Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
akkor most én is leszarozhatnám az nv-t, mert ugyan ez a szituáció megvolt velem is, csak nv-vel.most akkor én is szarozzam le az egész céget mert kifogtam egy bugos darabot? egyébként meg az, hogy szoftveresen próbálták kijavítani a problémát, nem egyedi és nem új dolog.A félregyártott selejtekkel is kell valamit csinálni, nem porosodhat bent a gyárban. Csak erősen átcímkézik. Elhiszem, hogy szívtál azzal a karival, de így nem általánosíthatod ezt a dolgot egy egész cégra, azok összes termékére.Munkaállomást személy szerint egyet se láttam még, szóval erről nem tudok mit mondani. Egyébként az érveid lehetnének jók is, ha nem ilyen célirányosan beszélnél, mert te eldöntötted, hogy szar az ati és akkor szar. részemről a téma lezárva, ne offoljuk szét a topicot. habár valamelyest kapcsolódik.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest