Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

Srácok most vettünk új gépet a páromnak és nem járt hozzá windows, azt mondtam hogy ideiglenesen az ubuntut teszem fel, addig kihúzzuk míg nem veszünk windowst. Pár óra használat után (még oda se adtam neki a gépet, én nyúzom :) ) állatira megtetszett az ubuntu és szerintem nem lesz itt semmilyen windows.

Ettől a boot időtől egyszerűen leesett az állam. Csak nézek a sokadik indítás után is, hogy ez ugye valami vicc... SSD vagy egyéb ilyen úri huncutság nincs benne semmi egyébként.

Régebben sokat játszogattam linuxszal (érteni hozzá nem sikerült, odáig nem jutottam el) kezdve az első chip cd-n megjelent slackware-rel, de ennyire jó, ilyen gördülékeny, összerakott jó kis cuccot még nem láttam. Ha nem lennék az irodai laptopomon a jogtár miatt windowshoz kötve, lehet hogy repülne róla pedig semmi bajom vele, de hogy ez mennyivel kulturáltabb (felépítés, frissítések, gyorsaság) azt nehéz elmondani.

Ja hozzáteszem az én laptopom erősebb mint ez, mégis mellbevágó a rendszer sebességkülönbsége az ubuntu javára. Boot-tól kezdve programindításig minden. Mintha várná az ember hogy hol a kandi kamera.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés