- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
mplayer: régen az egyértelmű király volt, azonban mára szerintem a GUI fejlesztése nagyon lemaradt (ha jól tudom le is állították), s a fejlesztések nagy többsége általános használat esetén nem, vagy kevésbé használható. Emiatt szerintem egy átlag usernek (már) nem annyira megfelelő az mplayer, vlc jobb már nála. Egy Windowsról átjött vagy szgéppel most ismerkedő usert egyszerűen képtelenség értelmesen rávenni arra, hogy konzol parancsokat irogatva indítson el egy videó lejátszót.
dekoninck:
Általános géphasználatra (netezés, office, ha nem kötődsz a PS-hez akkor képszerkesztés, zeneszerkesztés, stb), emellett ha szerencséd van (nvidia kártyád van és a megfelelő játékokkal akarsz játszani), akkor gamelésre is teljesen alkalmas. Alapvetően igaz linuxra, hogy ha nem kötődsz konkrét programokhoz, akkor szinte 100%-ban képes kiváltani a windowst
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- YouTube
- Futás, futópályák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium használt 88% akku 6 hónap garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest