Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Szerintem te nem látod át a dolgokat. Ez olyan, mint hogy pl win alatt minden játék minden dll-t tartalmazzon, ami neki kell, tehát saját dx, saját api-k, minden legyen benne. Ezzel kb a játék méretét duplájára növelnéd, ezért kell a win-re feltelepíteni a dx-et pl, és azt használja mindegyik játék, így elég 1x meglennie. Rengeteg ilyen dolog van win alatt is, max nem találkozol vele, én már sok olyannal találkoztam hogy eltávolítok valami progit, és vagy másik progik nem indulnak el, vagy volt hogy omlott a win. Teljesen egységesíteni meg azért nem lehet, mert amihez egységesítenél azt is fejlesztik.
Az lts nagyon jó irányvonal, és szerintem pont előnye hogy nem bughalmazos fos programok frissülnek le vele, hanem a meglevő minden nap használt programjaim lesznek egyre jobbak. Nekem ezek a daily build témák eddig használhatatlanok voltak, pedig ott a lefrissebb van mindenből..
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi