Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
Aktív témák
-
eternam
tag
Nézzétek, abban igaza van aag-nek, hogy van linuxra ezer desktop, de egyik sem működik hibátlanul. Konkrétan még a 10.04-essel kapcsolatban is a mai napig tele van bug jelentésekkel a launchpad, pedig az már lassan két éves rendszer, de ez igaz tulajdonképpen egy két kivételtől eltekintve az összes disztribúcióra. Én annak örülnék ha egy lenne, de az tökéletes.
Jó, tudom, ha nagyok az igényeim akkor miért nem veszem meg mondjuk a Red Hat, vagy a Suse Enterprise valamelyik verzióját, amihez gyártói support is jár. Tudjátok miért nem költök linuxra? Egyrészt mert sz@rrágó vagyok, másrészt elvből nem költök linuxra.
A másik ingyenes lehetőség a bug mentességre a stabil Debian, de az nagyon fapados, másrészt ezer éves alkalmazások vannak rá.
Én olyan linuxról álmodom, ami hozza a stabil Debian bug mentességét, de a rá telepített alkalmazások viszont frissülnek mindig a legújabb verzóra. Már miért ne lehetne ezt megtenni? Külön kellene választani a rendszer és a rá telepített alkalmazások fejlesztését, ill. frissítését.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest