Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
eternam
tag
Nézzétek, abban igaza van aag-nek, hogy van linuxra ezer desktop, de egyik sem működik hibátlanul. Konkrétan még a 10.04-essel kapcsolatban is a mai napig tele van bug jelentésekkel a launchpad, pedig az már lassan két éves rendszer, de ez igaz tulajdonképpen egy két kivételtől eltekintve az összes disztribúcióra. Én annak örülnék ha egy lenne, de az tökéletes.
Jó, tudom, ha nagyok az igényeim akkor miért nem veszem meg mondjuk a Red Hat, vagy a Suse Enterprise valamelyik verzióját, amihez gyártói support is jár. Tudjátok miért nem költök linuxra? Egyrészt mert sz@rrágó vagyok, másrészt elvből nem költök linuxra.
A másik ingyenes lehetőség a bug mentességre a stabil Debian, de az nagyon fapados, másrészt ezer éves alkalmazások vannak rá.
Én olyan linuxról álmodom, ami hozza a stabil Debian bug mentességét, de a rá telepített alkalmazások viszont frissülnek mindig a legújabb verzóra. Már miért ne lehetne ezt megtenni? Külön kellene választani a rendszer és a rá telepített alkalmazások fejlesztését, ill. frissítését.
Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest