Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
GD
őstag
hali!
kb olyan 2-3 ubuntu verzióval ezelőtt próbálkoztam azureus-al local desktop gépen, akkor azért még elép szépen volt vele szívás.. kb minden 3 indítás crash volt, mindenféle google és file-hegesztés után sem volt igazán életképes, én onnantól le is tettem róla.. azóta nem kizárt hogy jobb letta te szervereden van ablakozó? vagy hogy éred el grafikus torrent felülettel távolról?
amit "zabált" a torrentflux az a mem és cpu, de nem én vagyok a szerver üzemeltetője.. ellenben aki csinálja számomra hiteles, nem ma kezdte a linux-ot..most googleztam rá, látom hogy azu-nak van webes gui-ja is.. nah majd összehasonlításnak megkérem a srácot hogy tegyen vele egy próbát, kíváncsi leszek

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest