Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
chaval
tag
Ha már szóbakerült a hangrendszer....Eddig akármennyi linuxon próbáltam sosem sikerült 5.1et kicsikarni belőle
pedig minden lehetőségnél 6ch-t és 5.1et választottam.... próbálgattam a hangdrivereket is de csak egyiken adott hangot. Próbáltam dvd filmel-zenével...programon belül is be volt állítva....de csak 2.0-ban ment :S
Sajnos konkrétabbat nemtudok írni, mert most nincs fent linuxom (várom hogy kijöjjön egy újabb Wubi, újabb Ubuntu Studioval)
-fejből meg nem megy
Remélem valaki tud megoldást a problémámra, vagy találkozott hasonlóval.... köszönöm előre is
Aktív témák
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Formula-1
- Windows XP
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig minden lehetőségnél 6ch-t és 5.1et választottam.... próbálgattam a hangdrivereket is de csak egyiken adott hangot. Próbáltam dvd filmel-zenével...programon belül is be volt állítva....de csak 2.0-ban ment :S
-fejből meg nem megy