Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• duo

addikt

válasz duo #36509 üzenetére

sziasztok!
    1. Átmenetileg 19.10-en is kipróbáltam a rendszerem.
    pontosan ugyanaz történik. zenefileoknak mindenütt van hangja, videolejátszóban is, videofileoknak csak akkor, ha fut a pamix, vagy pavucontrol.
    ami érdekesség hogy a megszólaló hang alapból többcsatornás, ezért beszédhang nincs.
    kényszeríteni kell hogy mindenképp sztereo legyen. és lényegesen halkabban is szól, mint a hang. akár ugyanazon (VLC) lejátszón.
    úgyhogy visszatértem debianra.
    2. csatolok egy képet. alsamixer szerint az 1-es eszköz a hangkártya, a pactl list short sinks szerint meg 0.
    ez micsoda? :F
    -----------------------------------
    3. Egyelőre nincs jobb ötletem, minthogy a videó lejátszásakor egyidejűleg induljon el valamelyik keverő program is. erre szeretnék egy szkriptet írni amihez csinálnék indító ikont és ezt állítanám be alapértelmezettnek videolejátszáshoz.
    Annyit szeretnék ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy meg lehet azt csinálni a szkriptben hogy ha a videót bezárom, ezzel egyidejűleg zárja be a keverőt is?
    azért kérdem mert a mixer futása többnyire nem csinál bajt, DE az audacityben a hang lejátszása csak akkor működik, ha a keverőprorgam nem fut.

Új hozzászólás Aktív témák