- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stopperos
senior tag
válasz
#68216320 #8195 üzenetére
Az xserver-xorg részt frissítették 1.13-ra, és a 3.5 ös kernel van alapból 12.04.2 óta. Ezt portolták vissza 12.10 ubuntutból. hogy az LTS is támogasson újabb hardvereket.
Aki simán frissít 12.04.1-ről, annak nem jön elő a lehetőség, kézzel kell a backportolt dolgokat telepítenie. -
törölt tag
válasz
God Vazzeg #8194 üzenetére
Egy eldugott könyvtárból előbányásztam a 12.04.1-et. Feltettem, azzal elsőre működött minden. Nem tudom mi lehet az újabb gondja, de én nem vacakolok vele
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg #8192 üzenetére
De nem megy fel. Ha megkapja az x-serv függőségeket is, amit kér a current és aztán megy a bumblebee akkor meg fekete képernyő fogad indításkor. Régen nem volt ilyen. 12.04, 12.04.1 esetén. De ez a 12.04.2 feltesz alapból egy nvidia driver-t, gondolom valami opesource verziót. Azt előbb le kell pucolnom. Kezd nagyon bosszantani.
-
törölt tag
Laptopra feltettem az Ubuntu 12.04 x64-et. Rögtön felmászott valami nvidia driver, de meg se nyekken az xbmc vele. Bumblebee se megy fel.
Ezt kapom:
Néhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez azt jelentheti, hogy
egy lehetetlen állapotot kért, vagy ha az unstable disztribúciót
használja, akkor néhány igényelt csomag még nem készült el vagy ki
lett mozdítva az Incoming-ból.
Az alábbi információk segíthetnek megoldani a problémát:Az alábbi csomagoknak teljesítetlen függőségei vannak:
bumblebee-nvidia : Függ ettől: nvidia-current de az nincs telepítésre megjelölve
E: A problémák nem javíthatók, sérült csomagokat fogott vissza.Reinstall és csomag frissítés előtt bumblebee és zárt driver?
-
rybank
senior tag
Ha nem akarsz sokat buherálni maradj meg az ubuntu/mint vonalon. Ha még kevesebbet akarsz ott is LTS, osztán nincsen gond csókolom.
Ha meg valami mégse ment ált valami alternatív programot kerestem rá és oké lett. Jól ki vannak ezek találva. Sok időt ki lehet húzni a rendszerrel.
-
RBJ
addikt
Használ valaki Linux mint debiant. Feltettem a nadia helyett de még van egy két aprtó bibi.
Nem találok egy rendes dock ot rá. a docky és a cairo se működik rendesen rajta.
A felhasználói fiókót nem jegyzi meg. Állandóan kéri a nevet jelszót. -
buherton
őstag
Samba-val kapcsolatban lenne egy nagy kérdésem. Itt van az alábbi beállítás:
[global]
workgroup = WORKGROUP
netbios name = homeserver
guest ok = yes
;read only = no
security = share
;guest account = nobody
security = user
encrypt passwords = yes[homes]
comment = Sajat mappa
path = /home/%U
browseable = yes
writable = yesWindows-on be tudok jelentkezni rá, de Ubuntu-ról nem. Ötlet?
-
szoke12
őstag
Ma megcsináltam ezt az offline frissítést.
De sajna még mindig vannak grafikus gondok. Ma is eljátszotta egyszer. Kicsit olyan érzésem van olyankor, mint amikor a P1-esemen szenvedtem a Midtown Madness-el és már kezdett szétesni a kép, meg fagyott össze az egészRégi szép idők...
-
RBJ
addikt
Kicseréltem a Nadia t LMDE re.
Már megint nem találom a nvidia meghajtó telepítését, hogy mi merre? -
-
-
HuMarc
veterán
válasz
God Vazzeg #8163 üzenetére
Ez milyen Ubuntu milyen felülettel? Egyáltalán Ubuntu, vagy Linux Mint?Látom a cuccoknál -
-
Rimuru
veterán
-
-
szoke12
őstag
Ha az olyan egyszerű lenne...
bizony 2013-ban is van még olyan, akinek nincs bekötve internete. Pl. én. A telefonomról csiholom a netet a gépre a voda jóvoltából, ám ha a sebesség átlépi a 3 KBs-t, már lehet pezsgőt bontani.
Arról nem is beszélve, hogy sorozatban elmegy a térerő, így elég sokszor megszakad a csomagok letöltése.
Ez a frissítés szerintem csak jövőre érne le, ha meg nem szakad
Amit lehet, azt suliban leszedem, és megoldom offline, de egy frissítés... azt nem lehet. -
-
szoke12
őstag
HI!
Mostanában rákapott a gépem arra, hogy egyszer csak el kezdi kis fekete illetve szivárvány színű mintás képkockákra felcserélni a képernyő elemeit. Pl a kikapcsoló eltűnik és csak egy fekete kocka van a helyén.
Ilyenkor már a gép semmire nem reagál. Még eleinte csináltam olyat, hogy gyors átléptem tty1-be, és kilőttem az Xorgot. Ilyenkor minden helyre jött, és folytathattam a munkát. de mostanában már átlépni se tudok, mert "kifagy".
12.04.1 van fent. A frissítésekkel el vagyok maradva. olyan párszáz megát kéne frissítenem. Esélyes, hogy már javítva van ez, vagy másnál is van ilyen? -
csinturi
tag
Aki xbmcbuntut használ pendrivéről, segítene nekem privátban? Nem akarom teleszemetelni a topikot.
-
kispx
addikt
válasz
#68216320 #8161 üzenetére
- A powertop programmal visszább lehet a fogyasztást fogni.
- A compiz-config-manager-rel az effekteket leveheted.
- Power saving -
obligat
senior tag
válasz
God Vazzeg #8148 üzenetére
Nézzél egy lemez-konzisztenciát (vagy hogy becézik)
Lemezkezelőben s.m.a.r.t.-adatokat, nincs-e valami szervi baja annak a vinyónak, ha nincs, akkor számolj utána a táp és a gép többi alkatrészei teljesítményének. ha kicsi a táp teljesítménye, akkor is tud ilyet csinálni. ha ez sem, akkor csatikat lehúzni, kifújni a port, kitörölni a koszt és vissza.
De ha még ezek után sem javult meg, akkor egy harmicórásmegavégbélpartymemóriatesztelés még okozhat meglepetést. -
törölt tag
Na, vegre sikerult a laptopomon minden munkahoz szukseges program linux megfelelojet megtalalnom. Egyetlen dolog maradt meg, nevezetesen a fogyasztas. Milyen lehetosegem van h kihuzza ubuntu alatt is 3-4 orat fejlesztes kozben, mint a redmondi eseteben? Egy asus k53sv az alany ssd-vel. (i7, optimus)
-
-
leslieke
Jómunkásember
Kösz, mindkettőtöknek.
-
Tamás88
őstag
Tudom részben off lesz, de ma vásároltam egy hímzett fekete Ubuntus pólót, szerintem jól néz ki.
És a legjobb, hogy a TV-n felvett digitális adást a VLC simán lejátsza, már csak azt kell megtudnom, hogy hogyan lehet átkonvertálni mp4-é.
-
csinturi
tag
Üdv!
Kiakartam próbálni xbmcubuntu-t. Pendrivére telepítettem, majd bootolás után nevet, és jelszót kér. Valaki megtudná mondani, hogy honnan lehet ezeket megtudni? -
stopperos
senior tag
válasz
God Vazzeg #8146 üzenetére
szia, esetleg kutakodj a /var/log/syslog és a /var/log/dmesg ben, hátha oda kidobott valami hibát.
illetve ha eltünt, akkor egy dmesg paranccsal tudod elöhivni gyorsan a logot.
posztolhatod is ide, ha megvan a rész. -
God Vazzeg
veterán
válasz
fradi81 #8144 üzenetére
Bele van írva, megy is egy darabig, aztán gondol egyet és eltűnik, leggyakrabban akkor amikor épp csinálok vele valamit, másolok rá/róla, vagy tevékenykedek rajta. A többi partició megy, azon van a /home is, de nincs probléma vele. Ezért gondolok az ntfs-re
Már régóta tervezem hogy átrakom ext4-re, de annyit kellene menteni, hogy mindig elmarad
-
válasz
God Vazzeg #8143 üzenetére
Egy partíció egy eszközön, vagy egy egész eszköz? Mert ha egy egész eszköz, akkor nem lehet, hogy megáll a winyó? :S Bár a könyvtár akkor nem tűnne el.
-
fradi81
veterán
válasz
God Vazzeg #8143 üzenetére
Bele van írva fstabba, vagy kézzel csatolod mikor épp használod? Nálam fstabban van és sosincs ilyen probléma.
-
God Vazzeg
veterán
Van egy 1,9TB-os NTFS particióm, amin rengeteg cuccom van.. Fel van csatolva alap esetben, de néha (főleg ha használva is van, filmnézés, stb..) akkor egyszer csak eltűnik, nem elérhető. mount -a se rakja vissza, és lemez kezelő alól úgy néz ki csatolva van a /windows alá, de nincs is ilyen könyvtáram ilyenkor
Kézzel fel mountolva megy minden tovább.
Az NTFS partició nyűgje lehet ez?
-
-
Ablakos
őstag
Nem tudom csak a firefoxot érinti vagy linux feature amiről a kérdésem van. Linux leállítás vagy újraindítás után mindig szól a FF, hogy vacakul lett leállítva a böngésző. Ha menüponttal kilépek az FF-ből, akkor minden rendben. Windows alatt ez kezelve van, de linuxban meg kell szokni, hogy kilépjek először minden alkalmazásból és csak utána lehet leállítani/újraindítani a rendszert?
-
"Ubuntu szerver 12.04, C60-as alaplap. Most (történelmi okokból) torrentflux fut rajta. Váltanék.
Kérdéseim:
Transmission, deluge, rtorrent torrentflux-b4rt? Melyiket?Ami kellene bele:
- magnet link kezelése;
- web vagy távoli kliens win7 és ubuntu esetleg symbian;
- ha le kell állítani a szervert akkor újraindulás után kezdjen el seed-elni;
- minél kisebb erőforrás, hogy ne hajtsa a szervert, hogy az ne fogyasszon;
- kisebb szabályzások: sávszélesség torrent/Mbps, összes/Mbps, fel és le;
- jelszavas belépés;
- max. 30 torrent."Erre valaki?
Még egy kérdés: lehet fokozatosan átállni? Futhat két torrent progi a szerveren párhuzamosan?
-
Penge_4
veterán
válasz
Neil Watts #8127 üzenetére
"Jelenleg milyenek az nVidia linuxos driverei? A VDPAU működik?"
Csak Kubunturól tudok nyilatkozni, itt nagyjából ugyanolyan, mint Windows-on. A VDPAU jobb, mint a DXVA (előbbi nálam 3%-os CPU usage-t produkál, utóbbi Windows alatt 10-15-öt), viszont a driverben azért vannak bugok.
Windows alatt néha gondolt egyet és a következő újraindításig (vagy driver restartig) nem vette vissza az órajelet adaptív módban (később rájöttem, hogy mikor a Flash player vagy a videólejátszó omlott össze, az váltotta ki ezt a jelenséget), ezt még Linux alatt nem tapasztaltam, viszont itt olyat tapasztaltam, amit Windows-on már pár verzióval ezelőtt kijavítottak. Ott az Interrupts kezdett el CPU-t zabálni, majd a WPT-vel rájöttem, hogy az nvdklm.sys volt felelős érte.
Itt a kwin és a Xorg kezd párhuzamban zabálni. A kwin --replace nem segít, ha TTY-ből próbálom a DISPLAY=:0 kwin --replace-t, akkor meg valami GL failure-t dobál (pontosan nem emlékszem, de ha legközelebb tapasztalom, felírom). A lényeg, hogy ilyenkor itt is csak a Logoff-Login segít.
Annyira rájöttem, hogy ennek a jelenségnek is a VDPAU-hoz/DXVA-hoz lehet köze, de nem crash-specifikus.
-
n00n
őstag
válasz
God Vazzeg #8126 üzenetére
Sajnos nem jó. A parancs kiadása után ezt a hibát kapom:
(nagyobb mérethez jobb gomb -> kép megjelenítése)
Fdisk -l kimenete:
Ilyenkor mit lehet tenni?
-
fradi81
veterán
válasz
9600gt, minden jó Linux Minteken.
-
válasz
Nekem pont a 9600-zal nem akar menni, de ezzel kb. én vagyok az egyetlen.
Amúgy a driver jó, semmi gondom nem van vele. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Egy gt430 megy most, nem látok hibát vele
A nyílt és a zárt is tökéletesen működik, utóbbi kicsit gyorsabb. Ennyi
Igaz, Mint 14 van most fent, de félig ez is ubi
-
Na, közben elhalasztottam az Ubuntuzást. A jelenlegi HD 5770-emmel egyszer már megjártam (a logoutos saját leírás ellenére is). Majd úgyis nemsokára jön egy GTX 650 / Ti aztán majd azzal beállok a csapatba.
Hogy ne csak off legyek: Jelenleg milyenek az nVidia linuxos driverei? A VDPAU működik? Oyan kb. 3-4 éves tapasztalataim vannak egy 9600 GT-ről meg egy GTS 250-ről. Akkor ment tökéletesen. Most is jó?
Illetve két monitor egyidejű kezelése is működik kiterjesztett módban? Tehát mondjuk, hogy egy 2x 1920*1080 pixelre ki lehet rakni egy 3840x1080as képet?
Ja igen, s még valami: A HDMI is működik?
Üdv. core2
-
-
n00n
őstag
Köszi, mindkettőtöknek a választ.
A Windows nem is tudhatott az Ubunturól (meg ha jól tudom nem is "érdekli", hogy van-e más rendszer), mert telepítéskor a HDD kábelhiány miatt le volt húzva.
Viszont a bootsorrend választás jó ötletnek tűnik. Ha a HDD választom ki az SSD helyett, akkor lehetséges, hogy elindul az Ubuntu és ott egy update-grub paranccsal helyreállhatna a rend (és megtalálná a Windows 7-et is).
-
válasz
fradi81 #8122 üzenetére
Szerintem az a gond, hogy az SSD-re települt Winnyóz nem is tudja, hogy van ott más rendszer is.
Ha raksz a SSD-re egy Grub-ot, akkor működhet, illetve lehet BIOS bootmanagert is csinálni
Ha meg a BIOS tud egyszeri booteszköz választást (indulás közben nyomsz egy gombot, és lehet eszközt választani), akkor az is elég egyszerű. -
n00n
őstag
Sziasztok!
Próbáltam rákeresni a google-ben, viszont nem igazán vagyok benne biztos, hogy ilyenkor mit kellene csinálni. A következő szituáció adott. Van egy HDD 3 partícióval (rajta Ubuntu 12.04, illetve Grub2). Ma reggel beszerelésre került egy SSD, és erre telepítve lett a Windows 7. A kérdésem, hogy tudom elérni, hogy mindkét rendszer indítható legyen az adott gépen. Gondolom a Grub2-öt kellene valahogy "helyreállítani". A kérdésem hogyan?
-
válasz
eternam #8119 üzenetére
Nem az lehet a hiba, mert nem az a hibaüzenet, hogy valami más folyamat zárolja a fájlt, hanem az csak olvasható attribútumú, ezért nem tud vele mit kezdeni. Itt inkább az lehet a baj, hogy ro-ba kapcsolt át a rendszer alatt a fájlrendszer. Online futtatva az fsck-t ez egyáltalán nem meglepő fordulat.
-
eternam
tag
válasz
huliganboy #8118 üzenetére
Nincs véletlenül megnyitva a szoftverkezelő, vagy a synaptic? Ha valamit telepítesz terminalból, ne hagyj nyitva semmit ami az apt-al kapcsolatos lehet.
-
-
stopperos
senior tag
válasz
huliganboy #8115 üzenetére
csak törölni kell a /etc/udev/rules.d/70-persistent-net.rules fájlt, és újraindítani.
-
stopperos
senior tag
válasz
huliganboy #8113 üzenetére
Azt nem lehet tudni. Jelenleg 3 HDD pihen a fiókomban, 2 szektorhibás, 1 nek meg meghalt az elektronikája. Nem gondoltam volna, hogy ssd is tud ilyet.
A következők lehetnek:
Bios nem megfelelően kezeli (bios állítása a merevlemezek részen, bios frissítés)
Tuning, processzor gyengeség, tápegység gyengeség, memória gyengeség (másik gépben kell kipróbálni, bios beállításokat hangolni)
A táblája rossz (gparted->új partíciós tábla)
Hardveres hiba (ha másik gépben is ezt csinálja, akkor gond van) -
válasz
huliganboy #8111 üzenetére
597.868653: i/o error, valami a vinyóval lehet.
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #8110 üzenetére
Közben már nem tudtam szerkeszteni:
Ide dob vissza az alaprendszer telepítése után értelemszerűen a csomagkezelőre:
És akármelyikre megyek hibát ír ki..Ubuntu 12.04 telepítése rendkívül egyszerű... áll a hivatalos oldalon.... ÁÁÁÁ ez nem igaz most :S
-
stopperos
senior tag
válasz
huliganboy #8108 üzenetére
Amikor nálunk behalt a szerver gép (a kondenzátorok megfáradtak, és nem akart elindulni egy újraindítás után), akkor csak átdobtam a merevlemezt, és kicsit trükköztem a hálókártyával, hogy a névkiosztás megfelelő legyen (eth0 , eth1 ...) Utána minden ment, és semmit nem kellett állítani. Talán a hőmérséklet szenzorokkal volt gond, de az is egy parancs.
Ez nem windows, a kernelben benne van az összes driver, és indulásokor mindig a gépnek megfelelőt tölti be, és nem fog sírni, hogy nem jó. De gondolom Bios van a gépedbe, nem uefi... (UEFI-t sajnos nem ismerem, nem tudom hogy ott mi a helyzet)
-
huliganboy
addikt
válasz
stopperos #8107 üzenetére
Szia!
