Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
"1. cad van"
Aki nem ezzel foglalkozik, úgysem fogja megérteni, hogy az ku***ra nem elég, hogy CAD van. Mivel a dwg nem nyílt formátumú, az Autodesk Autocad használata számomra elengedhetetlen. Nem elég az, hogy más meg tudja nyitni, meg talán tudja kezelni, 100% kompatibilitás kellene. Aztán ott van az Inventor. Na arra mondjon valaki Linux megfelelőt, ha tud... de nem, nem lesz, a professzionális felhasználásra készült 3D tervező programok bizony Windows-ra íródnak.core2: engem pl. a hideg kiráz az emulálás szótól már eleve
Mégha futna is a BF2, BF2142 (ami engem érdekel), kiváncsi lennék a joystick, gamepad, egér, ZBoard normális kezelésére is... ezen játékoknak a PunkBusterrel karöltve meg van elég bajuk XP alatt is :-) Audigy 4-et sem azért vettem, hogy minimál szinten cincogjon. Ezért nem váltok Vista-ra sem kompletten. Amit akartam, elértem Ubuntuval, nevezetesen a videolejátszást overscan-nel, mert azt az XP-s driverből kiölték teljesen.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mégha futna is a BF2, BF2142 (ami engem érdekel), kiváncsi lennék a joystick, gamepad, egér, ZBoard normális kezelésére is... ezen játékoknak a PunkBusterrel karöltve meg van elég bajuk XP alatt is :-) Audigy 4-et sem azért vettem, hogy minimál szinten cincogjon. Ezért nem váltok Vista-ra sem kompletten. Amit akartam, elértem Ubuntuval, nevezetesen a videolejátszást overscan-nel, mert azt az XP-s driverből kiölték teljesen.