Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
GD
őstag
hali!
kb olyan 2-3 ubuntu verzióval ezelőtt próbálkoztam azureus-al local desktop gépen, akkor azért még elép szépen volt vele szívás.. kb minden 3 indítás crash volt, mindenféle google és file-hegesztés után sem volt igazán életképes, én onnantól le is tettem róla.. azóta nem kizárt hogy jobb letta te szervereden van ablakozó? vagy hogy éred el grafikus torrent felülettel távolról?
amit "zabált" a torrentflux az a mem és cpu, de nem én vagyok a szerver üzemeltetője.. ellenben aki csinálja számomra hiteles, nem ma kezdte a linux-ot..most googleztam rá, látom hogy azu-nak van webes gui-ja is.. nah majd összehasonlításnak megkérem a srácot hogy tegyen vele egy próbát, kíváncsi leszek
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Üzleti előfizetők hirdetései
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest