Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Jó egy hete XP SP2 + Ubuntu 7.10 Dual-Boot-al működök. A Pidgin elég érdekes dolgot produkál: Az ICQ-n át küldött fájlok mind hibásak lesznek. A képekre azt írja, hogy nem JPG fájl, a RAR fájlok megnyithatók, de a bennük lévő tartalomnak kb. a fele hibás, stb. MSN protokollon keresztül nincs gond. Portokat az ICQ-nak megnyitottam a routeren, de ha egyáltalán elindul a fájlküldés, akkor az elvileg már nem szólhat közbe... Próbáltam a fájlokat EXT3-as és NTFS partícióra is menteni, hibás volt mind. A Proxy beállításokat is már mindenféle kombinációval próbáltam. Találkozott már esetleg valaki ilyesmivel?
Csak kíváncsiságból: Az XP leállás közben beadta a kulcsot, reseteltem. Ez után az Ubuntuban eltüntek a meghajtó csatolások. Kézzel akartam csatolni a mount parancsal, erre felkínált két lehetőséget: Ha van Windosw a gépen, akkot ott válasszam le "biztonságosan" a meghajtókat, vagy valami ilyesmi, illetve "erőltethetem" a csatolást. Újraindítottam az XP-t, de leállni megint nem volt hajlandó. Acronissal visszahúztam egy korábbi állapotot, ez után szépen elindult és leállt. Ekkor már az Ubuntuban újra lehetett látni az NTFS-s partíciókat is. Szóval sikerült megoldani, csak nem értem, hogy mi történt pontosan. Valaki el tudná magyarázni?
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HBO Max
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest