Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz lev258 #35791 üzenetére

Azt én nem tudom, hogy tavaly Windowssal csináltam-e a partíciós táblát, de akkor még a Linux, és a Windows is az SSD-n volt. Aztán a Windows sose tudott frissülni, szerintem a szabad hely miatt, ezért az egész SSD-re Linuxot tettem. Szóval a Linux már akkor is látta, mikor mindkettő az SSD-n volt, meg azóta is.
    Tegnap volt az, hogy de mégis vannak dolgok, amikhez Windows kell, hát fel kéne tenni valahova, így még a működő Linuxban GPARTED-el kissebbre vettem a 3TB ntfs-t, hogy legyen mögötte 150GiB, mert 3TB-ot arrébb rakni 150GiB-al tovább tartott volna. Aztán megcsináltam a partíciókat, átmásoltam a home-ot, már amit engedett, majd ezután töröltem az SSD partícióit, és tettem rá Windowst, majd ez után telepítettem a Linuxot a HDD-re. Azután indítottam újra, és akkor nem talált rendszert. Az után húztam ki a HDD-t, és telepítettem cleaneléssel a Windowst az SSD-re, ami azóta elindul, és azóta akár hogy állítom le a gépet, a Linux telepítő nem látja a HDD adatait. Van értelme a sudo-nak bootpenmdrive-on? De lényeg, hogy a Windows telepítésnek semmi köze a HDD-hez, mert az az SSD-n van.

Új hozzászólás Aktív témák