Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
mplayer: régen az egyértelmű király volt, azonban mára szerintem a GUI fejlesztése nagyon lemaradt (ha jól tudom le is állították), s a fejlesztések nagy többsége általános használat esetén nem, vagy kevésbé használható. Emiatt szerintem egy átlag usernek (már) nem annyira megfelelő az mplayer, vlc jobb már nála. Egy Windowsról átjött vagy szgéppel most ismerkedő usert egyszerűen képtelenség értelmesen rávenni arra, hogy konzol parancsokat irogatva indítson el egy videó lejátszót.
dekoninck:
Általános géphasználatra (netezés, office, ha nem kötődsz a PS-hez akkor képszerkesztés, zeneszerkesztés, stb), emellett ha szerencséd van (nvidia kártyád van és a megfelelő játékokkal akarsz játszani), akkor gamelésre is teljesen alkalmas. Alapvetően igaz linuxra, hogy ha nem kötődsz konkrét programokhoz, akkor szinte 100%-ban képes kiváltani a windowst
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest