Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Wolfskin!
Dolgozz live-cd-ről. Rendesen állítsd le a wint. Ne virtuális gépen! Utána próbálkozz a parancsokkal amit #9111-ben felsoroltam neked.
A legfontosabb, hogy minden konzol kimenetet amit kiír másolj be ide! Mert az ok, hogy nem érted a válaszait, de valószínűleg valaki fogja. (Vagy beállítod a netet, vagy egy sima usb driver-ra teszed a kimeneteket .txt formában. Pl: szerkesztés-másolás aztán gedit.)
Lehet, hogy valami nagy gubanc van nálad a partíciókkal. Nem tudom. Amíg nem adsz kimenetet addig nem tudunk mondani semmit.
A -v kapcsolót ahol lehet használd, mert az ad igazán sok választ.Az elején ez van. Most mi vagyunk a virtuális kezeid.

zolikaDB!
FF pluginokat úgy tudom FF alá írják és nem oprendszer alá. Tehát ha van megfelelő verzió akkor működnie kell.
Aktív témák
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest