Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
eternam
tag
Nézzétek, abban igaza van aag-nek, hogy van linuxra ezer desktop, de egyik sem működik hibátlanul. Konkrétan még a 10.04-essel kapcsolatban is a mai napig tele van bug jelentésekkel a launchpad, pedig az már lassan két éves rendszer, de ez igaz tulajdonképpen egy két kivételtől eltekintve az összes disztribúcióra. Én annak örülnék ha egy lenne, de az tökéletes.
Jó, tudom, ha nagyok az igényeim akkor miért nem veszem meg mondjuk a Red Hat, vagy a Suse Enterprise valamelyik verzióját, amihez gyártói support is jár. Tudjátok miért nem költök linuxra? Egyrészt mert sz@rrágó vagyok, másrészt elvből nem költök linuxra.
A másik ingyenes lehetőség a bug mentességre a stabil Debian, de az nagyon fapados, másrészt ezer éves alkalmazások vannak rá.
Én olyan linuxról álmodom, ami hozza a stabil Debian bug mentességét, de a rá telepített alkalmazások viszont frissülnek mindig a legújabb verzóra. Már miért ne lehetne ezt megtenni? Külön kellene választani a rendszer és a rá telepített alkalmazások fejlesztését, ill. frissítését.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest