Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
eternam
tag
Nézzétek, abban igaza van aag-nek, hogy van linuxra ezer desktop, de egyik sem működik hibátlanul. Konkrétan még a 10.04-essel kapcsolatban is a mai napig tele van bug jelentésekkel a launchpad, pedig az már lassan két éves rendszer, de ez igaz tulajdonképpen egy két kivételtől eltekintve az összes disztribúcióra. Én annak örülnék ha egy lenne, de az tökéletes.
Jó, tudom, ha nagyok az igényeim akkor miért nem veszem meg mondjuk a Red Hat, vagy a Suse Enterprise valamelyik verzióját, amihez gyártói support is jár. Tudjátok miért nem költök linuxra? Egyrészt mert sz@rrágó vagyok, másrészt elvből nem költök linuxra.
A másik ingyenes lehetőség a bug mentességre a stabil Debian, de az nagyon fapados, másrészt ezer éves alkalmazások vannak rá.
Én olyan linuxról álmodom, ami hozza a stabil Debian bug mentességét, de a rá telepített alkalmazások viszont frissülnek mindig a legújabb verzóra. Már miért ne lehetne ezt megtenni? Külön kellene választani a rendszer és a rá telepített alkalmazások fejlesztését, ill. frissítését.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest