Új hozzászólás Aktív témák

• Blum1866_2

tag

Udv!

Olyan problemam lenne,hogy felraktam a 13.10-et (hosszu ido utan ismet nekifekudtem a Linux temanak) es a torrent kliens elinditasa utan par oraval teljesen meghal a gep.

Eloszor kapasbol Deluge-val probalkoztam (megszoktam az utorrentet,ez tunt a legjobb valasztasnak) de kb. a 300. betallozott torrent utan totalisan megadta magat a gep,csak a reset segitett.
    Aztan attertem KTorrentre,ropke 6 ora alatt egyesevel betalloztam neki a ~600 torrentet,amit lemenetettem utorrentbol es aztan 3 napig frankon ment is a dolog,de aztan megint elfosta magat es johetett a reset.

Sehol nem talaltam erre vonatkozo leirast,hogy mi ilyenkor a teendo. Kapasbol annyit tudtam tenni,hogy noveltem a disk cache meretet (350 megara,utorrentben mukodott az otlet) de semmi javulas.

A rendszer es az adatok termeszetesen kulon vinyokon foglalnak helyet,a gep pedig annyira nem hulladek hogy indokolna ilyen problemat.

[Nagyon megszerettem az Ubuntut,tokeletesen tudnek vele egyutt elni es nem szivesen mennek vissza windows-ra de ez a problema egyre inkabb osztonoz erre a lepesre]

Van barmi otlet? :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés