Hirdetés
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
megint mazohista estét tartok, és elővettem a jó öreg ubuntut...
lenne egy gyors kérdésem: elméletileg a legújabb diszribúcióban integrálva van az ntfs-g3 funkció, amit minden leírás szerint így kell beüzemelni: alkalmazások/rendszereszközök/NTFS Configuration Tools (így, gemischt mit angol und magyar, ahogy alles van)
namármostan, nekem csupa olyan iso-t sikerült letölenem, amelyikben az alkalmazásokban NINCS (azaz N-I-N-C-S)
rendszereszközök menüpont
, és nem is lehet beállítani, hogy legyen az "edit menü" menüpunkt alatt, mivel dőltbetűs, és így inaktív.
namármostan a net meg televan szöveges és képes instrukciókkal, ahol erre hivatkoznak, és a képeken is jól látszik, az ominózus menüpont.
1. én vagyok ilyen luser, hogy csupa ilyen kiherélt iso akad a getrightomra?
2. photoshop az egész meg a linuxos társadalom áprilisi tréfája a windózosok megviccelésére?
3. valamilyen vízér és energia-törésvonal szerencsétlen találkozása a szobám alatt letiltja ezt a menüpontot?
[L:http://www.ubuntugeek.com/images/ntfs/1.png]
[/L]http://www.ubuntugeek.com/images/ntfs/1.png[/L][L:][http://www.ubuntugeek.com/images/ntfs/1.png][link][/L]
plíz help, különben örökre elveszítetek egy potenciális tagot, aki hajlandó lenne azonos-, és ellenkező nemű operációs rendszereket is futtatni
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest