- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy régi Amilo Li 1705-ös laptopom és ma feltettem rá a 10.04-es ubuntut, alap gnome kezelőfelülettel. Eddig nem állítottam rajta, semmit (elsősorban azért mert nem értek hozzá) csak a frissítéseket rakta fel magának.
Olyan gondjaim vannak, hogy a "monitort" nem ismeri fel. Amikor a gépet bekapcsolom elcsúszva, nagyon idióta felbontásban kezd el betölteni, majd helyreáll. A rendszertesztben semelyik vga-hoz, vagy monitorhoz kapcsolódó tesztre nem reagál. Amikor kikapcsolom becsíkozódik a kép majd leáll. Amikor bekapcsolom akkor a hangkártya dolgozik, meg a zene stb.. de amikor a fülest bedugom akkor az nem szól, ha ilyenkor belelépek a hang beállításokba akkor meg lenémít mindent és csak akkor jön vissza a hang ha újra bejelentkezek, vagy újraindítom a gépet.
A normál vizuális efektusokat próbáltam bekapcsolni - bejelentkezést követő első próbálkozáskor próbál illesztőprogramot keresni majd egy-két villanés és kevés gondolkodás után közli, hogy az asztali efektusok bekapcsolása meghiúsult, pedig már gyengébb grafikus vezérlővel is sikerült bekapcsolni (igaz, hogy borzasztó lassú lesz a gép de az most nem lényeg) integrált via chrome9 van benne meg 768mb (vagyis xp alatt ennyit ír, nem tudom, hogy menyit eszik meg a vga belőle, vagy ennyit hagy meg) ram

Hogyan lehet ezeket a problémákat kiküszöbölni, vagy legalább egy részét?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest