Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
''Akkor ne fogadd el. A te bajod...lesz.''
''Nekem mindegy. Neked nem lesz az...majd.''
Most akkor te fenyegetőzöl, vagy mi?
Tudod, én meg abban hiszek, hogy attól, hogy nem járok zsolozsmázni a templomba meg nem hányom magamra buzgón a kereszteket, még lehetek tisztességes, becsületes, vagy ha neked úgy kívánod Istennek tetsző ember.
Olyan, aki a Végső Megmérettetésen majdan értékesnek találtatik - ha lesz olyan egyáltalán.
Tudniillik az a meggyőződésem, hogy minden gyarlóságom és bűnöm ellenére talán sokkal inkább vagyok olyan, amit Jézus elfogadni képes, mint azok közül sokan (szánékosan nem írtam többséget), akik az egyes vallások hazug és torz ideológiáit vakon, gondolkodás nélkül kiszolgálják valami ködös túlvilági ígéretek reményében.
Vagy akár a pokolbéli forró olajkban való sütögetéstől való félelmükben, nem'tom.
Szal ne fenyegess, légyszi...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Ryzen 5900X - GARANCIA 2027.04.22.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest