Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #35680 üzenetére

Mindig tudsz újdonságokat írni, ha SSD-ről van szó,, pár év kihagyás után kicsit jobban érdekelnek az SSD-k megint és ez az érdeklődés csak hasznomra szokott válni SSD vásárlásnál. ;)

Hogy rákattantak a gyártók ezekre a NAND-okkal való trükközésekre, de végül is ez a felhasználóknak is jó, mert ezek nélkül nem lenne ennyire elterjedt az SSD használata, nem lennének a filléres belépő szintű tipusok! 6-7eft-ért már régebbi gépek alá is rakhat bárki egy belépő 120GB-os SSD-t! :)

Egyetértek, az SSD optimalizálgatásának sincs értelme.

Ez azért kicsit elszomorít, mert anno nagyon ráfeküdtem erre a témára és mindent ki is próbáltam, most meg már csak beszereltem a HP8570p-be a 860 EVO-t és hadd fusson rajta a Win. ;] (majd ha fagy)

Egyedül ez a discard - fstrim, ami disztró vonalanként is másként van preferálva, de ha mindkettő aktív, akkor se lesz gond.

A pendrive-ként használt 850 EVO-val is nagyon meg vagyok elégedve, kár, hogy kellett rajta csinálni egy NTFS részt is a 4+gigás filmeknek, mert erre ugye korlátozott az írási sebesség, de még a smart TV is sokkal gyorsabban dolgozik róla, mint Penről. A Sharp is imádja a Kínai cuccokat. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák