Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
Boxer001
veterán
-
roti86
őstag
válasz Markgx10 #5863 üzenetére
Alekosz megmondja a frakót a csajozásról, ami a tapasztalataim szerint nagyrészt igaz is.
-
Def26
félisten
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Markgx10 #12629 üzenetére
Márk, te mennyi idős is vagy? Pontosan nem rémlik, de 35 körül mozogsz nem?
..noh, csak azért mert egy pikszet beszúrhatsz nekik összehasonlítás gyanánt.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Markgx10 #27793 üzenetére
Igyekszem reálisan látni a helyzeteket, bár azt sem tagadom, h néha elfogult vagyok vele szemben, mivel rajta szórakozok a legtöbbet.
Az okokat már sokan megírták, gyorsan összekapom én is a gondolataimat.A műsör több, mint fele eltelt már. Ennyi idő alatt tökéletes konklúziót lehet levonni, h valójában ki - milyen ember. Ugyanis, akárki-akármilyen szerepet próbál(t) eljátszani, ennyi idő alatt biztosan kibukik a való énje - vagy, ha nem "színészkedett", jelenleg is hozzá a megszokott formáját.
A Rácz tezsvérek előéletével a 'zinternetes nagyközönség már beköltözésük előtt tisztában volt. - Számítani lehetett rá, h majd mindketten eljátsszák odabent a pedáns ember szerepét - amit a tegnapi adásig egész jól csináltak.
Bennem már eleve ez a kétszínű magatartás egy baromi nagy ellenszenvet vált ki, így a Rácz fivérek minimum gyök kettővel indultak nálam. Bréci tegnapi magatartásához szerintem nem kell sokat hozzáfűzni, annak ellenére sem, h Alek is hibázott. / Gigi Bréci mögüli beköpései megint nem kívánnak sok ecsetelni valót. /
Tökéletes képet mutatott magáról Rácz úr, h ő valójában milyen is, ha felcukkolják. Vajnyi esélye nem volt annak, h frappánsan visszavágjon, és felvegye a harcot szavakkal. Vagy, pusztán felmérje a helyzetet, s bölcsen belássa, h részeg emberrel nem vitatkozunk.
Hanem, mit tett?! Belebújt a képébe, mint egy igazi utcai suttyó, - de abból is az a fajta, akire ránézel, s azt a reakciót kapod, h "Mé szótá be kötsög?!"
Alek sem egy hibátlan ember, mint ahogy senki. De szvsz mindig a kisebbik rosszt "kell választani" - minden tényezőt figyelembe véve nálam továbbra is ő jön ki kedvencnek.Az "alkoholizmus" és az élvezetből elfogyasztott alkohol fogyasztás között óriási különbségek vannak. Ez a pali minden bizonnyal egy átlagos életszínvonalon él(t kint), ahol nem tehette meg, h drága piákat fogyaszt..., neki a villalét egyenlő a Paradicsommal.
Eszem ágában nem áll senkit megbántani, de aki a felszínen kapirgál, egyszerre rádobálja az "alkoholista" jelzőt. Amikor látszik rajta, h ő élvezetből - s, nem függőségből fogyaszt. Az alkoholista ember nálam az, aki napi, de minimum heti 4-5x alkalommal gatyára issza magát, úgy, h menni nem képes. Őszinte leszek, tapasztaltam már rokonsági körben, h milyen egy alkoholista ember, és milyen az, aki elfogyaszt az átlagnál nagyobb alkoholmennyiséget, de mindezt a jóízlés határain belül teszi - élvezettel!
Higgyétek el, h van közötte különbség.
Még mielőtt ismételten rám lesz dobva a kő, h elfogult voltam, hozzátenném, h a tegnapi öklendezése és - minden bizonnyal direkt - közbeszólásai Bréci mondandójába számomra sem voltak szimpatikusak, tegnap átlendült a bizonyos holtponton, ami után már tahó az ember.
Ezt viszont pont Ijk írta meg jól. - Egy részeg emberrel soha nincs értelme keménykedni, vitatkozni. Rá kell hagyni a mondanivalóját - ahogy írtam pár sorral feljebb, pont akkor nőtt volna a szememben a Bréla úr, ha bölcsen elintézi a dolgot - s, ki merem jelenteni, h jelen "csatában" legyőzte^^ volna Alekot, aki tényleg primitív volt.
Kicsit rákanyarodva még a villalét - Alek - alkohol közötti összefüggésre;
Az alkohol egy nyugtató eszköz, és az adagolástól függően lehet enyhe nyugtató, vagy fő anyag az érzéstelenítésre. Konkrétan elnyom bizonyos agyi funkciókat. Azt tudjuk, h Alekosz mentalitása milyen. Úgy igazán egyszer sem kelt ki a bőréből, nem ordított a levegőbe, szereti a nyugalmat, szereti az egyedüllétet. Tényleg nem akarok hatalmas - pláne nem szakmai, mivel közöm nincs hozzá - gondolatokat / összefüggéseket gyártani, de azt is el tudom képzelni, h egyszerűen ő így találja meg önmagát, neki egyszerűen ez kell - pláne egy ilyen ingerszegény közegben.A csajozási szokása elismerem, h nem mindennapi. Viszont arra kíváncsi lennék, h mit tartsz "gusztustalannak"? Nálam ez ott kezdődik, amikor valaki nem ért a szóból, s, erőszakkal próbál érvényesülni.
Értem én, h szúrja annak a szemét, aki teljesen más, sokkal tisztelettudóbb módon keres barátnőt. De, nálam az ilyen próbálkozásai egy unott fejes mosolyt csalnak az arcomra, semmi többet. Ez van, el kell fogadni ilyennek, harminc x (nem tudom) évesen nem fog már változni.Íj, bocs, kicsit hosszú lett.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest