Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
biker
nagyúr
Kicsit ignorálva lettem, de legalább megkérdem, mitől lehet ez a következő (hasonlóan jártam egyszer, de más hibaüzenettel)
most konkrétan nem indult a gép, ubi 10.04
hiba: 6. mp-ben initram hiba, unable to mount pár mappára, konkrétan a sys, proc, tmp, és nem indul, üzenet: try bootarg.......ezt olyan 20 restart próbára, ha hagytam, akkor 75mp múlva elkezdi az usb-ket egyesével checkolni, 320mp után jut el az usb4. portig, ekkor restart
(hasonló eset másik gépen a grub jelzett hibát, nem indult, ott is initram hibaüzenet jött)
beteszek egy live 10.04 lemezt, elindítom, látom, a lemezen fent van minden, amit előtte nem talált (sbin mappát hiányolta)
restart, lemez ki, gyári ubuntu ELINDUL(!) és felajánlja a lemez javítást, javítás F-el, kiírja a /tmp mappát javítja, majd restartol, és működik, 4x restartoltam azóta, pörög mint gép
wtf?

Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest