Új hozzászólás Aktív témák

• Sonja

nagyúr

Sikeresen átálltam Xubuntu 18.04 LTS-re Ubuntu Studio 14.04 LTS-ről. :C Teljesen tiszta telepítés volt, immár az új SSD-re. Végülis nem ment olyan simán, elsőre minden, mert ezzel a systemctl-es beállítással megszenvedtem (most használtam először). Az MPD-t nem sikerült olyan könnyen beállítani, de végülis sikerült. Ezen kívül egy bugba is belefutottam, ami már a 17.10 óta jelen van (ez), de erre is van megoldás (részben kerülő, de nem baj). Ezen kívül mindent sikerült beállítani (kopp-kopp), szóval elégedett vagyok. :R Meglátjuk hosszabb távon, hogy mi lesz. :)

Viszont egy normális twitter kliens nincs erre a Linux-ra, az tuti. :( Már minden klienst kipróbáltam, de egy se úgy viselkedik, ahogy kellene. A legjobb a Birdie, de az új verzió (régebbit használtam a 14.04-en, ott működött szépen) nem az igazi. Minden jó vele, a kivétel az, hogy nem ad üzenetet, ha jön tweet, mikor a system trayben van. Így nem sok értelme van használni, sajnos. A többivel is vannak gondok (Choqok, Turpial, corebird, stb.), és kevés olyan, amik egyáltalán futnak a háttérben és a system tray-ben vannak. :o :((( Szóval a twitter-t innentől kezdve nem tudom használni, csak ez a "hátrányom" származott az átállásból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés