- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
T. Almeida #217 üzenetére
Konkrétan az UHU-val nem tudtam hangot kicsikarni a gépből. Egyszerűen nem volt az alsaconf-ban master csúszka, amivel a hangerőt lehetett volna állítani. Xmms-ben ment az mp3, de nem jött ki hang a bagoly torkán. Meg az sem igazán tetszett, hogy egy csomó felesleges dolgot felpakol egyszerre, amire nem biztos, hogy szükségem van. Szerintem egy kezdő, mint én jobban tanul, ha magának kell felraknia a csomagokat. Nekem szimpatikusabb az, hogy ha mplayer-t akarok, akkor csomagból felküzdök egyet, vagy esetleg megpróbálkozom a fordítással. Szerintem az UHU azért pozítív, mert ott megnézheted pl., hogy: ''Jé, ilyen a kde és ezt tudja, vagy milyen franyó ez az xfce...'', stb, de tanulni személy szerint jobban tudok az Ubuntu-ból/-val.
Ez persze magánvélemény és félreértés ne essék, nem írtam le az UHU-t, sőt most is fennt van a gépen az 1.2 (igaz csak azért, hogy megnézzem az ati drivert, de a hangot még nem próbáltam), és azt is nézegetni fogom. Főleg az xfce-t, mert az nagyon tetszik.
Amúgy 24 rulez!Éppen a 3. évad megszerzésén ''fáradozom''.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gitáros topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest