Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
GD
őstag
hali!
kb olyan 2-3 ubuntu verzióval ezelőtt próbálkoztam azureus-al local desktop gépen, akkor azért még elép szépen volt vele szívás.. kb minden 3 indítás crash volt, mindenféle google és file-hegesztés után sem volt igazán életképes, én onnantól le is tettem róla.. azóta nem kizárt hogy jobb letta te szervereden van ablakozó? vagy hogy éred el grafikus torrent felülettel távolról?
amit "zabált" a torrentflux az a mem és cpu, de nem én vagyok a szerver üzemeltetője.. ellenben aki csinálja számomra hiteles, nem ma kezdte a linux-ot..most googleztam rá, látom hogy azu-nak van webes gui-ja is.. nah majd összehasonlításnak megkérem a srácot hogy tegyen vele egy próbát, kíváncsi leszek

Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest