- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Most már tudom
A teljes sztori: kb. 2 hónapja tettem fel a hdd1-re a cuccot. A hda1-en ott figyel a régi Sid, amiről most is írok. A hda-n ott van a lilo, ami alapból behúzza a Sidet, meg a win-t (még van a gépen, de nem jut szóhoz). Az Ubuntu lilo-ját (hogy miért nem grub? mert ahoz nem értek...) a hdd-re tettem. Ugyebár boot sorrend elején ott a hda, Sid bejön, lilo-ja átír, de nem tudja az Ubuntut behúzni valami miatt. Aztán kb. 27 napig úgy is maradt (utána reboot). Próbálgatás, semmi. Aztán észrevettem, hogy a biosban ki lehet választan, hogy a hdd-ről bootoljon, csak annál jobban siettem, hogy megcsináljam. Utána megint vagy 2 hétig nem volt reboot. A napokban ismét le kellett állítanom a gépet hogy ventit cseréljek, tehát itt az alkalom, hogy kipróbáljam/testreszabjam az Ubuntut. De mivel Hoary-t tettem fel, mi lenne, ha egyből a frissebb menne, átírtam a sources.listet Breezy-re. A cd-s sort persze kikommenteztem, ez volt a nagy hibaBoot után leszaladtak a hibaüzenetek, net van (ha a pppoeconfot lefuttattam), de se X, se KDE, se semmi értelmes dolog. Asszem kényelmesebb lesz, ha ismét felrakom a 0-ról a cuccot, leszedem a Breezy 1. cd-jét, majd ha már tényleg nem kéri a lemezt, akkor írom át a sources.listet a netesre.
Lehet, hogy ez hamarosan be fog következni, mert most meg a táp ventije hangoskodik
Aktív témák
- Viccrovat
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest