Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• daninet

veterán

Szerintem distro hoppolok egyet, ez az ubuntu az agyamra megy lassan.
    Biztos user error, de ennyi minden? :DDD

Most a legújabb:
    windows fut wirt-managerben. Nincs suspend beállítva a gépemen, mert azt már megállapítottam, hogy sok esetben a guest nem tud visszajönni alvóból. De egy monitor kikapcsolás és lock azért 15 perc után bekapcsol a gépemen.
    Ha visszajövök ebédről és újra csatolom a BT fülesem a virt-manager minden esetben a hangszórókra rakja vissza a hangot. Átállítom default eszköz BT füles legyen, csörög a teams és megint a hangszórón szól hiába a füles a default. Ez addig nem változik amíg újra nem indítom a guest-et.

Lutrisból wine egyáltalán nem működik, rákattintok, hogy telepítse az Epic Launcher-t és semmi nem történik. Log annyit mutat, hogy:

LogWindows: Error: [Callstack] 0x00000000015509fb EpicGamesLauncher.exe!UnknownFunction []
    LogWindows: Error: [Callstack] 0x000000007b62b0d0 kernel32.dll!UnknownFunction []
    LogWindows: Error: [Callstack] 0x000000007bc5f937 ntdll.dll!UnknownFunction []
    LogWindows: Error: [Callstack] 0x000000007bc60270 ntdll.dll!RtlCreateUserThread() []
    LogWindows: Error: 
    Initial process has exited (return code: 2304)
    Monitored process exited.
    Exit with return code 2304

Teljesen kíváncsiságból felraktam virt-managerben opensuse thumbleweed-et, ugyanugy rákattintok Epic Launcher telepítésére és pöccre indul mókolás nélkül :F

Ja és az smb még mindig néha úgy lecsatol hogy nem lehet visszacsatolni :W

Szóval Tumbleweed a következő kiszemeltem. Szorítsatok, hogy a home mappát átmásolva ne menjen minden tönkre permission problémákkal :D

Új hozzászólás Aktív témák