- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
válasz
MageRG #25128 üzenetére
Értem.
Akkor hadd mondjam így: nincs problémám egyik másik vallással sem, csakis a Jehova Tanúi vallással, mert azzal volt dolgom. Én is úgy érzem, hogy szerencsésebb lettem volna, ha Katolikusként kezdem megismerni Istent és Jézust, mert lehet, hogy nem itt tartanék a hit kérdésében.
Ennek ellenére nem gondolom azt, hogy rossz végkövetkeztetésre jutottam, akkor sem, ha jó lenne hinni és könnyebb lenne, ha magasztosabb értelmet látnék az életben. Jó kapcsolatot Istennel, vagy például egy halál utáni életet.
Jehova Tanúival kapcsolatban pedig ködösek az elképzelések, ezért ebben tudok segíteni másoknak.
De való igaz, másokat nem kellene ekézni a hitük miatt, bár remélem ezt nem is tettem, csak kifejtettem az álláspontom. Mindenesetre lehet, hogy jobban kell figyeljek arra, hogy ne sértsek meg másokat a vallásos meggyőződésükben (remélem eddig nem volt rá példa. Nehéz úgy az evolúció mellett érvelni, hogy ne sértsem a vallásos érzületű egyéneket)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest