Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha közben mást is csinál az ember, akkor igen... de tulajdonképpen 1 óra alatt fenn volt a rendszer, fél óra dist-upgrade (lassú net), és onnantól kezdve működőképes. csak nincs testreszabva, mint az előző. nomeg ez a wlan dolog... most ismét vezetékes hálón vagyok, de azt legalább nem kellett telepíteni, bedugtam - működik
mod: hazajöttem, újraindítom a gépet, hogy visszatérjek az előző rendszerhez. olvasom: deactivating network device: ra0... hogyazannya! újra bebootolok, iwconfig: ra0 van, aktív. az előző rendszerből a jelszót átmásoltam, kicsit kommentezgettem az interfaces-t, és hopp, megy a wlan
asszem pörgetek egy párat a lámerszámlálón
Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest