Hirdetés

Aktív témák

• #PeTeY#

aktív tag

válasz T. Almeida #217 üzenetére

Konkrétan az UHU-val nem tudtam hangot kicsikarni a gépből. Egyszerűen nem volt az alsaconf-ban master csúszka, amivel a hangerőt lehetett volna állítani. Xmms-ben ment az mp3, de nem jött ki hang a bagoly torkán. Meg az sem igazán tetszett, hogy egy csomó felesleges dolgot felpakol egyszerre, amire nem biztos, hogy szükségem van. Szerintem egy kezdő, mint én jobban tanul, ha magának kell felraknia a csomagokat. Nekem szimpatikusabb az, hogy ha mplayer-t akarok, akkor csomagból felküzdök egyet, vagy esetleg megpróbálkozom a fordítással. Szerintem az UHU azért pozítív, mert ott megnézheted pl., hogy: ''Jé, ilyen a kde és ezt tudja, vagy milyen franyó ez az xfce...'', stb, de tanulni személy szerint jobban tudok az Ubuntu-ból/-val.
    Ez persze magánvélemény és félreértés ne essék, nem írtam le az UHU-t, sőt most is fennt van a gépen az 1.2 (igaz csak azért, hogy megnézzem az ati drivert, de a hangot még nem próbáltam), és azt is nézegetni fogom. Főleg az xfce-t, mert az nagyon tetszik.:D

Amúgy 24 rulez!:DDD Éppen a 3. évad megszerzésén ''fáradozom''.

Aktív témák