2) Netinstall, szerintem ezt már akkor javasoltam, vagy alternative install, de semmit nem raksz fel (még ubuntu basic server-t sem). Hanem telepítés után.Próbáltam de ekkor még a particionálásig sem jut el csak bejön egy lila üres felület és ott áll akár órákig is!
5) Próbáld meg 12.04 -es és 12.04.2-es képpel, ha eddig a másikkal próbáltad [link]Próbáltam sajnos ugyan az az eredmény.
6) A memóriát állítsd 3-3-3-3 ra. (Azt hiszem DDR1-nél ez már elég laza)Kicsit elírtam DDR2 ramot eszik, most raktam bele az asztali gépemből egyet azzal tesztelem hamarosan csak kiírom a cd-t!
8) Telepítés közben válts át Alt+F4 parancs használatával a parancskimeneti felületre, és írd meg nekünk a hibát pontosan. Alt+F1-el váltasz vissza kék hátterű telepítőre.Ezt kerestem pont a googleval... köszi szépen
Hamarosan RE!
UI:
1) Egy másik gépben is fel tudod telepíteni. Aztán csak tá kell rakni, és törölni kell a /etc/udev/rules.d/...network fájlt, hogy újraállítsa a hálókártyát. A gép ugyanúgy fog működni, miután átraktad a merevlemezt.Ez tényleg működne így is? Egyszerüen MC böl is törölhetem és kész?
-
stopperos
senior tag
válasz
huliganboy #8106 üzenetére
Ötleteim, válogass:
1) Egy másik gépben is fel tudod telepíteni. Aztán csak tá kell rakni, és törölni kell a /etc/udev/rules.d/...network fájlt, hogy újraállítsa a hálókártyát. A gép ugyanúgy fog működni, miután átraktad a merevlemezt.
2) Netinstall, szerintem ezt már akkor javasoltam, vagy alternative install, de semmit nem raksz fel (még ubuntu basic server-t sem). Hanem telepítés után.
3) Gparted-el hozz létre az SSD-n egy teljesen új táblát.
4) Próbáld meg 12.10-zel. Bár tudom, hogy nem lts.
5) Próbáld meg 12.04 -es és 12.04.2-es képpel, ha eddig a másikkal próbáltad [link]
6) A memóriát állítsd 3-3-3-3 ra. (Azt hiszem DDR1-nél ez már elég laza)
7) Próbálj más fájlrendszert használni, XFS pl egészen jó.
8) Telepítés közben válts át Alt+F4 parancs használatával a parancskimeneti felületre, és írd meg nekünk a hibát pontosan. Alt+F1-el váltasz vissza kék hátterű telepítőre.
Illetve akár mondhatodhatod is, hogy mit csináltál már meg a lista alapján, milyen eredménnyel. -
Tamás88
őstag
válasz
huliganboy #8102 üzenetére
Itt memória hiba lesz, ugyanis a telepítő a ramot használja, és ha hibás, akkor dobálgatja a hiba üzeneteket. Ilyen volt pl. az XP telepítés közbeni kék halálozás.
-
válasz
huliganboy #8102 üzenetére
Géppel minden rendben van? Memtest-tel le tudod tesztelni a memóriákat. Az iso-t nem töltötted le hibásan?
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Pár hete már kérdeztem de a sok jó válasz ellenére sem sikerűlt ubuntu szervert telepítenem USB röl. Gondoltam szerzek egy dvd olvasót és hipp hopp felmegy az ubi... hát nem
Adott a következő konfiguráció:
MiniITX lap + Celeron 220 combo:Intel® Desktop Board D201GLY2 alaplap
1GB ddr1 ram
60gb SSDA telepítő elindul majd a következő hibaüzenetek valamelyikénél leáll:
1: Az alaprendszer telepítése nem sikerült...... hibakód: 1
2: Alaprendszer telepítése elkezdődik de a következő hibaüzenettel kidob a telepítésből: Figyelem: Failure while unpacking.....Próbáltam sima szerverrel most pedig egy alternatív isot letöltve majd kiírva, de nem jó.....
12.04 el próbáltam eddig...Esetleg van valakinek ötlete mi a fene baja lehet? Próbáljak egy régebbi verziót?
Megköszönném a segítséget...
-
válasz
Neil Watts #8100 üzenetére
Igazán nincs mit, meglátod, hogy tényleg nem bonyolult. Annyi csak, hogy GPT-nél nincsenek kiterjesztett meg logikai partíciók, szóval azokkal sem kell törődni. Ilyen apró dolgok is számítanak amiket megoldottak benne, és még visszafele is kompatibilis az MBR-rel, szóval sima BIOS-szal is bootolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest