- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
pampika
őstag
Sziasztok!
Én is az ubuntunál kötöttem ki (jópár próbálkozás után(gentoo ~1,5 hét próba,debian,majd ubuntu)
Alapjáraton egész jó kis rendszer,nálam egy ibm t41-es notin fut.Bár van vele 1-2 apróbb gondom...
Pl. nálam se nagyon száguld (gnome alatt).Ezért ötlött fel,hogy lehet-e a kernelt fordítani,vagy csak készen telepíteni? És ehhez kapcsolódóan lenne egy alap kérdésem: ha a kernelt leforgatom,akkor csak reboot és azzal a kernellel fog indulni,vagy újra kell rakni az egész rendszert? (gentooval fordítottam párszor kernelt) Szóval a kernel mennyire van összeépülve a renszer többi részével? (azt tuom,hogy ez a magja
)
Aztán ha fut egy zenélős progi (pl. quark) és indítok egy másik olyan progit,ami a hangkarit használná,akkor a 2. progi nem fog hangot adni addig,amíg az elsőt ki nem lövöm és a 2-t újra nem indítom.Azt még megértem,hogy egy progi kivételes jogot kap a hangkari kezelésére,de ha az 1. abbafejezi magát,akkor a 2. miért nem használhatja gond nélkül? (no meg miért nem lehet,hogy egyszerre több progi is szóljon a hangszórón,ami win alatt lehet,ha egyszerre megy több winamp,pl.)
A firefoxban win alatt az egér görgőjével be tudom zárni a nem használt fület,lin alatt meg beilleszti a vágólap tartalmát.Ezt nem lehet valahogy átállítani?Mert kényelmesebb lenne.
Van egy linksys wusb11v4 usb wlan karim és azt kéne majd beüzemelni...az ndiswrappert már leszedtem,majd este próbálkozom vele
@Sianis: a fordítási project még aktuális?
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest