, hogy semmi gond.
-
Sub_zero
csendes tag
válasz
Motion_Blur #19632 üzenetére
Hát a Gigi féle elszólásra nem adott kielégítő választ. Sőt beégett ez a Rubint. Terkózott. Mi az, hogy újra kellett venni bármilyen jelenetet. Ez a szállodás kiruccanás erősítette meg bennem, hogy a Gigi-Erzsi szerelmi szál előre leosztott forgatókönyv.
-
jegenye77
addikt
Alek mit csinált a bokszzsáknál?
Majdnem dorombolt olyan szépen simogatta.Még egy 10 éves kislány is keményebben püfölné!
Éva meg már megint részeg volt, és azért tetszett ennyire neki. -
Boxer001
veterán
válasz
Motion_Blur #19632 üzenetére
Most se lettem meggyőzve, hazug patkány az összes.
SnicL
Azért szól be most már Alek, mert megunta a pofájukat, eddig bírta cérnával. -
darál0w
Jómunkásember
látom még uj vagy és az is egyből napvilágra került, h bizony ezt a részt kapásbol kihagytad. olvasd el figyelmesen...ránézésre nem leszel hosszuéletű itt a forumon...de talán ezzel segítek.
#19634) SnicL mondandodat tagold pont ( . ) és vessző ( , ) írásjelekkel.
#19632) Motion_Blur
-
pro70
senior tag
Megspórolhatta volna az egészet....de eltévesztette a sorrendet......beírta...visszaolvasott...beparált...ouiszlát...
(#19628) p87:...Menj...hát most esett le...
Alek hazavágta a zsákot és ezt végignézette Elizabettel meg Brélával.........amitől azok összexarták magukat és ezt látván Alek megtámadta minda2őt...
-
SnicL
csendes tag
Hát ez milyen nagy és miylen igaz http://1.bp.blogspot.com/_LKk1alnTtRc/TOhk7un45kI/AAAAAAAADO0/iftUASDXS2g/s1600/stohl-val%25C3%25B3%2Bvil%25C3%25A1g.jpg
-
SnicL
csendes tag
halI
-
karesz86
tag
válasz
runner 125 #19396 üzenetére
Ne engegyük ki esni alekot. Hajrá Alekosz........ màr csak ö van akiért lehet nèzni a müsort.
-
Viper26
nagyúr
Komolyan mondom ez az egész VV az ország söpredékének összegyűjtéséről szól.
Azért ezt az izomsorvadásos, alkoholista gnómot megtaposnám, nem kicsit.Amúgy meg nem érdekel ki nyer, vagy ki nem, még mielőtt...
-
cirmiiii
tag
Nem bántásból kérdeztem srácok
-
cirmiiii
tag
Amúgy Ti akik éjszaka is itt lógtok, Ti nem dolgoztok,nem jártok suliba és egyebek ?
-
válasz
runner 125 #19601 üzenetére
Elobb-utobb ide is keszitenunk kell egy elso hsz-t, hogy melyik linkek voltak mar.
-
AMD Power
titán
Alekosz de jól beszólt a Bécinek!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűnyíró topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest